2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar selam ben bugün doktora gittim devlet hastanesine ilaç yazdırmk için keseye bakmamıştım henüz kendi doktorum da 13 ü randevum , hoca takipli olmadığım için ilaç yazmadan keseye baktı kese vardı ama kalp atışı bir hafta sonra dedi , keseyi 6 mm gördü 5+6 ile uyumlu dedi ama ultrason raporu na UTERUS AV yazmış internetten baktıgımda rahim duvarının ince olması da diyo öne doğru eğilmiş olmasıda diyo, bunun anlamı ne sizce inceyse sıkıntı değil mi

Kızlar selam ben bugün doktora gittim devlet hastanesine ilaç yazdırmk için keseye bakmamıştım henüz kendi doktorum da 13 ü randevum , hoca takipli olmadığım için ilaç yazmadan keseye baktı kese vardı ama kalp atışı bir hafta sonra dedi , keseyi 6 mm gördü 5+6 ile uyumlu dedi ama ultrason raporu na UTERUS AV yazmış internetten baktıgımda rahim duvarının ince olması da diyo öne doğru eğilmiş olmasıda diyo, bunun anlamı ne sizce inceyse sıkıntı değil mi
Belki yazdırmak istediğiniz ilacı yazması için girmesi gereken tanıdır. Bir sorun olsa söylerdi muhakkak

Kızlar progestan göbekten olan vurduktan sonra kanıyor önceden kanamazdı böyle olması normal mi ilacı yekün dışarı çıkmasından korktum hemen peçeteyle bastırınca duruyor ama ilaç geri mi çıkıyoe dedim
Dün bendede aynı şey oldu canım normalde kanamazdı bayağı kanadı ama ilaç dışarı çıkmaz merak etme.vücudumuz artık hassaslaştı sürekli iğne girip çıkıyor ondan

Kız Allah seni ne yapmasın her gördüğünüz şeyi kafanıza sorun yapmayın , utérus rahim demek av da şekli , benim rahim ise utérus entreverse yani rahim ağzı biraz yamuk demek , doğal hamilelikte bu yüzden oluşmuyor bende yamuk olduğu için.Utérus av da onun gibi bişey rahimin duruş şekli yani , büyük ihtimal av düzgün rahim falandır heralde .bişey değil o merak etme 😂

Kız Allah seni ne yapmasın her gördüğünüz şeyi kafanıza sorun yapmayın , utérus rahim demek av da şekli , benim rahim ise utérus entreverse yani rahim ağzı biraz yamuk demek , doğal hamilelikte bu yüzden oluşmuyor bende yamuk olduğu için.Utérus av da onun gibi bişey rahimin duruş şekli yani , büyük ihtimal av düzgün rahim falandır heralde .bişey değil o merak etme 😂
Bak aynen dediğim gibi araştırdım senin için

( Uterus'un pelvis içerisindeki pozisyonuna baktığımızda uterus bir bütün olarak vagina'nın üzerine doğru eğilmiş durumda bulunur. Bu pozisyon anteversiyon (AV ) olarak isimlendirilir. )

Yani senin rahimin duruşuda viginanın üstüne doğru yatık bir şekli varmış .ama bunuda bir sorun yapma kendine hamileliğine sorun teşkil eden bişey değil . Sadece vaginanın üstüne yatık olduğu için hamileliğinde sürekli tuvalet ihtiyacına çok çıkarsın belki.ama belkide bu zamana kadar kendiliğinden hamile kalamadıysan sebebi budur .

X