Haha ay açıkça yazcam ama klitoris orgazmı da yasak değildir benceBenimki de bekleyin dedi artık rüyama giriyorkalbini duyayım en azından sık sık olmaz ama bizimki de can ya
ben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım birazHaha ay açıkça yazcam ama klitoris orgazmı da yasak değildir bence
Bana ilişkide serbest dedi hiç yasaklamadıBenimki de bekleyin dedi artık rüyama giriyorkalbini duyayım en azından sık sık olmaz ama bizimki de can ya
Ay evet onda da kasılıyor bugün bana 2 hafta daha yok dedi normalde 3 ay demişti 2 hafta azaldı sankiben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım birazhiç sorun değil yeter de artar ahahaha , ama o zamanda ben kasılma hissediyorum rahimde hamile olmadan önce hissederdim rahimde kasılmayı yani yapacak bisey yok iki gündür rüyamda oluyor fiziksel hissettiriyor şu kalbi duyunca çok rahat olucam artık devam
Kızlar duyduk kalbiniiiinormalde bugün 7+2 ama geç döllenme sanırım 6+4 çıktı sıkıntı yok dedi
Geçmiş olsun canım farklı bir doktora görüşü alsan iyi olacak iye gebelikte sinsi tehlike dikkat edip önlemini de al mutlakaKızlar dün gece çok kötüydü. Antibiyotik zehir etkisi yaptı bende resmen. Kalbim sıkıştı, midem bulandı, kustum, tüm vücudum uyuştu. Dua etmiştim hayırlı değilse icmeyim diye. İçmem iyi olmayacaktı bunu. Çok fena yan etki yaptı. Şehir degistiricem, orada da bir doktora gidicem 3-5 güne. Açıklama falan da yapmıyor zaten pek sevmedim bu doktoru. Su içerek azaltmaya caliscam.
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alarsınız inşallah. Denizi ben dün telaşdan sormadım ya amma bana yolculuk yasak dediKızlar duyduk kalbiniiiinormalde bugün 7+2 ama geç döllenme sanırım 6+4 çıktı sıkıntı yok dedi doktor
Benim daha açık rekteydi 2. Çizgi ve 65 gelmişti betaArkadaşlar merhabasat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var
Kaç tane kese göründü canımKızlar 5+1 keselerimi gördüm, darısı kalp atışının başına. O kadar heyecanlı bir şey ki eşim ilk gebeliğim diye dayanamadı kendi ailesine hemen haber verdi. Sağlıkla gelişsinler inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğinizArkadaşlar merhabasat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var
Yemeğe eşim destek oluyor, bazen de çorba yapıyorum ya da dışarıdan ev yemeği sipariş veriyorum. Bulantılarım başlamadığı için yemeklerden ve kokudan soğumadım henüzKızlar ne yemek yapıyorsunuz ben hiç bişey yapmak istemiyorum yiyemiyorumdaa
3 kese göründü, rabbim üçünü de selametle bize kavuştursun inşallahKaç tane kese göründü canım
Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi. Kaset testler yeni yükselen değerleri pek göstermiyor. Benim regle 3 gün kala erken gebelikte ikinci çizgi varken kaset testte yoktu. Adetim yaklaştıkça belirmeye başladıBenim daha açık rekteydi 2. Çizgi ve 65 gelmişti beta
Beyazımsı akıntıya normal diyorlar, sarı akıntı için de enfeksiyon belirtisi.Kızlar yoğun krem gibi akıntı yaşıyorum bu normalmı yoksa bi şeyler ters mi gidiyor
Doktor değilim forumdan bildiğim kadarıyla yorum yaptımBeyazımsı akıntıya normal diyorlar, sarı akıntı için de enfeksiyon belirtisi.
Kızlar yoğun krem gibi akıntı yaşıyorum bu normalmı yoksa bi şeyler ters mi gidiyor