- 8 Nisan 2009
- 1.216
- 2.416
3 fitil 2 progestan dex 1 oksapar 6 estrofem 1 coraspin alıyorum ben artı vitaminlerProgrstan fitil yok mu sadece iğne mi canım ? Ben günde 3 kez fitil bir kez progestan iğne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 fitil 2 progestan dex 1 oksapar 6 estrofem 1 coraspin alıyorum ben artı vitaminlerProgrstan fitil yok mu sadece iğne mi canım ? Ben günde 3 kez fitil bir kez progestan iğne
Demekki hamile kalmana engel değil canım , benim rahim şekli doğal hamile kalmama engel olduğunu söyledi doktor .Ama ben daha önce normal yolla hamile kaldım yenimi yamuldu bu
Benim de üç yıl önce tüp bebek yapmıştım negatif oldu adetin 10 gün üstünden gecmusyiHadi ya dün baya kasıklarıma sancılar giriyordu sökülücek gibiydi ama bu gün hiç bir şey yok neyse hayırlısı olsun. Teşekkür ederim cevap için
Evet cnm normallHmm normal o zaman gecikme
Selam Almanya'da hangi sehirdesiniz? Gerci hangi kliniğe giderseniz gidin sanirim doktorlari Türkiye gibi düşünmemek lazım ama size benim gittiğim yeri önermek istiyorum eğer aynı şehirdeysek.bunu doktor mu onerdi ben de istiyorum ama yasal degilmis almanyada
Büyük ihtimalle doktorun sistemden onaylaması gerekiyor görünmesi içinYok ya gözüm yoruldu yenilemekten
Eğer üniversitede verdiyseniz e nabiza geç düşüyor. Kendi sitelerinde yayınlıyorlar önce bilginiz olsun.3 fitil 2 progestan dex 1 oksapar 6 estrofem 1 coraspin alıyorum ben artı vitaminler
Ben ben 5+4de kalp atışını gördümyarın sabah kese görmeye gideceğiz. 5+4 oluyor. kalp atışı için erken ama en azından keseyi ve yolk sac’i görürüz diye umuyorum. dualarınızı, iyi dileklerinizi beklerim.
Alttan mı muayene oldunBen ben 5+4de kalp atışını gördüm
Hayirli olsun benim sonuc hala cikmadi bekliyorum9. Gün betahcg 219
aa beni 7. hafta çağırdı ya kalp ve kese için beni öldürecek bunlaarBen ben 5+4de kalp atışını gördüm
Canım çok iyi :) Tebrik ederim seni :)9. Gün betahcg 219
Teşekkür ederim umarım senin de çok güzel gelecekHayirli olsun benim sonuc hala cikmadi bekliyorum
Sağol kuzum bir aşama daha katettikCanım çok iyi :) Tebrik ederim seni :)
Sorun yapma canım bende aynı durumdayım. Teorik olarak 7 8 9 . Haftalar arası ilk muayeneyi yapıyorlarmış.hem kese hem kalp herşey için. Benim ayın 23 üne rdv geçmek bilmiyor, şuan 5+6 yım ,biz dayanamıyoruz ama işte doktorlarında var bir bildiği daha erken haftalarda şu çıkmadı bu görünmedi olayı olduğu için en uygun zaman aslındaaa beni 7. hafta çağırdı ya kalp ve kese için beni öldürecek bunlaar
Evet alttan muayne oldum haftaya tekrar çağırdıAlttan mı muayene oldun
Coook. Mutlu. Oldun cnm darısı bize inşallahIyi geceler kizlar. Bugün ilk kan sonucum cikti. Sukur pozitif.(285) Umarim hepimiz guzel haber aliriz ve sağlıkla süreçlerimizi tamamlayıp, kucağımıza da aliriz.