- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 36
Kaç embriyo için ödediniz acaba bu ücreti. Birde yılbaşından önce mi sonra mi1500 verdi eşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç embriyo için ödediniz acaba bu ücreti. Birde yılbaşından önce mi sonra mi1500 verdi eşim
Ocagin 18 de transfer oldum o gün transfer den önce vezneye aldılar bizi iki adet dondurulmuş embiriyom vardı onlar için verdik bizKaç embriyo için ödediniz acaba bu ücreti. Birde yılbaşından önce mi sonra mi
Ben daha pahalı bekliyodum iyi o zaman1500 verdi eşim
Benimde öyle 8. Gündeyim bugün ve idrar testi negatif çıktı kasıklarım karnım belim ağrıyor koku hassasiyetim var biraz bilmiyorum üzüntüden perişan oldum kan testim yarınKızlar ya tüm belirtilerim var midem çok kötü bugün bulanmaya başladı 8. Günüm idrar testi negatif geldi kan vermedim ama
Moralini bozma yüksek tut kimisi testte çıkmıyor kii asla kendini üzme yarın kanda belli olur Allah'ın izniyleBenimde öyle 8. Gündeyim bugün ve idrar testi negatif çıktı kasıklarım karnım belim ağrıyor koku hassasiyetim var biraz bilmiyorum üzüntüden perişan oldum kan testim yarın
Sağol canım inşallah , days comfort diye erken gebelik testiydi bilmiyorum olsa çıkardı heralde kısmet artıkMoralini bozma yüksek tut kimisi testte çıkmıyor kii asla kendini üzme yarın kanda belli olur Allah'ın izniyle
korkuyorum inan vermeyeMoralini bozma yüksek tut kimisi testte çıkmıyor kii asla kendini üzme yarın kanda belli olur Allah'ın izniyle
Canım korkulcak bişey yokki rabbim ne derse okorkuyorum inan vermeye
Tam da böyle bisey arıyordumBen 5. Gün yapmıştım gece doktor çok erken biz10. Gün negatif 12. Gün pozitifi görmüş insanlarız dedi.
Belki yazdırmak istediğiniz ilacı yazması için girmesi gereken tanıdır. Bir sorun olsa söylerdi muhakkakKızlar selam ben bugün doktora gittim devlet hastanesine ilaç yazdırmk için keseye bakmamıştım henüz kendi doktorum da 13 ü randevum , hoca takipli olmadığım için ilaç yazmadan keseye baktı kese vardı ama kalp atışı bir hafta sonra dedi , keseyi 6 mm gördü 5+6 ile uyumlu dedi ama ultrason raporu na UTERUS AV yazmış internetten baktıgımda rahim duvarının ince olması da diyo öne doğru eğilmiş olmasıda diyo, bunun anlamı ne sizce inceyse sıkıntı değil mi
Dün bendede aynı şey oldu canım normalde kanamazdı bayağı kanadı ama ilaç dışarı çıkmaz merak etme.vücudumuz artık hassaslaştı sürekli iğne girip çıkıyor ondanKızlar progestan göbekten olan vurduktan sonra kanıyor önceden kanamazdı böyle olması normal mi ilacı yekün dışarı çıkmasından korktum hemen peçeteyle bastırınca duruyor ama ilaç geri mi çıkıyoe dedim
Hiç bilmiyorum tedirgin oldum ama iki doktor gördü bişey olsa illaki biri söylerdi doğru söylüyorsunBelki yazdırmak istediğiniz ilacı yazması için girmesi gereken tanıdır. Bir sorun olsa söylerdi muhakkak
Kız Allah seni ne yapmasın her gördüğünüz şeyi kafanıza sorun yapmayın , utérus rahim demek av da şekli , benim rahim ise utérus entreverse yani rahim ağzı biraz yamuk demek , doğal hamilelikte bu yüzden oluşmuyor bende yamuk olduğu için.Utérus av da onun gibi bişey rahimin duruş şekli yani , büyük ihtimal av düzgün rahim falandır heralde .bişey değil o merak etmeKızlar selam ben bugün doktora gittim devlet hastanesine ilaç yazdırmk için keseye bakmamıştım henüz kendi doktorum da 13 ü randevum , hoca takipli olmadığım için ilaç yazmadan keseye baktı kese vardı ama kalp atışı bir hafta sonra dedi , keseyi 6 mm gördü 5+6 ile uyumlu dedi ama ultrason raporu na UTERUS AV yazmış internetten baktıgımda rahim duvarının ince olması da diyo öne doğru eğilmiş olmasıda diyo, bunun anlamı ne sizce inceyse sıkıntı değil mi
Ben . 8. Günüm ara ara bulantı oluyor yarın kan vereceğim bugün test negatif geldiAranızda mide bulantısı yaşayan var mı ?
Kızlar selam ben bugün doktora gittim devlet hastanesine ilaç yazdırmk için keseye bakmamıştım henüz kendi doktorum da 13 ü randevum , hoca takipli olmadığım için ilaç yazmadan keseye baktı kese vardı ama kalp atışı bir hafta sonra dedi , keseyi 6 mm gördü 5+6 ile uyumlu dedi ama ultrason raporu na UTERUS AV yazmış internetten baktıgımda rahim duvarının ince olması da diyo öne doğru eğilmiş olmasıda diyo, bunun anlamı ne sizce inceyse sıkıntı değil mi
Bak aynen dediğim gibi araştırdım senin içinKız Allah seni ne yapmasın her gördüğünüz şeyi kafanıza sorun yapmayın , utérus rahim demek av da şekli , benim rahim ise utérus entreverse yani rahim ağzı biraz yamuk demek , doğal hamilelikte bu yüzden oluşmuyor bende yamuk olduğu için.Utérus av da onun gibi bişey rahimin duruş şekli yani , büyük ihtimal av düzgün rahim falandır heralde .bişey değil o merak etme