2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bak aynen dediğim gibi araştırdım senin için

( Uterus'un pelvis içerisindeki pozisyonuna baktığımızda uterus bir bütün olarak vagina'nın üzerine doğru eğilmiş durumda bulunur. Bu pozisyon anteversiyon (AV ) olarak isimlendirilir. )

Yani senin rahimin duruşuda viginanın üstüne doğru yatık bir şekli varmış .ama bunuda bir sorun yapma kendine hamileliğine sorun teşkil eden bişey değil . Sadece vaginanın üstüne yatık olduğu için hamileliğinde sürekli tuvalet ihtiyacına çok çıkarsın belki.ama belkide bu zamana kadar kendiliğinden hamile kalamadıysan sebebi budur .
Tıbbi verlerle evhamlarımı ortadan kaldırdın ya ay mutlu oldum 😅

Doktorum günde iki bardak çay ya da bir adet türk kahveai içebilirsin dedi.Kebap falan yeme dışarda dedi.Evinde canının istediğini abartmadan ye dedi.Özellikle portakala takık.Çok canın istediyse bir iki dilim ye.Oturup da bir iki tane portakalı yeme.şeker deposu onlr.Fazla şeker tüketme dedi. O kadar çok şeker lafı geçti ki eve gelince höşmerim çekt canım 🤣 yaptım yedim
Hahaa alemsin ayy abartıyorlar boşver ye nolcak portakaldan çok faydalı🥰

Dün bendede aynı şey oldu canım normalde kanamazdı bayağı kanadı ama ilaç dışarı çıkmaz merak etme.vücudumuz artık hassaslaştı sürekli iğne girip çıkıyor ondan
Morarmıştı bi kaç gün sonra ordan gene deneyim dedim moraran bölgenin biiraz kenarından yapmışım daha beter ettim hem daha çok morardı hem kanadı tüp bebek iğneleri hiç böyle yapmamıştı sanırım iğnenin içeriğinden

Tıbbi verlerle evhamlarımı ortadan kaldırdın ya ay mutlu oldum 😅
Ne güzel sevindim canım. Bebeklerimizi kucağımıza alalım daha mutlu olalım inşaAllah.senin Rahim yatık benim Rahim yamuk 😂😂😂 ama bebeğin tutunmasına engel ,sadece doğal hamile kalmayı engelliyor benimki.kafana takma artık 🥰

Morarmıştı bi kaç gün sonra ordan gene deneyim dedim moraran bölgenin biiraz kenarından yapmışım daha beter ettim hem daha çok morardı hem kanadı tüp bebek iğneleri hiç böyle yapmamıştı sanırım iğnenin içeriğinden
Canım YouTube da deri (altı iğneler ) nasıl yapılıyor güzel videolar var bak istersen.yada kendi iğnenin adını yaz yapılışı yaz muhakkak çıkar.1 gün sağ tarafa bir gün sol tarafa yap hergün iğneyi bastırdığın yerden biraz uzak yerlere yap bende bir sorun yok morarma falan ama artık göbekte hassaslaştı iğneden.

Canım YouTube da deri (altı iğneler ) nasıl yapılıyor güzel videolar var bak istersen.yada kendi iğnenin adını yaz yapılışı yaz muhakkak çıkar.1 gün sağ tarafa bir gün sol tarafa yap hergün iğneyi bastırdığın yerden biraz uzak yerlere yap bende bir sorun yok morarma falan ama artık göbekte hassaslaştı iğneden.
Benim göbeğim mosmor

Merhaba, ben dondurulmuş transfer oldum. Adet döngünüzün başlangıcıyla doktorunuz çağırıyor. Rahimi ve vücudu hazırlayacak ilaçlara başlanıyor. Regl başlangıcından ortalama 17-21 gün sonra da transfer yapılıyor. Benim anladığım transfer anı çözdürülüp transfer edildiği fakat net bilgim yok. Sorgulamadım hiç🫠
Çok teşekkür ederim 🥰 peki ilk Muayeneden itibaren kaç günde bir kontrole çağırıldınız

Çok üzüldüm gerçekten ama Rabbim size en güzelini versin
Saolun, dün yazdım ya ben aşırı ishal oldum diye, hep yüzümde de sivilce çıkar bir tane . Tam regl öncesi sendromu yaşadım. Tekrar denemek için toparlanıp, biraz kahve biraz oje, biraz geziye ihtiyacım var. Kafam o kadar yorulmuşki stresten normale dönmem biraz zaman alıcak

X