2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlarrr günaydın bugün kalp için randevumuz var 😍 bana dua edin kaç gündür kabus görüyorum bu gece de kötü şeyler diyordu doktor 🥹 çok stres yaptım sanırım bir kaybım olunca. İnş güzel haberlerle gelirim 🙏🏻 bugün 7+2 yim ama geç döllenme oldu büyük ihtimal yine de sağlıklıysa duyarım kalbi diyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım🤲🏻🥰

Kizlar adet olacakmisim gibi agrim var. Adete 3 gun var sizde oyle oldu mu yoksa kimyasal mi geciriyorm

Kızlar dün gece çok kötüydü. Antibiyotik zehir etkisi yaptı bende resmen. Kalbim sıkıştı, midem bulandı, kustum, tüm vücudum uyuştu. Dua etmiştim hayırlı değilse icmeyim diye. İçmem iyi olmayacaktı bunu. Çok fena yan etki yaptı. Şehir degistiricem, orada da bir doktora gidicem 3-5 güne. Açıklama falan da yapmıyor zaten pek sevmedim bu doktoru. Su içerek azaltmaya caliscam.

Kızlar dün gece çok kötüydü. Antibiyotik zehir etkisi yaptı bende resmen. Kalbim sıkıştı, midem bulandı, kustum, tüm vücudum uyuştu. Dua etmiştim hayırlı değilse icmeyim diye. İçmem iyi olmayacaktı bunu. Çok fena yan etki yaptı. Şehir degistiricem, orada da bir doktora gidicem 3-5 güne. Açıklama falan da yapmıyor zaten pek sevmedim bu doktoru. Su içerek azaltmaya caliscam.
cok geçmiş olsun ♥️

Enfeksiyon için mi içiyordun canım bol bol su içmeyi dene sudan miden bulanırsa limon sıkabilirsin suya

Bende de 2 sabahtır mide bulantısı hiç bişey yokmus gibiyken birden geliyor ağrılarım biraz daha azaltı ama birşey yapmadan bile aşırı yorgunum bıraksan saatlerce uyurum😃

Kızlar bu arada denizi ve güneş kremini sordum. Denize girebilirsin sadece ıslak mayoyla kalma dedi çıkınca değiştir dedi. Bir de açılacağın zaman yanında biri olsun kramp girme ihtimali için dedi B Buffalosos

Enfeksiyon için mi içiyordun canım bol bol su içmeyi dene sudan miden bulanırsa limon sıkabilirsin suya
Evet dün başlatmıştı, artık doğal bir şekilde geçirmeye çalışcam canım çok fena yan etki yaptı, bana bunu yapan bebeğe napmaz yani korktum. Ama Allah'a emanet bir şey olmamistir, rabbim korusun hepsini. Günde 3.5 a çıkartmıştım belki de azalmıştır gidip bir idrar testi daha veririm olmadi

Evet dün başlatmıştı, artık doğal bir şekilde geçirmeye çalışcam canım çok fena yan etki yaptı, bana bunu yapan bebeğe napmaz yani korktum. Ama Allah'a emanet bir şey olmamistir, rabbim korusun hepsini. Günde 3.5 a çıkartmıştım belki de azalmıştır gidip bir idrar testi daha veririm olmadi
Çok da içiyormuşsun geçer bence. Kusmussun zaten vücudun atmıştır onu bebeğe etki etmez bence

Kızlar bu arada denizi ve güneş kremini sordum. Denize girebilirsin sadece ıslak mayoyla kalma dedi çıkınca değiştir dedi. Bir de açılacağın zaman yanında biri olsun kramp girme ihtimali için dedi B Buffalosos
Aa bak sen yazınca aklıma geldi dün doktor ben sormamama rağmen kendi söyledi girebilirsin diye sanırım tatil beldesinde olduğumuz için dedi tabi dikkat etmemi söyledi

Güneş kremi için de solante pregnayı önerdi
Ben bebekler için olan badger marka sipariş ettim.Normlde kiehl's kullanırdım.Ama ilerde bebeişim için almayı düşündüğüm badger sipariş ettm

Yaa öyle mi ben de sipariş verecektim ne var zararlı olarak
Cosdna diye bi sayfa var.Oraya istediğin ürün adını yazıp içeriğine bakabilirsin canım.Ben şampuan nemlendirici yıllarıdr burdan bakıp öylr alırım.diş macunu herşey..

Kızlar bu arada doktora ne sorarsam sorayım yapabilirsin diyor rahat bir doktor ilişki konusunda yine uyardı 2 hafta daha bekleyin dedi ondan kendiniz bilirsiniz ama bence bir süre uzak durmakta fayda var
Benimki de bekleyin dedi artık rüyama giriyor 😅 kalbini duyayım en azından sık sık olmaz ama bizimki de can ya 🤣

X