Beklenen adet tarihinden 10 gün sonra 166ydi betam. Artış güzel. Değere takilmayin :)Kızlar merhaba ya birşey soracağım bazen yazılanlardan sonra bazı şeyler kafama takılıyor mesela bata 2 gün kala gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi hemen kan vermeye gittim 13dü 3 gün sonra 80 oldu 3 gün sonra 319 şimdi 4gün geçti baktırmadım pazartesi tekrar doktora gideceğim o zaman bakılır ama 3+5deyken 319 değer düşük mü sizce ya kafama
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Doktorum ağrın çoğalırsa mutlaka haber ver dedi. Umarım azalırAğrınız artarsa kanama falan eklenirse mutlaka bir kadın doğum acile başvurun 3ünü beklemeyin. İnşallah sağlıklı güzel geçecek bir gebeliktir. Ama ben yarın 6haftayı dolduruyorum daha yeni ağrılar azaldı diyebilirim. Sürekli değildi ama ara ara çok şiddetli giriyordu
Kinyasal gebelik cogu zann test yapmadiysak fark etmedgmz adetle giden ya da adetin birkac gun gecikmesiye adetle sonlanan gebelikler. Yani dollenme oluyor ama hcf artisi olmuyor bir yerden sonra dusuyorKizlar kimyasal tam olarak ne demek oluyor, daha dogrusu soyle sorayim, deterjan vs gibi kimyasala maruz kalinca ne gibi sonuclari olabiliyor? Kimyasal elbette zararli ama dusuk vs gibi sonuclari olabiliyor mu?
Düşük değil benim daha düşük değerler oluyor adet günü ve öncesi. Herkesin farklı seyrediyor kaç olduğu önemli değil düzgün artıp artmadığı önemli. Boşuna kendinize zehir etmeyin bugünleri. Özleniyor sonra bu zamanlarKızlar merhaba ya birşey soracağım bazen yazılanlardan sonra bazı şeyler kafama takılıyor mesela bata 2 gün kala gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi hemen kan vermeye gittim 13dü 3 gün sonra 80 oldu 3 gün sonra 319 şimdi 4gün geçti baktırmadım pazartesi tekrar doktora gideceğim o zaman bakılır ama 3+5deyken 319 değer düşük mü sizce ya kafama takıldı
Tesekkur ederim canim, ben hep kimyasala maruz kalinca bebekte sonradan gelisen kotu bir durum olusuyor gibi dusunuyordumKinyasal gebelik cogu zann test yapmadiysak fark etmedgmz adetle giden ya da adetin birkac gun gecikmesiye adetle sonlanan gebelikler. Yani dollenme oluyor ama hcf artisi olmuyor bir yerden sonra dusuyor
Son adet tarihimin ilk günü 23 mayıs yasim 22 ilk cocuk antalyaliyimkızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
Aynen canım dikkat etmek lazım ama sayfa güvenilir duruyorEğer kapıda ödemeli bir sayfaysa dolandırıcı olabilir, dikkatli olun. Hani derler ya bedava peynir fare kapanında olur diye. Ne olur ne olmaz güvenilir sayfalar dışında alışveriş yapmayın.
Minitarzbebek benim gördüğümdeDenimobi sayfasıydı benim dediğim 5’li set 4’lü set şeklinde satıyorlar çok iyi geldi bana da
Hayırlı olsun bebişSon adet tarihimin ilk günü 23 mayıs yasim 22 ilk cocuk antalyaliyim
kaydediyorum bütün sayfaları 3-4 aylık olunca alırız yavastan dedikMinitarzbebek benim gördüğümde
Teşekkürler bende pazartesiye randevu aldım 2 gün önce beta 1010 du inşallah pazartesi kese gözükürHayırlı olsun bebişekliyorum listemize
Ben kücüklüktem hep herseye ağladığım icin ayırt etmek zor oluyorKızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe
Ya yerimBen kücüklüktem hep herseye ağladığım icin ayırt etmek zor oluyor
Ya ben 7 kocalı hürmüzün şarkısını dinliyordum orda tazeyken dul kalmışlara diyor ben oturdum hadi eşim ölürse diye ağladımKızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe
Adamı ölmeden mezara koydun ya, bıraksaydın azıcık çocuklarına doysaydıYa ben 7 kocalı hürmüzün şarkısını dinliyordum orda tazeyken dul kalmışlara diyor ben oturdum hadi eşim ölürse diye ağladım
Bazen doktorlar sanki duygusuz gibi davraniyolar. Benom doktorumda dun beni korkuttu insan kendine gelemiyor bi anlik. Sen iyj yaptin yeni doktora gitmekle. Yoksa stressle bebişede zarar olurYeni gittiğim doktor her şey yolunda sadece biraz küçük gelişir kalbi de hızlanır dedi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok üzülmüştüm. Moralim yerine geldi. Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem inşallah her şey yolunda kalp atışı hızlanmış kese buyumus olur
Ya kiyamam sana. Hormonların tavan. Ben ağlamıyorum amma korkuyorum. Bir ses gelince ynimdan insan geçince falan atılıyorum yerimden azkalsinKızlar benim psikolojim mi bozuldu ya demin patates soyarken ağlama tuttu hormondan mı nedir bir hüzünlüyüm hep bugün töbe töbe