2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Bazen bende öyle diyorum ama sonra bu bebek hallerini de çok özlerim ya

Bazen bende öyle diyorum ama sonra bu bebek hallerini de çok özlerim ya
Bende özlerim muhakkak hatta yenidoğan hallerini bile özledim sanki o dönemleri dolu dolu yaşayamadım gibi hissediyorum. Malum lohusalık psikolojisi, sezaryen dikişleri, mastite giden acılı memeler, her kafadan bir ses çıkması vs anın tadını çıkaramadım.

Lohusa kadın şöyle yapmaz böyle yapmaz, alkarası basar, yelek giydir çocuğa şöyle yap böyle yap çok bunalmıştım zaten fiziken ve mental olarak çok zor bir dönemken insanlar daha çok zorlaştırdı.

Hangi antibiyotiği kullandınız peki ? Damla vermiş miydi doktor ? Off hiç ilaç kullanmadan yana değilim de yanı işte mecbur kalıyoruz

Bununla ilgili şöyle bi diyalog geçti terapistle aramızda, ben de bundan şikayet ettim başka bi konuyla ilgili çünkü.
Karşınızdaki insanları çok büyütüp bi jüri gibi görüyorsunuz demişti, onların ne gibi bir yetkinliği var da sizi yargılayabilirler? Böyle düşünmeye başlayınca dünyam değişti benim. Artık kendimi ve bebek büyütme tarzımı yargılayan olunca çatır çatır soruyorum bu konuda makale mi yazdınız, deney mi yaptınız da en iyisinin sizin fikriniz olduğunu düşünüyorsunuz diye herkes geri adım atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…