- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.050
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gün çamaşır suyu ve asperoks yaptım ben de midem bulandı hemen su içtim bardak bardak , çok su iç atsın soludukların yapmayalım canım bence değmez ben de korktumKızlar bu ara çok dikkat ettim iş yapmadım yapmadım sonra bugün kimyasal işini unutup gittim tuvalet lavabo falan yıkadım kireç çözücüyle. Sizce bi zarar vermiş miyimdir ya pişman oldum sonra soludum bir sürü de neyse kadın doğumcu arkadaşıma sorcam şimdi üzüldüm
Evet üçü de tutunmuşBenim bu kadar koyu çıktığında 10 binlerdeydi hayırlı olsun
Oooo maşallah hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah size 3 tane mi transfer edilmişti ?
Cevap alinca yazin lutfenKızlar bu ara çok dikkat ettim iş yapmadım yapmadım sonra bugün kimyasal işini unutup gittim tuvalet lavabo falan yıkadım kireç çözücüyle. Sizce bi zarar vermiş miyimdir ya pişman oldum sonra soludum bir sürü de neyse kadın doğumcu arkadaşıma sorcam şimdi üzüldüm
Öyle durumda açık havaya çık balkon cam vs. Ve yoğurt veya ayran iç iki bardak kadar. Duman vs zehirlenmeleri karşı yoğurt ayran ilk yardimdir. Bu sürede ve doğum sonrası emzirme dönemlerinde de kimyasala mazur kalmaktan kaçının.Kızlar bu ara çok dikkat ettim iş yapmadım yapmadım sonra bugün kimyasal işini unutup gittim tuvalet lavabo falan yıkadım kireç çözücüyle. Sizce bi zarar vermiş miyimdir ya pişman oldum sonra soludum bir sürü de neyse kadın doğumcu arkadaşıma sorcam şimdi üzüldüm
Ayyy nasıl sevindim Mevlam sağlıkla zamanında hepsini size bağışlasın. ❤❤Evet üçü de tutunmuş
Anne adayı bebeği bilmiyorken yaptığı seylerde Rabbım bebeği korur derler. Öğrendikten sonra mesuluz yani. Her zaman dikkatli olmakta yarar var. Yiyecek ekmeği varsa her türlü seninle olur. Benim yakın arkadaşım gebelik yok diye doktor kontrolünde adet söktürücü kullandı 2 hafta sonrasında gebe olduğu anlaşıldı. Elhamdülillah suan 6 aylık sağlıklı. Eger Rabbım can verecekse önünde hiç hi engel duramaz.Ben gebeligi bilmeden ev tasidim . Agir kaldrdm deterjanlarin hepsini karistrdm. Merdiven in cik. Sil supur on gun bes dakika durmadm. 3 haftalk gibi idrar testi dogrysabisi olur mu acaba
Dikkatli ol canım su yerine bolca ayran tüket öyle durumda. Bolca temiz hava al. Bide şöyle örnek vereyim. Cok yoğun deterjanlarla çok temizlik yapıldığında bazen idrar yaptığımda koku duyardım. Sanki içmişim de içim kokmuş gibi. Evi bolca havalandirin mümkün oldukça az nüfus edin. Emzirme dönemi de bu durumlarda geçerli.Geçen gün çamaşır suyu ve asperoks yaptım ben de midem bulandı hemen su içtim bardak bardak , çok su iç atsın soludukların yapmayalım canım bence değmez ben de korktum
tam 7 haftalık oldu bugün inşallahCanım kaç haftalıksın?
benim arkadaşım gebeliği bilmedi iki ay kanaması olduğu için adet sanmış . iki buçuk aylıkken öğrendi hamile olduğunu. çuval taşımış, spor yapmış 1 yaşında bebeği vardı doğum kiloları gitsin diye detoks çayları iç iç… Allah korudu 5 yaşında şimdi çocuğu.Ben gebeligi bilmeden ev tasidim . Agir kaldrdm deterjanlarin hepsini karistrdm. Merdiven in cik. Sil supur on gun bes dakika durmadm. 3 haftalk gibi idrar testi dogrysabisi olur mu acaba
Ben normal yedim oğlumda da. yine yerim valla ama midem bulanıyor bugün ilk defa düzgün kahvaltı ettim annemde. şimdi eve geldim yine bulanıyor ağrı sindiremiyor midem sanki.Kızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir
Toksoplazmadan da korkuyorum hiç yıkamıyorlar neredeyse restoranlarda o marulları normalde de içim almıyorduBen normal yedim oğlumda da. yine yerim valla ama midem bulanıyor bugün ilk defa düzgün kahvaltı ettim annemde. şimdi eve geldim yine bulanıyor ağrı sindiremiyor midem sanki.
çiğ sebze ve et toksoplazma için mi ? yoksa normal mikrop için mi yemiyorsunuz . ben o kadar incelemiyorum ya galiba. biraz şans işi gibi geliyor.
Tatlım çok sağol Allah razı olsunÇok çok sevindim canım benim Seni uzun zamandır takip ediyordum eski sayfamda sağlıcakla gelsinler inşallah
Kızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir
Bana da temmuzdan sonra ağustos sonu gibi tatil planı yapsan daha sağlıklı olur eğer planlı tatil yoksa dedi. Ama biz yazlık için denizi sorduk yakın mesafe olunca sanırım onu ayrı değerlendirdiTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alarsınız inşallah. Denizi ben dün telaşdan sormadım ya amma bana yolculuk yasak dedi
Karından baktı canım, ben aslında biraz kanama alanı var diye gitmiştim, kalp sürpriz olduCanım vaninal mi baktırdın.Bide beta kaç şuan senin.Bemde gitsem miacaba pzt.sat 21 Mayıs
Maşallah sağlıkla gelsinlerEvet üçü de tutunmuş
dışarıda bana her şey daha tatlı geliyor ya dayanamıyorum. ben hamileyken toksoplazma testi yaptırmıştım bir kere geçirirsen bir daha geçirmiyormuşsun. bizim bekarlıktan beri kedimiz var sokak kedilerini alır severim falan . evlenince de kedi sahiplenmiştiK. dedim kesin bence pozitiftir geçirmişimdir. negatif çıktı sonra dedim bu kadar iç içeyken geçirmediysem etten salatadan da geçmez herhalde diye rahat davrandım. yine de Allah korusun hamileyken hiç birimize göstermesinToksoplazmadan da korkuyorum hiç yıkamıyorlar neredeyse restoranlarda o marulları normalde de içim almıyordu
En azından salatayı evde yiyorum güvenilir , ama dışarıda da yiyoruz genelde biz pide biraz masum geldi