2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Benimde tsh 3.80 çıktı bana da 25 mg levotiron verdi doktor

Seninki çok yüksek değil benim 3.80 çıktı levotiron verdi sana normal dediyse çok yüksek olarak görmemiştir bide bazen tsh değeri dışında t4 ve t3 değerine de bakıyorlar

Valla canım bana doktor dusebilcegini söyledi boşa ilaç vermeyeyim dedi baktılar düşmüş şuan için bir sorun yok dedi. Yani bende dün burda yüksek denildiği için doktora özellikle bakalım değerlere demiştim.

ben hiç test tahlil vermedim tsh ne onu bile bilmiyorum erken değil mi böyle şeyler için. benim doktorum bir şey istemedi.

Gebelik idrar yolu enfeksiyonunda kullanılan bi ilaç benim bildiğim kadarıyla kullanmanızda bi sakınca yok kültür vermek de çok yerinde ona uygun tedaviyle de sonrasında yola devam edebilir benimde bildiğim kadarıyla içiniz rahat olsun

Ay evet düzeltmeye çalışıyorum ben de ben yaptım herhalde diye
Çok sinir oldum inş evrenin mesajı değildir diyordum erkek mi acaba diye hahaha kız bebeğe çok empoze etmişim kendimi ya alınıp gücenecek bebe anne kuzusu kızsa da erkekse de kabulüm diyip duruyorum göbeğime

Merhaba arkadaslar. Benm bugun itibariyle bata 3 gun kalmis olacak ben kan tahlili icin batin bir hafta gecmesini beklemeyi dusunuyorm. Idrar testleryle gun gun takip ederm. Bir sakncasi olur mu sizce

Kızlarrr günaydın bugün kalp için randevumuz var bana dua edin kaç gündür kabus görüyorum bu gece de kötü şeyler diyordu doktor çok stres yaptım sanırım bir kaybım olunca. İnş güzel haberlerle gelirim bugün 7+2 yim ama geç döllenme oldu büyük ihtimal yine de sağlıklıysa duyarım kalbi diyorum

İnşallah duyarsınız insanın kaybı olunca her şeyden korkar oluyor etkileniyor çok iyi anlıyorum sizi. Kötü şeyler düşünmemeye çalışın

Ay çok hoşuma gitti şu pembeden kurtuldum diye böyle kalmalı ya da renk secebilmeliyiz ya shsjsjs. Ben erkek istiyorum çıldırıyorum erkek bebelere yıllardır
Kız da kız diyorum ben ama hayırlısı olsun tabii ki sağlıklı olsun da evlatlarımız gerisi boş hepsi evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…