• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben 2 defa tek uyku yaptırmaya çalıştım. Akşam 19:30 gibi uyuttum o günlerde biraz uyuyup kalktı . 2.yi uykuyu yapmış oldu kendi kendine ben gece uykusuna yatırmıştım halbuki . Sonra uyuması gece yarısını buldu.
Biz hep 2 kwre uyuyoruz ve gündüz uzun uyuyor ama gece sayısız kez kalkıyor artık günse 1 kwre uyutmak istiyorum belki gece uykusu artık uyuyor 1 buöuk yaşına gelşyor artık uyusun gece ya

Sabah 8 de uyandi kizim hala ogle uykusuna yatmadı yürüyüşe de cikardim yine biz atak haftasına falan mı girdik gece de uyuyamiyor

Tek uyku mu iyi 2 uyku mu peki fark var mı arada gece uykuları için
Gece için bir değişiklik olmadı bizde hala çok kalkıyor gerçekten ben bu konuyu hiç anlamıyorum 1.5 yaşında olacak nerdeyse hala çok kalkıyor hele dün gece o kadar çok kalktı ki ben artık anlamıyorum diş diyorum gaz diyorum ama hiç mi bitmez bu kadar kalkma nedir

Gece için bir değişiklik olmadı bizde hala çok kalkıyor gerçekten ben bu konuyu hiç anlamıyorum 1.5 yaşında olacak nerdeyse hala çok kalkıyor hele dün gece o kadar çok kalktı ki ben artık anlamıyorum diş diyorum gaz diyorum ama hiç mi bitmez bu kadar kalkma nedir
Benimki emzik içinde çok kalkıyor ya gece uyanıyor emzik ağzında uok çığlığı basıyor hemen bulursa susup uyuyor ama biraz ararsa bulamazsa ağlayarakkendi uykusunu açıyor. Gündüz artık emzik vermemeye çalışıyorum gece mecbur veriyorum çok alışık emziğe

Sabah 8 de uyandi kizim hala ogle uykusuna yatmadı yürüyüşe de cikardim yine biz atak haftasına falan mı girdik gece de uyuyamiyor
Benimkide 7 gibi uyandı normalde 10 11 arası uykusu gelirdi uyutmadım bekledim 12ye kadar bugün tek uyku yaptırıcam olursa 2 buöuk saat oldu uyuyor ama bebde yanında yatıyorum kalkarsam uyanıyor

arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden

Ne kadar süre oldu böyle dahs mi iyi 2 uykuya göre. Birde uyku saatleriniz nasıl?
3 aydır falan tek uyku yapıyor 2 uykuyu kendisi bıraktı sabah 7-7.30 arası uyanıyor 12.30 14.30 arası öğle uykusu genelde akşamda en geç 20.30 da gece uykusuna geçmiş oluyor. Benim için daha kolay oldu tek uyku daha düzenli en azından öbür türlü 1. Uykudan geç uyanıyordu bazen 2. Uykuya geç dalıyordı bütün düzen değişiyordu . Ama tabi her şeyden önce bebeğin hazır olması lazım yoksa zor olur

arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden
Lazanya, kıymalı patates yemeği, beş kaşık çorbası, tarhana çorbası, fırında yaptığım graten tarzı yemekler favorileri. Bir de nohut-pilav, kuru fasülye-pilav yapmaya gayret ediyorum haftada bir kez.

Back
X