2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar bu ara çok dikkat ettim iş yapmadım yapmadım sonra bugün kimyasal işini unutup gittim tuvalet lavabo falan yıkadım kireç çözücüyle. Sizce bi zarar vermiş miyimdir ya pişman oldum sonra soludum bir sürü de :KK43: neyse kadın doğumcu arkadaşıma sorcam şimdi üzüldüm 🥺

Kızlar bu ara çok dikkat ettim iş yapmadım yapmadım sonra bugün kimyasal işini unutup gittim tuvalet lavabo falan yıkadım kireç çözücüyle. Sizce bi zarar vermiş miyimdir ya pişman oldum sonra soludum bir sürü de :KK43: neyse kadın doğumcu arkadaşıma sorcam şimdi üzüldüm 🥺
Geçen gün çamaşır suyu ve asperoks yaptım ben de midem bulandı hemen su içtim bardak bardak , çok su iç atsın soludukların yapmayalım canım bence değmez ben de korktum

Ben gebeligi bilmeden ev tasidim . Agir kaldrdm deterjanlarin hepsini karistrdm. Merdiven in cik. Sil supur on gun bes dakika durmadm. 3 haftalk gibi idrar testi dogrysabisi olur mu acaba

Cevap alinca yazin lutfen

Öyle durumda açık havaya çık balkon cam vs. Ve yoğurt veya ayran iç iki bardak kadar. Duman vs zehirlenmeleri karşı yoğurt ayran ilk yardimdir. Bu sürede ve doğum sonrası emzirme dönemlerinde de kimyasala mazur kalmaktan kaçının.

Ben gebeligi bilmeden ev tasidim . Agir kaldrdm deterjanlarin hepsini karistrdm. Merdiven in cik. Sil supur on gun bes dakika durmadm. 3 haftalk gibi idrar testi dogrysabisi olur mu acaba
Anne adayı bebeği bilmiyorken yaptığı seylerde Rabbım bebeği korur derler. Öğrendikten sonra mesuluz yani. Her zaman dikkatli olmakta yarar var. Yiyecek ekmeği varsa her türlü seninle olur. Benim yakın arkadaşım gebelik yok diye doktor kontrolünde adet söktürücü kullandı 2 hafta sonrasında gebe olduğu anlaşıldı. Elhamdülillah suan 6 aylık sağlıklı. Eger Rabbım can verecekse önünde hiç hi engel duramaz.

Geçen gün çamaşır suyu ve asperoks yaptım ben de midem bulandı hemen su içtim bardak bardak , çok su iç atsın soludukların yapmayalım canım bence değmez ben de korktum
Dikkatli ol canım su yerine bolca ayran tüket öyle durumda. Bolca temiz hava al. Bide şöyle örnek vereyim. Cok yoğun deterjanlarla çok temizlik yapıldığında bazen idrar yaptığımda koku duyardım. Sanki içmişim de içim kokmuş gibi. Evi bolca havalandirin mümkün oldukça az nüfus edin. Emzirme dönemi de bu durumlarda geçerli.

benim arkadaşım gebeliği bilmedi iki ay kanaması olduğu için adet sanmış . iki buçuk aylıkken öğrendi hamile olduğunu. çuval taşımış, spor yapmış 1 yaşında bebeği vardı doğum kiloları gitsin diye detoks çayları iç iç… Allah korudu 5 yaşında şimdi çocuğu.
Annemde 3 aylıkken öğrenmiş kardeşimi ileri derecede astım hastası kortizonlu ilaçlar kullanıyormuş. sağ salim doğmuş şimdi 24 yaşında ☺️ Rabbim koruyor gerçekten. yiyecek ekmeği olan da bu dünyaya geliyor.
ben ilk gebeliğimde sırtımı koltuktan kaldırmadım 8 haftalıkken kalbi durdu.
üzmeyin kendinizi o yüzden .

Kızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir
Ben normal yedim oğlumda da. yine yerim valla ama midem bulanıyor 😂 bugün ilk defa düzgün kahvaltı ettim annemde. şimdi eve geldim yine bulanıyor ağrı sindiremiyor midem sanki.
çiğ sebze ve et toksoplazma için mi ? yoksa normal mikrop için mi yemiyorsunuz . ben o kadar incelemiyorum ya galiba. biraz şans işi gibi geliyor.

Ben normal yedim oğlumda da. yine yerim valla ama midem bulanıyor 😂 bugün ilk defa düzgün kahvaltı ettim annemde. şimdi eve geldim yine bulanıyor ağrı sindiremiyor midem sanki.
çiğ sebze ve et toksoplazma için mi ? yoksa normal mikrop için mi yemiyorsunuz . ben o kadar incelemiyorum ya galiba. biraz şans işi gibi geliyor.
Toksoplazmadan da korkuyorum hiç yıkamıyorlar neredeyse restoranlarda o marulları normalde de içim almıyordu 😅
En azından salatayı evde yiyorum güvenilir , ama dışarıda da yiyoruz genelde biz pide biraz masum geldi 🥲

Yeme içme konusunda onceden çok hassastim özellikle etli ürünlerde. Helal kesim mi. Döner lahmacun kofte vs gibi ürünlerde sakatat karışımı olabilir mi hatta domuz eti olur mu diye çok seçici davranırdim. Bu sürede uzun zamandır dışarıdan yemiyorum ve son bi kaç gündür sosyal medyada rast gelmişsinizdir denetleme konusunda gevşeklik yapıldığı iddiaları var. Ben şahsen yemegi düşünmüyorum yersem de börek poğaça simit tarzı tüketirim. Et olmayan yada gerçekten çok çok güvenli restoranlarda yer içerim. Hatta geçen gün patates kızartması yiyeyim dedim esim onu kizarttiklari yağ ev tipi yagmi sence güvenli mi dedi. İçim tuhaf oldu. Karar sizin 😑😒🤦‍♀️
Kızlar dısarıda yemek yerseniz ne yiyorsunuz salata yemiyorum artık iyi yıkamıyorlar diye pide iyice pişiyor acaba serbest midir

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alarsınız inşallah. Denizi ben dün telaşdan sormadım ya amma bana yolculuk yasak dedi
Bana da temmuzdan sonra ağustos sonu gibi tatil planı yapsan daha sağlıklı olur eğer planlı tatil yoksa dedi. Ama biz yazlık için denizi sorduk yakın mesafe olunca sanırım onu ayrı değerlendirdi

Canım vaninal mi baktırdın.Bide beta kaç şuan senin.Bemde gitsem miacaba pzt.sat 21 Mayıs
Karından baktı canım, ben aslında biraz kanama alanı var diye gitmiştim, kalp sürpriz oldu ❤️🤲
Bayram sonrası tekrar gitcem, beta geçen pazartesi 3985ti ama bir daha baktirmadim ya

Toksoplazmadan da korkuyorum hiç yıkamıyorlar neredeyse restoranlarda o marulları normalde de içim almıyordu 😅
En azından salatayı evde yiyorum güvenilir , ama dışarıda da yiyoruz genelde biz pide biraz masum geldi 🥲
dışarıda bana her şey daha tatlı geliyor ya dayanamıyorum. ben hamileyken toksoplazma testi yaptırmıştım bir kere geçirirsen bir daha geçirmiyormuşsun. bizim bekarlıktan beri kedimiz var sokak kedilerini alır severim falan . evlenince de kedi sahiplenmiştiK. dedim kesin bence pozitiftir geçirmişimdir. negatif çıktı sonra dedim bu kadar iç içeyken geçirmediysem etten salatadan da geçmez herhalde diye rahat davrandım. yine de Allah korusun hamileyken hiç birimize göstermesin 😢🤲🏻

X