2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Ne kadar güzel ben 15 mayis dün hiç kalp atışına bakmadı doktor seninki çok iyi erken olmuş

Canm cokkk tesekkur ederm icimi rahatlattin inan

Kızlar yemek konusunda ben disardan yemegi biraktim artık yemiyorum. Yalnız yaşıyorum bugunden işede gitmiyorum eşim de işte oluyor. Kendim pişiyorum tiksine tiksine 2gündür her şeyden bulantim oluyor ağzımda yemeğin tadı yokmuş gibi hiss ediyorum. Bi tek turşu yemek istiyorum dışardan yemek yerim amma eşim izin vermiyor. Bugunde ne yesem ne pisirsem hic bilemedim

Yeni gittiğim doktor her şey yolunda sadece biraz küçük gelişir kalbi de hızlanır dedi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok üzülmüştüm. Moralim yerine geldi. Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem inşallah her şey yolunda kalp atışı hızlanmış kese buyumus olur

Çok sevindim canım baksana bize boşuna resmen evham yaptırdılar her şey yolunda şükürler olsun bir daha gittiğinde daha da yolunda olur her şey biraz zaman gerekiyor ben de sabrediyorum bayramdan sonra gideceğim

Çok sevindim canım baksana bize boşuna resmen evham yaptırdılar her şey yolunda şükürler olsun bir daha gittiğinde daha da yolunda olur her şey biraz zaman gerekiyor ben de sabrediyorum bayramdan sonra gideceğim
Sabretmek lazım. Benim normalde 8 haftalık görünüyor sata göre ama 6 haftalıkmış. Bayram da hayırlısıyla geçsin de güzel haberler duyalım inşallah

Kızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir
Ben döner çok yiyorum onun dışında kumpir felan yiyorum bazen ama hamburgere felan gözüm kesmiyor korkuyorum zararlı diyorlar diye çok canım çekmediği sürece uzak durucam

Merhaba herkese.
21 haziranda çok şükür kan testim 1200 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 4500 çıkmış. Bugün tam 5 haftam bitti. Fakat sağ kasığım dün geceden beri inanilmaz sıklıkla sancıyor. Resmen belime vuruyor. Özellikle ayakta durduğum zaman artıyor gibi. Doktorum bu değerde zor ama dış gebelik olabilir belki, apandist veya yumurtalık problemi de olabilir dedi. 3 temmuz da ultrason günüm.

Bunları yaşayan ve gebeliği düzgün devam eden var mı acaba? Çok korkuyorum çok uzun zaman sonra hamile kaldım ve bişi olucak diye ödüm kopuyor.

Ağrınız artarsa kanama falan eklenirse mutlaka bir kadın doğum acile başvurun 3ünü beklemeyin. İnşallah sağlıklı güzel geçecek bir gebeliktir. Ama ben yarın 6haftayı dolduruyorum daha yeni ağrılar azaldı diyebilirim. Sürekli değildi ama ara ara çok şiddetli giriyordu

Kızlar merhaba ya birşey soracağım bazen yazılanlardan sonra bazı şeyler kafama takılıyor mesela bata 2 gün kala gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi hemen kan vermeye gittim 13dü 3 gün sonra 80 oldu 3 gün sonra 319 şimdi 4gün geçti baktırmadım pazartesi tekrar doktora gideceğim o zaman bakılır ama 3+5deyken 319 değer düşük mü sizce ya kafama takıldı

Canım gerçekten kişiye göre değişiyor ben 6+2 de gittim kalbi duyulmadı burda bir arkadaşın 5+4 de duyulmuş çok farklı gebelikler yaşıyoruz demekki herkesin farklı

Kızlar geçen bir arkadaşımız instagram da bir indirimden bahsetmişti bebek arabası park yatak vb. Uygun fiyata diye aynı sayfamı bilmiyorum ama bende gördüm hemen sayfayı takibe aldım uygun fiyata 4 parça şey var 4000 tl baya şaşırdım bir park yatak olmuş zaten 3 bin TL çok uygun geldi bana sizde bakın isterseniz

Eğer kapıda ödemeli bir sayfaysa dolandırıcı olabilir, dikkatli olun. Hani derler ya bedava peynir fare kapanında olur diye. Ne olur ne olmaz güvenilir sayfalar dışında alışveriş yapmayın.

Denimobi sayfasıydı benim dediğim 5’li set 4’lü set şeklinde satıyorlar çok iyi geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…