2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Anlamı 5.gün embriyosu demekse evet canım öyle :)
Evet canım 5/6 günlük embriyolara bylastocyt diyorlar yazılım hatası yapmış olabilirim.senle ve bir arkadaşla bire bir aynı gün transfer aynı gün sonuçlarımız

Evet canım 5/6 günlük embriyolara bylastocyt diyorlar yazılım hatası yapmış olabilirim.senle ve bir arkadaşla bire bir aynı gün transfer aynı gün sonuçlarımız
Eee ne durumdasın ne ilaç kullanıyosun belirti vs bişy varmı e tabi çok erken ama

Eee ne durumdasın ne ilaç kullanıyosun belirti vs bişy varmı e tabi çok erken ama
Arkadaşların dediği gibi arada ufak ufak kasık batmaları oluyor .başka hiç bir belirti yok.asit folik,provames Protestan fitil ve progiron iğne alıyorum günlük canım

15 ocakta transfer oldunuz şuan hamile misiniz

Kızlar transferin 11. Gunundeyim kasıklarımdan bacaklarıma ağrı iniyor normalmi?

Kizlar ben estrifem kullanıyorum yumurta akı gibi gibi akintim oluyo bide kasiklarim agriyo size de olmuş muydu bide transfere kadar olan sürede iliski yasak mi doktorum bisey demedi bana

Bende 15 ocakta transfer oldum o yüzden şaşırdım inşallah güzel sonuçlar alırız

Arkadaşlar evde ne yapıyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yoksa işlerinizi yapıyormusunuz? Doktorum bana normal yaşantına devam et dedi ama yinede normal davranamıyorum yine ufaktan işlerimi yapıyorum ya siz ?

Transfer günü ve ertesi gün dinlendim, sonra işlerimi ufaktan yapmaya başladım ani hareket etmeden ve yormadan çünkü sürekli yatmanın iyi olmadığını embriyoya kan akışının sağlanması gerektiğini, günde yarım saat yürüyüş yapmamı söylediler.

Ben daha önceki transferde 6. Gün idrarda pozitif görmüştüm.
Ben de 7. günde ucuz testte pozitifi görmüştüm.3 gün embriyosuydu.

edahandro tamam canım yanlış hesaplamisim ama yine 3 haftalık göstermesi bile sasirtici

Yok kuzum aynıyız senle bana 3 haftalık diyor. Yanlış giriyorsun sanırım bilgileri. 6 hafta olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…