Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sonuçta geldi şükür benimkide 1280 şükürler olsun . Bende senin hesap 1350 civarı bekliyordum ama elhamdülillah ufak defek rakamlardan bişey olmaz
Aminnnn.Bu arada pozitifi gören arkadaşlar tebrik ederim inşallah bizede nasip olur
bunu doktor mu onerdi ben de istiyorum ama yasal degilmis almanyadaKızlar embriyo taşıma ücretleri hakkında bilgisi olan var mı? Birde embriyo genetik test ücretleri?
benim regl erken basladi ama bi yazida 2 haftaya kadar gecikebilir yaziyorduHayırlı akşamlar kızlar ben 13. Gün yani 4 şubat beta 3 çıktı 5 şubatta test günümdü kontrolüm vardı ben moral bozukluğu falan derken gitmedim hastaneye. Regl olunca giderim diyordum ama regl de olmadım. Bu dönemde regl gecikmesi falan olur mu ki? Negatif deneme sonrasında regl ne zaman gelir belirli bir gün var mı?
Birde ben yeniden denemek için biraz soluklanıcam birde doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bana önereceğiniz doktor var mı?
Hadi ya dün baya kasıklarıma sancılar giriyordu sökülücek gibiydi ama bu gün hiç bir şey yok neyse hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevap içinbenim regl erken basladi ama bi yazida 2 haftaya kadar gecikebilir yaziyordu
Ay hadi inş canım :)yarın sabah kese görmeye gideceğiz. 5+4 oluyor. kalp atışı için erken ama en azından keseyi ve yolk sac’i görürüz diye umuyorum. dualarınızı, iyi dileklerinizi beklerim.
Taşıyorlar ama sadece tasittigin labratuara ödeme yapıyorsun diye biliyorum emin değilim ama arayıp sorabilirsin. Nerede oturuyorsun.Hadi ya dün baya kasıklarıma sancılar giriyordu sökülücek gibiydi ama bu gün hiç bir şey yok neyse hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevap için
Evet dr. Önerdibunu doktor mu onerdi ben de istiyorum ama yasal degilmis almanyada
Benim de üç yıl önce tüp bebek yapmıştım negatif oldu adetin 10 gün üstünden geçmiştiHadi ya dün baya kasıklarıma sancılar giriyordu sökülücek gibiydi ama bu gün hiç bir şey yok neyse hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevap için
Hmm normal o zaman gecikmeBenim de üç yıl önce tüp bebek yapmıştım negatif oldu adetin 10 gün üstünden geçmişti
Ne güzel sevindim canım. Bebeklerimizi kucağımıza alalım daha mutlu olalım inşaAllah.senin Rahim yatık benim Rahim yamuk ama bebeğin tutunmasına engel ,sadece doğal hamile kalmayı engelliyor benimki.kafana takma artık
Ama ben daha önce normal yolla hamile kaldım yenimi yamuldu buNe güzel sevindim canım. Bebeklerimizi kucağımıza alalım daha mutlu olalım inşaAllah.senin Rahim yatık benim Rahim yamuk ama bebeğin tutunmasına engel ,sadece doğal hamile kalmayı engelliyor benimki.kafana takma artık
İyi canım hayırlı sonuçlar al inşallahKızlar transfer öncesi rahim kalınlığı 10 nasıl ?
İnşallah canımİyi canım hayırlı sonuçlar al inşallah
çıkmadımı canım sonucunÇıkmayan sonuç yapmışlar cidden
Yok ya gözüm yoruldu yenilemektençıkmadımı canım sonucun
Selam canım senin durumun kendimi hatırlattı birden kanamam olmuştu ve pihtilar düşmüştü fakat şuan bebeğim 2 yaşına girmek üzere acile gitmiştim ve bana 6 tane serum taktılar 2 gün boyunca ardından 12 tane 2 günde bir pruloton iğne vuruldum kanamam tam 1 ay sürdü ve her gün bildiğin adet olur gibi ama bebeğim beni bırakmadı. İçini ferah tut her kanama düşük olmuyor kalp atışı devam ettikçe umut hep var ayaklarının altına yastık köy ve dinlen. İnşallah seninle olacakBen dün gece wc kalktım idrarla beraber pıhtılar düştü epey düştü diye düşündüm sabah acile gittim kanamam ve kasık ağrım devam ediyor kese olması gereken yerde kalbi de atıyordu çok şükür ama kanamam oldugu için düşük riski var dedi istirahat et dedi sancım artarsa gel dedi kasık ağrım çok fazla duramıyorum öyle işte
Progrstan fitil yok mu sadece iğne mi canım ? Ben günde 3 kez fitil bir kez progestan iğneProgestan dex ben de bir sabah bir akşam vuruluyorum. Ev işi de sağolsun annem hallediyor şu an. Kendisi temizlik hastası zaten boşa çıkmasın emeklerimiz