2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Haha ay açıkça yazcam ama klitoris orgazmı da yasak değildir bence 😂
ben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım biraz 🤣 hiç sorun değil yeter de artar ahahaha , ama o zamanda ben kasılma hissediyorum rahimde hamile olmadan önce hissederdim rahimde kasılmayı yani yapacak bisey yok iki gündür rüyamda oluyor fiziksel hissettiriyor 😅😅 şu kalbi duyunca çok rahat olucam artık devam

ben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım biraz 🤣 hiç sorun değil yeter de artar ahahaha , ama o zamanda ben kasılma hissediyorum rahimde hamile olmadan önce hissederdim rahimde kasılmayı yani yapacak bisey yok iki gündür rüyamda oluyor fiziksel hissettiriyor 😅😅 şu kalbi duyunca çok rahat olucam artık devam
Ay evet onda da kasılıyor bugün bana 2 hafta daha yok dedi normalde 3 ay demişti 2 hafta azaldı sanki 😂

Kızlar dün gece çok kötüydü. Antibiyotik zehir etkisi yaptı bende resmen. Kalbim sıkıştı, midem bulandı, kustum, tüm vücudum uyuştu. Dua etmiştim hayırlı değilse icmeyim diye. İçmem iyi olmayacaktı bunu. Çok fena yan etki yaptı. Şehir degistiricem, orada da bir doktora gidicem 3-5 güne. Açıklama falan da yapmıyor zaten pek sevmedim bu doktoru. Su içerek azaltmaya caliscam.
Geçmiş olsun canım farklı bir doktora görüşü alsan iyi olacak iye gebelikte sinsi tehlike dikkat edip önlemini de al mutlaka

Arkadaşlar merhaba 😊 sat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var 💕

Eklentiler

• B78C1C24-A434-44A9-B682-3DAC4099B622.jpeg
    B78C1C24-A434-44A9-B682-3DAC4099B622.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 47
Benim daha açık rekteydi 2. Çizgi ve 65 gelmişti beta
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi. Kaset testler yeni yükselen değerleri pek göstermiyor. Benim regle 3 gün kala erken gebelikte ikinci çizgi varken kaset testte yoktu. Adetim yaklaştıkça belirmeye başladı

Kızlar selammm💜🧚🏻
Ben bir süre bekledim yazmak için üç sağlıksız gebeliğim olunca stres çoktu..
Ama sizi hep takip ettim :))
Bugün kalp atisimizi duyduk şükürler olsun Allah'ıma 🤲🤲..
Son adet tarihim;17 Mayıs.
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı ❤️🤲
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
Mayısta Rabb'im doğal yoldan nasip etti,
İnşallah burda hayırla , sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz🤲🤲❤️🧚🏻
B Buffalosos 🌼

X