2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar selammm💜🧚🏻
Ben bir süre bekledim yazmak için üç sağlıksız gebeliğim olunca stres çoktu..
Ama sizi hep takip ettim :))
Bugün kalp atisimizi duyduk şükürler olsun Allah'ıma 🤲🤲..
Son adet tarihim;17 Mayıs.
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tüm yavrularımızı ❤️🤲
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
Mayısta Rabb'im doğal yoldan nasip etti,
İnşallah burda hayırla , sağlıkla doğum haberlerimizi de veririz🤲🤲❤️🧚🏻
B Buffalosos 🌼
Hayırlı olsun 😍😍 kaç yaşındasın canım ve kaçıncı çocuk

ben bunu açıkça doktora soramadım ya utandım biraz 🤣 hiç sorun değil yeter de artar ahahaha , ama o zamanda ben kasılma hissediyorum rahimde hamile olmadan önce hissederdim rahimde kasılmayı yani yapacak bisey yok iki gündür rüyamda oluyor fiziksel hissettiriyor 😅😅 şu kalbi duyunca çok rahat olucam artık devam
Valla kızlar biz cinsellij anlamında hiç kıostlamadık kendimizi.Yani eşim asla kabul etmiyor.Diyprum bak 2 hafta bekleyek yok yani uymadık hiç.Ben sorun olacağını sanmıyorum ya allahın izniyle 🙏Tüp Bebek vs olsa belki yasak olur ama norml yoldan yavaş olduğu sürece sıkıntı olmaz bence

Kızlar selammm💜🧚🏻
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
Ben Ocak ayında tüp bebek transfer olmuştum ama mol gebelik geçirdim Şubat'ta kürtaj oldum..
B Buffalosos 🌼
Çok çok sevindim canım benim Seni uzun zamandır takip ediyordum eski sayfamda sağlıcakla gelsinler inşallah 🥰🥰🥰

Valla kızlar biz cinsellij anlamında hiç kıostlamadık kendimizi.Yani eşim asla kabul etmiyor.Diyprum bak 2 hafta bekleyek yok yani uymadık hiç.Ben sorun olacağını sanmıyorum ya allahın izniyle 🙏Tüp Bebek vs olsa belki yasak olur ama norml yoldan yavaş olduğu sürece sıkıntı olmaz bence
Canım açık sorucam ama orgazm olunca da sorun yok dimi kasılma vs 🥲🙈

Arkadaşlar merhaba 😊 sat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var 💕
Ben çok silikken öğrendim 35ti sonra koyulaşma takip ettim. Böyleyken 675 falan çıktı canım sonra. Pazartesi kese görürsün belki de 1500 falan olursa 🥰

Kızlar selammm💜🧚🏻
Kese; 4+3
Kalp atışı ; 5+5
B Buffalosos 🌼
Canım vaninal mi baktırdın.Bide beta kaç şuan senin.Bemde gitsem miacaba pzt.sat 21 Mayıs

Arkadaşlar merhaba 😊 sat 23 Mayıs gecikmemin 5.günü testim baya koyu çıktı. Acaba betam kaçtır? Kaset testte böyle görüp betasına baktıran oldu mu çok merak ediyorum. Pazartesi randevum var 💕
Benim bu kadar koyu çıktığında 10 binlerdeydi ☺️ hayırlı olsun 🙏🏻
3 kese göründü, rabbim üçünü de selametle bize kavuştursun inşallah
Oooo maşallah 🧿 hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 size 3 tane mi transfer edilmişti ?

Yarın denize gidicez 2-3 tane bikini altı alayım diyorum hemen girer çıkar değiştiririm 😅 dayanamayabilirim sıcakta yazlık yerdeyiz ilk kez gidicem bu yıl 🥲 suyun soğuk olması etkiler mi acaba :/

Kızlar benim adetim 1 hafta kadar gecikti artık 🥲 o adet olacakmış hissi azaldı biraz kasık ağrıları geçen haftaya göre daha az ama orta rahim ağrısı ara ara oluyor genişliyor hissettiriyor hafif batmalar oluyor bazen

Kızlar benim adetim 1 hafta kadar gecikti artık 🥲 o adet olacakmış hissi azaldı biraz kasık ağrıları geçen haftaya göre daha az ama orta rahim ağrısı ara ara oluyor genişliyor hissettiriyor hafif batmalar oluyor bazen
Benimde 1 hafta oldu canım.ara ara batma sancı hepsi oluyor valla.Beta bakmadım.ilki 30du.evde koyulaşma takip ettim

X