2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Beklenen adet tarihinden 10 gün sonra 166ydi betam. Artış güzel. Değere takilmayin :)

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Doktorum ağrın çoğalırsa mutlaka haber ver dedi. Umarım azalır
Sizin de bebeğini kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin Allahım inşallah

Kizlar kimyasal tam olarak ne demek oluyor, daha dogrusu soyle sorayim, deterjan vs gibi kimyasala maruz kalinca ne gibi sonuclari olabiliyor? Kimyasal elbette zararli ama dusuk vs gibi sonuclari olabiliyor mu?

Kizlar kimyasal tam olarak ne demek oluyor, daha dogrusu soyle sorayim, deterjan vs gibi kimyasala maruz kalinca ne gibi sonuclari olabiliyor? Kimyasal elbette zararli ama dusuk vs gibi sonuclari olabiliyor mu?
Kinyasal gebelik cogu zann test yapmadiysak fark etmedgmz adetle giden ya da adetin birkac gun gecikmesiye adetle sonlanan gebelikler. Yani dollenme oluyor ama hcf artisi olmuyor bir yerden sonra dusuyor

Düşük değil benim daha düşük değerler oluyor adet günü ve öncesi. Herkesin farklı seyrediyor kaç olduğu önemli değil düzgün artıp artmadığı önemli. Boşuna kendinize zehir etmeyin bugünleri. Özleniyor sonra bu zamanlar

Kinyasal gebelik cogu zann test yapmadiysak fark etmedgmz adetle giden ya da adetin birkac gun gecikmesiye adetle sonlanan gebelikler. Yani dollenme oluyor ama hcf artisi olmuyor bir yerden sonra dusuyor
Tesekkur ederim canim, ben hep kimyasala maruz kalinca bebekte sonradan gelisen kotu bir durum olusuyor gibi dusunuyordum

Kızlar benm rahmimde yanma var.birden oldu. Hamilelikte oluyor mu yoksa adet mi oluyorm. Geldi geleck

Bazen doktorlar sanki duygusuz gibi davraniyolar. Benom doktorumda dun beni korkuttu insan kendine gelemiyor bi anlik. Sen iyj yaptin yeni doktora gitmekle. Yoksa stressle bebişede zarar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…