2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah 🌸💕
Ben günde bir tane içiyorum canim

Ay ben daha transfer olmadım haftaya büyük ihtimal çarşamba falan olur. Acaba serum taktırsam o güne kadar iyi olur muyum ya da zararı olur mu transfer öncesi
Bende transferden once cok hastaydim ates oksuruk ishal. Her gun serum gittim durumu anlattim tedavi surecinde oldugumu, transfere kadar toparlanmam gerektigini söyledim serum taktirdim. Gebelerde de kullanilan serumlardan taktilar bi sorun olmaz dediler oyle oyle toparladim

Merhaba,
Teşekkür ederim cevap için. Evet biliyorum bunları. 5. güne ulaşmış 1 embriyo göndermekten bahsetmek istemiştim. Doktorum 5 tane 5. gün embriyosu olunca dedi. Ondan biraz kafam karıştı. 1 tane 5. güne ulaşmış embriyom olsa bile göndermek istiyorum. Belki o bir tane tutacak ki arkadaşımın böyle oldu ve 5e tamamlamak gerekmeyecek. ya ben yanlış anladım ya da nasıl bir mantığı var anlayamadım. Cumartesi günü soracağım. sevgiler
şimdi anladım ne demek istediğinizi :) Haklısınız, embriyo olarak beş tane biriktirmek istemesi enteresan.

ya benim de geçen verdim sonuç bekliyorum. Cihaz arızalanmış diye başka hastaneye göndermişler, gece çıktı oda tanıdık var diye çalıştı önden yoksa yine ertesi gün çıkardı. Çok bekliyoruz ya heyecanla ondan oluyor bunlar :)
Aynen öyle ya herşeyi çekiyoruz. Şimdi sonucum çıkmış 177 gayet iyi geldi bana

Valla benim doktorun istediği asıl test günü yarın bunu öylesine meraktan verdim🫣 yarın ve cumartesi istediği için özelde vercem onları bakalım. Beklenmez cidden. Kızılaylarda biraz daha uygundu ücret. Bizim burda 250 tl dediler. Onca tüp bebek parası ödedik zaten bedava yapmaları lazım da neyse 🫠
Çıkmış sonucum 177 ilk çocuğumda 150 çıkmıştı.

Teşekkür ederim canım, bakalım zamanı değilmiş demekki. Burda diğer arkadaşların yaşadıklarını görünce de sürecin kolay olmadığını gördüm açıkçası. Biraz toparlanıp uygun zamanda tekrar denerim heralde bakalım🍀
Hiç üzülme. Herşeyin bir zamanı var doğru zamanda bebeğin kucağında olacak.🙂

X