- 2 Ekim 2022
- 1.217
- 997
- 28
Ay maşallah çok guzel amin inşallah3 kese göründü, rabbim üçünü de selametle bize kavuştursun inşallah
Ne kadar güzel ben 15 mayis dün hiç kalp atışına bakmadı doktor seninki çok iyi erken olmuşKızlar selammm
Ben bir süre bekledim yazmak için üç sağlıksız gebeliğim olunca stres çoktu..
Ama sizi hep takip ettim :))
Bugün kalp atisimizi duyduk şükürler olsun Allah'ıma..
Son adet tarihim;17 Mayıs.
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
Mayısta Rabb'im doğal yoldan nasip etti,
İnşallah burda hayırla , sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz
B Buffalosos
Canm cokkk tesekkur ederm icimi rahatlattin inanbenim arkadaşım gebeliği bilmedi iki ay kanaması olduğu için adet sanmış . iki buçuk aylıkken öğrendi hamile olduğunu. çuval taşımış, spor yapmış 1 yaşında bebeği vardı doğum kiloları gitsin diye detoks çayları iç iç… Allah korudu 5 yaşında şimdi çocuğu.
Annemde 3 aylıkken öğrenmiş kardeşimi ileri derecede astım hastası kortizonlu ilaçlar kullanıyormuş. sağ salim doğmuş şimdi 24 yaşındaRabbim koruyor gerçekten. yiyecek ekmeği olan da bu dünyaya geliyor.
ben ilk gebeliğimde sırtımı koltuktan kaldırmadım 8 haftalıkken kalbi durdu.
üzmeyin kendinizi o yüzden .
Her gebelik farklı oluyor kuzum,Ne kadar güzel ben 15 mayis dün hiç kalp atışına bakmadı doktor seninki çok iyi erken olmuş
Çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar 5+1 keselerimi gördüm, darısı kalp atışının başına. O kadar heyecanlı bir şey ki eşim ilk gebeliğim diye dayanamadı kendi ailesine hemen haber verdi. Sağlıkla gelişsinler inşallah
Yeni gittiğim doktor her şey yolunda sadece biraz küçük gelişir kalbi de hızlanır dedi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok üzülmüştüm. Moralim yerine geldi. Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem inşallah her şey yolunda kalp atışı hızlanmış kese buyumus olurCihazım dandik demiyorlar da ne kadar rahat bir anneye ölümden bahsedebiliyorlar.
Bana dış gebelik dedi de öldüm dirildim ağlamaktan ertesi gün başka doktora gittim kese kabak gibi göründü doktor da şaşırdı bunu da görürsün ya diyerekbazı doktorlar gerçekten sadece yürüyen ego , hemen basımdan atayım modunda maalesef
Çok sevindim canım baksana bize boşuna resmen evham yaptırdılar her şey yolunda şükürler olsunYeni gittiğim doktor her şey yolunda sadece biraz küçük gelişir kalbi de hızlanır dedi. O kadar mutlu oldum ki anlatamam çok üzülmüştüm. Moralim yerine geldi. Bayramdan sonra tekrar kontrole gidicem inşallah her şey yolunda kalp atışı hızlanmış kese buyumus olur
Sabretmek lazım. Benim normalde 8 haftalık görünüyor sata göre ama 6 haftalıkmış. Bayram da hayırlısıyla geçsin de güzel haberler duyalım inşallahÇok sevindim canım baksana bize boşuna resmen evham yaptırdılar her şey yolunda şükürler olsunbir daha gittiğinde daha da yolunda olur her şey biraz zaman gerekiyor ben de sabrediyorum bayramdan sonra gideceğim
Ben döner çok yiyorum onun dışında kumpir felan yiyorum bazen ama hamburgere felan gözüm kesmiyor korkuyorum zararlı diyorlar diye çok canım çekmediği sürece uzak durucamKızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir
Ağrınız artarsa kanama falan eklenirse mutlaka bir kadın doğum acile başvurun 3ünü beklemeyin. İnşallah sağlıklı güzel geçecek bir gebeliktir. Ama ben yarın 6haftayı dolduruyorum daha yeni ağrılar azaldı diyebilirim. Sürekli değildi ama ara ara çok şiddetli giriyorduMerhaba herkese.
21 haziranda çok şükür kan testim 1200 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 4500 çıkmış. Bugün tam 5 haftam bitti. Fakat sağ kasığım dün geceden beri inanilmaz sıklıkla sancıyor. Resmen belime vuruyor. Özellikle ayakta durduğum zaman artıyor gibi. Doktorum bu değerde zor ama dış gebelik olabilir belki, apandist veya yumurtalık problemi de olabilir dedi. 3 temmuz da ultrason günüm.
Bunları yaşayan ve gebeliği düzgün devam eden var mı acaba? Çok korkuyorum çok uzun zaman sonra hamile kaldım ve bişi olucak diye ödüm kopuyor.
Canım gerçekten kişiye göre değişiyor ben 6+2 de gittim kalbi duyulmadı burda bir arkadaşın 5+4 de duyulmuş çok farklı gebelikler yaşıyoruz demekki herkesin farklıKızlar merhaba ya birşey soracağım bazen yazılanlardan sonra bazı şeyler kafama takılıyor mesela bata 2 gün kala gebelik testiyle öğrendim hamileliğimi hemen kan vermeye gittim 13dü 3 gün sonra 80 oldu 3 gün sonra 319 şimdi 4gün geçti baktırmadım pazartesi tekrar doktora gideceğim o zaman bakılır ama 3+5deyken 319 değer düşük mü sizce ya kafama takıldı
Eğer kapıda ödemeli bir sayfaysa dolandırıcı olabilir, dikkatli olun. Hani derler ya bedava peynir fare kapanında olur diye. Ne olur ne olmaz güvenilir sayfalar dışında alışveriş yapmayın.Kızlar geçen bir arkadaşımız instagram da bir indirimden bahsetmişti bebek arabası park yatak vb. Uygun fiyata diye aynı sayfamı bilmiyorum ama bende gördüm hemen sayfayı takibe aldım uygun fiyata 4 parça şey var 4000 tl baya şaşırdım bir park yatak olmuş zaten 3 bin TL çok uygun geldi bana sizde bakın isterseniz
Ne bileyim ya okuyunca hemen şizofrene bağlıyorum resmenCanım gerçekten kişiye göre değişiyor ben 6+2 de gittim kalbi duyulmadı burda bir arkadaşın 5+4 de duyulmuş çok farklı gebelikler yaşıyoruz demekki herkesin farklı
Denimobi sayfasıydı benim dediğim 5’li set 4’lü set şeklinde satıyorlar çok iyi geldi bana daKızlar geçen bir arkadaşımız instagram da bir indirimden bahsetmişti bebek arabası park yatak vb. Uygun fiyata diye aynı sayfamı bilmiyorum ama bende gördüm hemen sayfayı takibe aldım uygun fiyata 4 parça şey var 4000 tl baya şaşırdım bir park yatak olmuş zaten 3 bin TL çok uygun geldi bana sizde bakın isterseniz
Sat tarihiniz nedr acaba ben de 3 haftalk tahmn ediyorm kendimiMerhaba bende 197 ile öğrendim şubat annesi adayıyım Allah nasip ederse daha hiç doktora gitmedim 3 haftalik daha ne kese vardır be kalp.atusi