- 7 Şubat 2022
- 2.727
- 1.807
- 27
Yok sarı değil canm beyazBeyazımsı akıntıya normal diyorlar, sarı akıntı için de enfeksiyon belirtisi.
Hayırlı olsunKızlar selammm
Ben bir süre bekledim yazmak için üç sağlıksız gebeliğim olunca stres çoktu..
Ama sizi hep takip ettim :))
Bugün kalp atisimizi duyduk şükürler olsun Allah'ıma..
Son adet tarihim;17 Mayıs.
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
Mayısta Rabb'im doğal yoldan nasip etti,
İnşallah burda hayırla , sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz
B Buffalosos
Sağol tatlım..Hayırlı olsunkaç yaşındasın canım ve kaçıncı çocuk
Çok teşekkür ederim canım gidicem, bulunduğum yerde tek doktor var el mecburum şu andaM muhendishanim98 canımm çok geçmiş olsun bol bol su iç idrarla atarsın bugün tamamen giderbaşka doktora git mutlaka
Valla kızlar biz cinsellij anlamında hiç kıostlamadık kendimizi.Yani eşim asla kabul etmiyor.Diyprum bak 2 hafta bekleyek yok yani uymadık hiç.Ben sorun olacağını sanmıyorum ya allahın izniyleben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım birazhiç sorun değil yeter de artar ahahaha , ama o zamanda ben kasılma hissediyorum rahimde hamile olmadan önce hissederdim rahimde kasılmayı yani yapacak bisey yok iki gündür rüyamda oluyor fiziksel hissettiriyor şu kalbi duyunca çok rahat olucam artık devam
Çok çok sevindim canım benim Seni uzun zamandır takip ediyordum eski sayfamda sağlıcakla gelsinler inşallahKızlar selammm
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
B Buffalosos
Canım açık sorucam ama orgazm olunca da sorun yok dimi kasılma vsValla kızlar biz cinsellij anlamında hiç kıostlamadık kendimizi.Yani eşim asla kabul etmiyor.Diyprum bak 2 hafta bekleyek yok yani uymadık hiç.Ben sorun olacağını sanmıyorum ya allahın izniyleTüp Bebek vs olsa belki yasak olur ama norml yoldan yavaş olduğu sürece sıkıntı olmaz bence
Ben çok silikken öğrendim 35ti sonra koyulaşma takip ettim. Böyleyken 675 falan çıktı canım sonra. Pazartesi kese görürsün belki de 1500 falan olursaArkadaşlar merhabasat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var
Yok canımCanım açık sorucam ama orgazm olunca da sorun yok dimi kasılma vs
Ya ben korkuyorum kızlar çünkü apaçık kasılıyor bence uterus. Ama inşallah sağlıklı gebelikse bir şey olmaz diyorlar. Ben 10. Haftaya kadarCanım açık sorucam ama orgazm olunca da sorun yok dimi kasılma vs
Canım vaninal mi baktırdın.Bide beta kaç şuan senin.Bemde gitsem miacaba pzt.sat 21 MayısKızlar selammm
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
B Buffalosos
Benim bu kadar koyu çıktığında 10 binlerdeydiArkadaşlar merhabasat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var
Oooo maşallah3 kese göründü, rabbim üçünü de selametle bize kavuştursun inşallah
Gaza geldim
Yani tahmin ettiğim gibi canım.Düşük riski vs yoksa çok sık olmamak kaydıyla sakıncası yokmuşGaza geldimsalıyorum ben de hahahaha
Benim bu kadar koyu çıktığında 10 binlerdeydihayırlı olsun
Oooo maşallahhayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah size 3 tane mi transfer edilmişti ?
Benimde 1 hafta oldu canım.ara ara batma sancı hepsi oluyor valla.Beta bakmadım.ilki 30du.evde koyulaşma takip ettimKızlar benim adetim 1 hafta kadar gecikti artıko adet olacakmış hissi azaldı biraz kasık ağrıları geçen haftaya göre daha az ama orta rahim ağrısı ara ara oluyor genişliyor hissettiriyor hafif batmalar oluyor bazen