2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Bende kız hissediyorum amma erkek bebeklere bayiliyorum

kaydediyorum bütün sayfaları 3-4 aylık olunca alırız yavastan dedik bana kalsa simdi alıcam da tutuyorlar
Ben ilk gebelik düşünmeye başladığımızda 2020 Ekim ayıydı , o sıra 11.11 indirimleri vardı , araba koltuğu , Chicco baby hug , bebek arabası (2 tane) , almıştım hatta kıyafet falan da var ne bileyim ben hemen olacak sanmıştım
Şimdi ikiz oldukları için 2. Leri alacağız. Eşime diyorum en azından yatırım yapmış oldum şimdi tek çocuğa alışveriş yapıyormuş gibi olacak

Ne kadar iyi yapmışsınızz. Şimdi her şey şok pahalı ikiz oluncada tabi daha çok . Bende gecen hamileliyimde bir iki kıyafet aldim. Amma bebegimi kaybettim. Şimdi onlar duruyor hiç açmadim inşallah bu sefer kısmet olur.

Çin takvimine göre kız, ben de kız hissediyorumTus takvimini hiç duymamıştım hemen bakayım

Bilemiyorum ki ya doktor 6 temmuzda gel bakalım dedi
Bence doktorunun dediği vakitte gidebilirsin ben 15 haziranda beta 27 ile öğrendim 2 güne bir kan vermekten pskolojik olarak kötü etkilendim hem de kollarım mosmor oldu dün tekrar verdim 2300 olmuş ama kendime bunu yapmamaliydim senjn için araya ne güzel bayram da giriyor acaba diye düşünmeyeceksin bayramdan sonra git

2300 ile kese göründü mü canım.Benimde ilki 28 di.sonra hiç kan vermedim.19unda kan vermiştim sadece.yarın randevum var

B Buffalosos
24 Mayıs 2023 adet tarihim
30 yaş
İlk Çocuk
Keseyi henüz görmedim, bugün öğrendim

Kızlar 23.06 53.3 beta
25.06 107 beta
Artık vermeme gerek varmı 2 katı arttı
Hayirli sağlıklı olsun inşallah. Ben 6 kez verdim şuana kadar ptsi çarş cuma olarak yenileyin kanlarinizi. Yada bi ptsi ve cuma olarak da verebilirsiniz. Kese görme zamanına kadar verin içinizde rahat olur. Yada siz bilirsiniz bu sadece benim tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…