25 günde 67 adet enjeksiyon-igne-damar yolu açılan benBence doktorunun dediği vakitte gidebilirsin ben 15 haziranda beta 27 ile öğrendim 2 güne bir kan vermekten pskolojik olarak kötü etkilendim hem de kollarım mosmor oldu dün tekrar verdim 2300 olmuş ama kendime bunu yapmamaliydim senjn için araya ne güzel bayram da giriyor acaba diye düşünmeyeceksin bayramdan sonra git
Kızlar selammm
Ben bir süre bekledim yazmak için üç sağlıksız gebeliğim olunca stres çoktu..
Ama sizi hep takip ettim :))
Bugün kalp atisimizi duyduk şükürler olsun Allah'ıma..
Son adet tarihim;17 Mayıs.
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
Mayısta Rabb'im doğal yoldan nasip etti,
İnşallah burda hayırla , sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz
B Buffalosos
Benim de randevum yarın yazarım buraya inşallah güzel haberlerle döneriz evlerimize2300 ile kese göründü mü canım.Benimde ilki 28 di.sonra hiç kan vermedim.19unda kan vermiştim sadece.yarın randevum var
Kıyamam ya neden o kadar fazla oldu bi sorun mi vardı25 günde 67 adet enjeksiyon-igne-damar yolu açılan benevet üşenmedim saydım
Doktorum 2 . Kana bile gerek duymadı ben kendim gittim verdim artık ayın 6 sında sağlıklıysa görecez . Allah nasip ederseBence doktorunun dediği vakitte gidebilirsin ben 15 haziranda beta 27 ile öğrendim 2 güne bir kan vermekten pskolojik olarak kötü etkilendim hem de kollarım mosmor oldu dün tekrar verdim 2300 olmuş ama kendime bunu yapmamaliydim senjn için araya ne güzel bayram da giriyor acaba diye düşünmeyeceksin bayramdan sonra git
6 kez mi. Kolun ne durumda mosmor olmusturHayirli sağlıklı olsun inşallah. Ben 6 kez verdim şuana kadar ptsi çarş cuma olarak yenileyin kanlarinizi. Yada bi ptsi ve cuma olarak da verebilirsiniz. Kese görme zamanına kadar verin içinizde rahat olur. Yada siz bilirsiniz bu sadece benim tavsiyem
Baktim cin kız gösterdi rus erkek bakalım artık2300 ile kese göründü mü canım.Benimde ilki 28 di.sonra hiç kan vermedim.19unda kan vermiştim sadece.yarın randevum var
Tup bebekle gebe kaldım tedavi sürecinde ohss oldum çok fazla kan alındı serum takıldı. Damarlar patladı dirsekten bileğe kadar kolum morardı. Sonra elhamdülillah gebelik oluştu beta kanları vs. Kalp atışı sonrası da doğuma kadar kan sulandirici igne kullanicamKıyamam ya neden o kadar fazla oldu bi sorun mi vardı
Kucağına alıp mis kokusunu çektikçe hepsi geçecekTup bebekle gebe kaldım tedavi sürecinde ohss oldum çok fazla kan alındı serum takıldı. Damarlar patladı dirsekten bileğe kadar kolum morardı. Sonra elhamdülillah gebelik oluştu beta kanları vs. Kalp atışı sonrası da doğuma kadar kan sulandirici igne kullanicamdaha da var yani bi 200 üstü igne
Evet idrar testi ile de takip olabilir kan da senin tercihin. İnsan kan vererek varlığını hep görmek istiyo bu süreçte. Ama seni olumsuz etkileyecekse muayene tarihini bekleyebilirsin6 kez mi. Kolun ne durumda mosmor olmusturben 3 gun oncr idrarda gordum kan vermek icin bir hafta daha bekleyecm sanrm. Idrar testiyle koyulugunu takip ederm diye dusundum.
Ne çileler var vurduğum vuracağım iğneler gözüme gelmiyo şimdiden gecti gitti bile nerdeyse. Sağlıkla hayirli evlat nasip etsin Mevlam. Ona layık bi kul yetistirebileyim gözüme gelmiyo inanKucağına alıp mis kokusunu çektikçe hepsi geçecek
Ben pek fark göremedim ama beta vermekte yarar var. En sağlıklı gözlem kan ile olurkızlar şuan gecikmemin 6.günü, düne kadar hep testimde 2 güne bir koyulaşma gördüm ama bugün sanki koyulaşmayı bırak hafif daha soluk gibi. Bu attığım testler arasında 48 saat var. Alttaki testi bu sabah, üstteki cuma sabahı yapmıştımdüzensiz artış mı sizce ? Yarın Hcg baktıracağım ilk kez.
Gelmiş geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına bebegini alırsın ve tüm kötü zamanları unutursunTup bebekle gebe kaldım tedavi sürecinde ohss oldum çok fazla kan alındı serum takıldı. Damarlar patladı dirsekten bileğe kadar kolum morardı. Sonra elhamdülillah gebelik oluştu beta kanları vs. Kalp atışı sonrası da doğuma kadar kan sulandirici igne kullanicamdaha da var yani bi 200 üstü igne
Peki smdi naislsin kuzum geçti mi? Ben de oldum ama hafif atlattım 10 gün sürdü sonra geçti çok şükür 6 kilo aldım karnım çok şişmişti hiç bir pantolonum olmuyordu smdi normalim çok şükürTup bebekle gebe kaldım tedavi sürecinde ohss oldum çok fazla kan alındı serum takıldı. Damarlar patladı dirsekten bileğe kadar kolum morardı. Sonra elhamdülillah gebelik oluştu beta kanları vs. Kalp atışı sonrası da doğuma kadar kan sulandirici igne kullanicamdaha da var yani bi 200 üstü igne
Gebeliği ogrenmeden iki gün öncesinde şişlikler agrilar gitti hatta gebelik olmadi diye çok karalar bağladım. Doktorum ilac vermisti opu sonrasi 2 hafta kadar devam ettim. Gebeliğe rağmen ohss gitti elhamdülillah. Benim hafif düzeydeydi sadece 1 gece yattim hastahane de ama pantolonlar banada olmadi düğme fermuar açık kullandim 3 aylık gibi şişti karnımPeki smdi naislsin kuzum geçti mi? Ben de oldum ama hafif atlattım 10 gün sürdü sonra geçti çok şükür 6 kilo aldım karnım çok şişmişti hiç bir pantolonum olmuyordu smdi normalim çok şükür
Bio oil iyi diyolar. Ben suanlik satın almadim kantaron yagi kullanıyorum. Dış macunu farmasinin ürünleri kimyasal içermiyor. Şampuan bende bulamadım dalinle idare ediyorum. Dus jeli ve yüz yıkama olarak bunları kullanıyorumKızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
Hepimize hayırlı olsun insallah
Kızlar ben su ürünleri araştırdım almaya karar verdim ama şampuan yüz yıkama köpüğü ve diş macunu konusunda karar veremedim hem bunlara bakıp hem de önerilerde bulunur musunuz
Teşekkür ederimBio oil iyi diyolar. Ben suanlik satın almadim kantaron yagi kullanıyorum. Dış macunu farmasinin ürünleri kimyasal içermiyor. Şampuan bende bulamadım dalinle idare ediyorum. Dus jeli ve yüz yıkama olarak bunları kullanıyorum
Kızlar yüz yıkama şampuan diş macunu da şunları buldum kızlar ne dersiniz ?Kızlar herkese iyi pazarlar diliyorum
Hepimize hayırlı olsun insallah
Kızlar ben su ürünleri araştırdım almaya karar verdim ama şampuan yüz yıkama köpüğü ve diş macunu konusunda karar veremedim hem bunlara bakıp hem de önerilerde bulunur musunuz