• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Üye AdıTransfer GünüEmbriyo SayısıTest GünüDurum 🤰🏻👼🏻
@mrv24122 Ocak113 Ocak:KK43:
@Melekli28015 Ocak214 Ocak:anneadayı:
@elif346711 Ocak220 Ocak
S ShErlok92 5 Ocak115 Ocak:anneadayı:
@Eylultos20 Ocak131 Ocak
@Utkukuss
arimayarimaya arimayarimaya 16 Ocak129 Ocak
belki2903 belki2903
@umayaks17 Ocak127 Ocak
@Dengirrr22 Ocak12 Şubat
@dunyadabiri
@gizzz096 Ocak216 Ocak
@Mavimun24 Ocak12 Şubat
@Sensedimm29 Ocak
@cnsu9327 Ocak17 Şubat
@kedileriseviyorumm23 Ocak12 Şubat
@Rukiye34263 Ocak213 Ocak:KK43:
@Colorfull484 Ocak214 Ocak:anneadayı:
@mihraa8 Ocak120 Ocak
@Esra_1238 Ocak120 Ocak
@majalogy11 Ocak222 Ocak
@nisayasemin2 Ocak112 Ocak:KK43:
@Gzm23311 Ocak221 Ocak
@Ebruburak599 Ocak219 Ocak
@sero05095 Ocak115 Ocak:anneadayı:
@turuncukivircik10 Ocak122 Ocak
@yazbitmeden15 Ocak225 Ocak
@rahablug6715 Ocak127 Ocak
@kas0115 Ocak125 Ocak
dumansmom dumansmom 9 Ocak120 Ocak
@Sensedimm29 Ocak110 Şubat
Seraphinex Seraphinex 12 Ocak124 Ocak
@dilberomin9 Ocak119 Ocak
@melosa95413 Ocak115 Ocak:anneadayı:
@aresmom8 Ocak119 Ocak:anneadayı:
edahandro edahandro 15 Ocak126 Ocak
@sinemcglrr10 Ocak219 Ocak
@Mervedz2 Ocak112 Ocak:anneadayı:
@ZUB34415 Ocak225 Ocak
@portakal095 Ocak115 Ocak
@parkingcelery19 Ocak129 Ocak
@Dilekr23 Ocak12 Şubat
@Eylul Eren Duman6 Ocak218 Ocak
@nurhayat054 Ocak114 Ocak:anneadayı:
@ruse1622 Ocak22 Şubat
elizaaaa elizaaaa 13 Ocak123 Ocak
@bridgetj22 Ocak12 Şubat
@pofolperisi30 Ocak210 Şubat
@esoraekil9 Ocak218 Ocak
@firuzecaglar11 Ocak220 Ocak:anneadayı:
@FFBY11 Ocak123 Ocak
@eddaa8910 Ocak122 Ocak
@Eftelya3535
Belllaa Belllaa 17 Ocak128 Ocak
@Betbetul29 Ocak19 Şubat
M Melek annesiii 15 Ocak125 Ocak
@Papattyaaa11 Ocak220 Ocak
E elf0633 17 Ocak127 Ocak
Canım benim sonuç günüm 27 Ocak vaktin olursa güncellersin 😘

Kızlar bende bugün transfer oldum sol kasigimda çok ağrım var merdiven çıktım bugün baya ağrıdi hala çok ayakta kalınca ağrıyor neden acaba

Kızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?

Canım eğer tutunursa pozitifte devam ederse son adet günün ilk gününden itibari ile gebelik hesaplanıyor ve ultrasonla onaylıyorlar bir kaç gün önce bir kaçgün sonrada çıkıyor tutunmaya bağlı
Ben de Belllaa Belllaa nın dediği gibi biliyorum. Ben 15 Ocak'ta transfer oldum şuan 3 haftalık olarak görünüyor.
Arkadaşlar evde ne yapıyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yoksa işlerinizi yapıyormusunuz? Doktorum bana normal yaşantına devam et dedi ama yinede normal davranamıyorum yine ufaktan işlerimi yapıyorum ya siz ?☺️
Yemeklerimi hafta sonu hazırlamıştım. Isıtıyorum sadece. Ev içinde rutin işleri kısa süreli olarak yapıyorum ama hep ayakta değilim, daha çok yatıyorum. Bugün transferin 3. Günü minik bi yürüyüş de yaptım.

Kızlar bende bugün transfer oldum sol kasigimda çok ağrım var merdiven çıktım bugün baya ağrıdi hala çok ayakta kalınca ağrıyor neden acaba
Ağrı ve lekelenme normal kabul ediliyor canım. Transfer yapabiliyor böyle şeyler.

Kızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim

İnşallah kasığımdaki ağrı yavaşca bacaklarıma vuruyo varis gibi
Varisi bilmiyorum ama iki poztifimde de bacağım kitlendi ağrı girdi bıraktı. Bu sefer uzun sürdü. Kasik ağrıları bazen yanıltıcı olabiliyor ben hiç belirti arayan biri olmadım ama bacak fark etmişti baya.

Kızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim
Daha çok transfer sonrası yiyip içtiklerimiz önemli diye biliyorum , bir sorun olacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun

Daha zaman var bence hic kafana takıp kendini strese sokma, transfer sonrası onemli o zamana daha varmıs🙏🏼 transfer sonrası bile hastaysan ıhlamur icilebiliyor o yuzden canını sıkma bos yere♥️

Canım hiç bir şey olmaz. Transfer öncesi aldığın antibiyotik de sorun olmaz. Sonrası önemli.

Canım bildiğim kadarıyla transferden sonra bitki çayı içmeyin diyorlar. Öncesinde sanki bir uyarı yapmıyor ama tabi belki bilgi verebilecek başka arkadaşlar vardır

Varisi bilmiyorum ama iki poztifimde de bacağım kitlendi ağrı girdi bıraktı. Bu sefer uzun sürdü. Kasik ağrıları bazen yanıltıcı olabiliyor ben hiç belirti arayan biri olmadım ama bacak fark etmişti baya.
Çok az ama böle ön bacak kız bugün rahmim çok ağrıdı ya sızladı sızladı şimdi rahmim aşşağı doğru basınc yapuyo

Bunu bende cok merak ediyorum
Embriyo günü artı
adetin son gününden itibaren gecen gün sayısı mı oluyo acaba, ama doktor hesapları hep farklı cıkıyomus
Son adet tarihi ile hesaplanıyor, embriyo tutunup gebelik oluşunca normal gebelik gibi oluyor tüp bebek de.

Back