• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar 😐

İyi pazarlar herkese göbekten iki doz progestan vurulan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
İki doz olduğu için ayrı enjektör lerle iki defamı yapıyorsınuz yoksa tek enjektöre iki ampülü de çekiyor musunuz ?
Ayrı ayrı vursam sorun olur mu siz nasıl uyguluyorsunuz acaba
tek seferde 2 ampul yapıyorum

Kizlar gunaydin birsey sorcam size ben ya annemler ve gorumcemler evi falan supurme biz gelir supururuz diyolar is guc yapma egilme kalkma uzan dinlen evin icinde dolas diyolar ya aranizda evi supuren var mi lavabolari camasir suyuyla fircaliyorum ona bile kizdilar 😐
Canim gunaydınnn bende yapmıyorum yüzeysel olarak mutfak tezgahını ocagi falan siliyorum ama oburleri biraz riskli gibi eşim yapiyo belki bisey olmaz ama tedbiri bırakmamak lazım gibi hayırlısı olsun hakkımızda 😂🙏

Canim bende yapmıyorum yüzeysel olarak mutfak tezgahını ocagi falan siliyorum ama oburleri biraz riskli gibi eşim yapiyo belki bisey olmaz ama tedbiri bırakmamak lazım gibi hayırlısı olsun hakkımızda 😂🙏
Yaa esime soyledim ama bisey olmaz diyo kaynanam alt katimda oturuyor vallah gorumcemin kizi gelip yapiyor ama ustten yapiyor hic icime sinmiyor 😐 evimden tiksinir oldum hergun supurge acan ben kac gundur ev supurulmedi iki de kus var bende onlarin tuyleri hep sagda solda 😐😐

Merhaba benim transferden sonra 5gün boyunca hiç bir belirtim olmadı. Negatif olduğunu düşündüm. Sonra sol kasığımda ara ara çok keskin bi batma olmaya başladı. Kahverengi lekelenme oldu 6. Gün. Şuan ara ara kasık ağrım devam ediyor bugün 16. Günüm transferden sonra. Bir de idrar kokusunda değişiklik oldu
Hayırlı olsun canımm 🥰

Benim bugun 6. Gunum ve az once artik evi supurdum. Aslinda ben bu transferimde cok fazla yatmadim hep evin icinde hareket halindeyim cunku ilkinde tek basimaydim aksama kadar ye ic yat 😂 simdi evde birde cocuk olumca mecbur kalkmak zorundayim ailelerimiz ayri sehirde cunku tek basimayim. E çocuğun yemegi tuvaleti uykusu butun gun bana bakiyor birde malum erkek cocuk evi dağıtma dokme yaramazliklari saymiyorum bile 😂 birde hergun progestan igne oluyorum kalcadan onun icin hergun disari cikmak zorundayim ve asansorumuz yok hergun 3 kat merdiven inip cikiyorum 🥴 yani bakalim persembe gunu test gunum ben eğer bu sartlarda pozitif gorursem bunun yatmakla is yapmakla alakasi yoktur 😂

Benim bugun 6. Gunum ve az once artik evi supurdum. Aslinda ben bu transferimde cok fazla yatmadim hep evin icinde hareket halindeyim cunku ilkinde tek basimaydim aksama kadar ye ic yat 😂 simdi evde birde cocuk olumca mecbur kalkmak zorundayim ailelerimiz ayri sehirde cunku tek basimayim. E çocuğun yemegi tuvaleti uykusu butun gun bana bakiyor birde malum erkek cocuk evi dağıtma dokme yaramazliklari saymiyorum bile 😂 birde hergun progestan igne oluyorum kalcadan onun icin hergun disari cikmak zorundayim ve asansorumuz yok hergun 3 kat merdiven inip cikiyorum 🥴 yani bakalim persembe gunu test gunum ben eğer bu sartlarda pozitif gorursem bunun yatmakla is yapmakla alakasi yoktur 😂
Kiz bizimkiler hepsi dibimde ama lafta gelip yapariz diyolar 10 gunden fazla iki kez supurduler evi 😐

Kiz bizimkiler hepsi dibimde ama lafta gelip yapariz diyolar 10 gunden fazla iki kez supurduler evi 😐
Cok ozur dileyerek soyluyorum bi soz vardir el elin eşeğini turku cigirarak arar diye 😂 hepimizdeki o hesap lafta soyeyen cokta iste 😊 banada siz yapin tranferi biz gelir bakariz demislerdi tabiki onlara guvenerek bu yola çıkmadım kendime guvendim ama insan destek bekliyor zor zamanda heleki evde sana muhtac bi çocuk varsa 🤷🏻‍♀️

Bence kimyasal bişey soluma ufak tefek mutfak işleri bende yapıyorum ama yapacak birileri varsa bırak yardımcı olsunlar yorma kendini. Yatmıyorum tüm gün ama dikkatte ediyorum özellikle kimyasallara dokunmuyorum ☺️

Elimi hiçbir şeye sürmüyorum varsın batsın ev 10 gün dokunma birşeye

Aynı gün sonucumuzu öğreneceğiz 😍 bir tane çocuğun mu var

Bence kimyasal bişey soluma ufak tefek mutfak işleri bende yapıyorum ama yapacak birileri varsa bırak yardımcı olsunlar yorma kendini. Yatmıyorum tüm gün ama dikkatte ediyorum özellikle kimyasallara dokunmuyorum ☺️
Annemler bizdeyken sagolsun ablam yapti ama esimin tarafi yapmiyor mecbur bende yapiyorum cnku lavabolari fircalamazsam enfeksiyon kaparim diye dusunuyorum ama camasir suyunu sikiyorum hemen fircalayio cikiyorum 1 saat oyle bekliyor oyle duruluyorum ne yapiyimm

Back