- 19 Mayıs 2024
- 2.595
- 1.613
- 48
Bende tek uykuya geçirmeyi düşünüyorum daha mı iyi 2 uykuya göreBiz, tek uyku yapıyor artık çok çok nadir 2. Uyku yaptığı, çok erken uyandıysa ancak öyle 2. Uyku yaptırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tek uykuya geçirmeyi düşünüyorum daha mı iyi 2 uykuya göreBiz, tek uyku yapıyor artık çok çok nadir 2. Uyku yaptığı, çok erken uyandıysa ancak öyle 2. Uyku yaptırıyorum
Tek uyku mu iyi 2 uyku mu peki fark var mı arada gece uykuları içinBiz 3 aydır falan tek uyku yapıyoruz . Ama mesela bugün sabah 6da uyandı o yüzden bugün iki kez uyuyacak
Biz hep 2 kwre uyuyoruz ve gündüz uzun uyuyor ama gece sayısız kez kalkıyor artık günse 1 kwre uyutmak istiyorum belki gece uykusu artık uyuyor 1 buöuk yaşına gelşyor artık uyusun gece yaBen 2 defa tek uyku yaptırmaya çalıştım. Akşam 19:30 gibi uyuttum o günlerde biraz uyuyup kalktı . 2.yi uykuyu yapmış oldu kendi kendine ben gece uykusuna yatırmıştım halbuki . Sonra uyuması gece yarısını buldu.
Biz tek uyku yapiyoruz yine de gece cok fazla uyaniyorBiz hep 2 kwre uyuyoruz ve gündüz uzun uyuyor ama gece sayısız kez kalkıyor artık günse 1 kwre uyutmak istiyorum belki gece uykusu artık uyuyor 1 buöuk yaşına gelşyor artık uyusun gece ya
Bence tek uyku daha mantıklı çünkü en azından daha uzun gündüz uykusu yapmış oluyor, 2 uyku olunca kısa kısa uyuyorduBende tek uykuya geçirmeyi düşünüyorum daha mı iyi 2 uykuya göre
Gece için bir değişiklik olmadı bizde hala çok kalkıyor gerçekten ben bu konuyu hiç anlamıyorum 1.5 yaşında olacak nerdeyse hala çok kalkıyor hele dün gece o kadar çok kalktı ki ben artık anlamıyorum diş diyorum gaz diyorum ama hiç mi bitmez bu kadar kalkma nedirTek uyku mu iyi 2 uyku mu peki fark var mı arada gece uykuları için
Benim oğlum 3ten sonra uyuyunca gece uykusuna çok geç yatıyor, gece 12 1 de zor yatırıyorumSabah 8 de uyandi kizim hala ogle uykusuna yatmadı yürüyüşe de cikardim yine biz atak haftasına falan mı girdik gece de uyuyamiyor
Normalde de çok uyanır mıydı peki yoksa dişten falan mıBiz tek uyku yapiyoruz yine de gece cok fazla uyaniyor
Ya hem öylemhemde gün çok bölünüyor hiç bişey yapamıyosunBence tek uyku daha mantıklı çünkü en azından daha uzun gündüz uykusu yapmış oluyor, 2 uyku olunca kısa kısa uyuyordu
Benimki emzik içinde çok kalkıyor ya gece uyanıyor emzik ağzında uok çığlığı basıyor hemen bulursa susup uyuyor ama biraz ararsa bulamazsa ağlayarakkendi uykusunu açıyor. Gündüz artık emzik vermemeye çalışıyorum gece mecbur veriyorum çok alışık emziğeGece için bir değişiklik olmadı bizde hala çok kalkıyor gerçekten ben bu konuyu hiç anlamıyorum 1.5 yaşında olacak nerdeyse hala çok kalkıyor hele dün gece o kadar çok kalktı ki ben artık anlamıyorum diş diyorum gaz diyorum ama hiç mi bitmez bu kadar kalkma nedir
Benimkide 7 gibi uyandı normalde 10 11 arası uykusu gelirdi uyutmadım bekledim 12ye kadar bugün tek uyku yaptırıcam olursa 2 buöuk saat oldu uyuyor ama bebde yanında yatıyorum kalkarsam uyanıyorSabah 8 de uyandi kizim hala ogle uykusuna yatmadı yürüyüşe de cikardim yine biz atak haftasına falan mı girdik gece de uyuyamiyor
1,5-3 saat arası değişiyorTek uykuyu kaç saat yapıyor
Yani iki uyku çok nadiren oluyor ilk uykudan uyandığı saate bağlı olarak değişiyor bugün mesela 11:45’te uyandı ilk uykudan 4 gibi tekrar uyur sonra uyanır Allah büyük2 kez uyuduğu zamanlarda 2. Uykuyu saat kaçta yapıyor
Yani bence tek uyku efsane olay hele ki 2 saat falan uyursa müthiş dışarı çıkacağı saat belli oluyor uzun uyuduğu için sen dinlenip kendine zaman ayırabiliyorsunNe kadar süre oldu böyle dahs mi iyi 2 uykuya göre. Birde uyku saatleriniz nasıl?
3 aydır falan tek uyku yapıyor 2 uykuyu kendisi bıraktı sabah 7-7.30 arası uyanıyor 12.30 14.30 arası öğle uykusu genelde akşamda en geç 20.30 da gece uykusuna geçmiş oluyor. Benim için daha kolay oldu tek uyku daha düzenli en azından öbür türlü 1. Uykudan geç uyanıyordu bazen 2. Uykuya geç dalıyordı bütün düzen değişiyordu . Ama tabi her şeyden önce bebeğin hazır olması lazım yoksa zor olurNe kadar süre oldu böyle dahs mi iyi 2 uykuya göre. Birde uyku saatleriniz nasıl?
Benimde öyle oluyor napacagimi şaşırdım benim enerjim bitti onun ki hala varBenim oğlum 3ten sonra uyuyunca gece uykusuna çok geç yatıyor, gece 12 1 de zor yatırıyorum
Lazanya, kıymalı patates yemeği, beş kaşık çorbası, tarhana çorbası, fırında yaptığım graten tarzı yemekler favorileri. Bir de nohut-pilav, kuru fasülye-pilav yapmaya gayret ediyorum haftada bir kez.arkadaslar Et,kofte ,tavuk,balik yemekleri disinda ne yediriyorsunuz bebeklerinize.biraz fikir verirmisiniz cok severek yediklerinden
Bizim normalimiz bu ya hatta toparlamış halimiz diş sancısı oldugu dönemde artıyor tabiNormalde de çok uyanır mıydı peki yoksa dişten falan mı