• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de üç gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı hepsinde 5. Haftada görebildim. Şimdi de doktorum hesapladı bugün test gunumdu 3+6 dedi. Yarın 4+1 oluyormuş. Haftaya görünebilir kese dedi. Tabi kişiden kişiye değişir ama test zamanı 3-4. Haftalara denk geliyor galiba genelde öyle anlıyorum 😊
3,4 değil canım 4,5 haftalık oluyor test günü

3,4 değil canım 4,5 haftalık oluyor test günü
O zaman bu da kişisel döngüye göre değişiyor çünkü hem doktorum dediğim gibi bugün test günüm ve 3. Haftanın son günü olduğunu söyledi hem de hcg değerim henüz 79 yani bu şekilde bu hafta kese falan görülmesi imkansız dolayısıyla 4 u geçtiğini düşünmüyorum 😊.

O zaman bu da kişisel döngüye göre değişiyor çünkü hem doktorum dediğim gibi bugün test günüm ve 3. Haftanın son günü olduğunu söyledi hem de hcg değerim henüz 79 yani bu şekilde bu hafta kese falan görülmesi imkansız dolayısıyla 4 u geçtiğini düşünmüyorum 😊
Evet canım 3.haftanın sonu yani 4. Hafta, aynen embriyo bazen hemen tutunabiliyor bazende geç tutunuyor Buda etkiliyor canım ama genel olarak test tarihi 4,5 haftalar denk geliyor

Benim 4 yumurtam oldu 2 tane toplanabildi 5. Güne kadar 1 tane yaşadı ve transfer edildi canım..benimde yumurtam az oluyor
Kızımda 5 yumurta toplandı 3.gune iki yumurtam dollendi 2 si transfer edildi bı tane tuttu şu an 2 yaşında ellerinizden öper. Şuan ikinci tedavi aşamasındayım olgun 3 yumurtam görünüyor fakat acayip kasıklarımda ağrı yaşıyorum ondan sorayım dedim

Kizlar ben estrifem kullanıyorum yumurta akı gibi gibi akintim oluyo bide kasiklarim agriyo size de olmuş muydu bide transfere kadar olan sürede iliski yasak mi doktorum bisey demedi bana
Evet ilaçlardan kaynaklı akıntıız bende de oldu doktor öyle söyledi. Transfere kadar bana ilişki yasak dedi. Zaten transferden sonrada yasak

Hayırlı cumalar Rabbım emeklerimizi boşa vermesin bu mübarek cuma ve ay hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı
Pembe hafif kanlı akıntı geldi 8ci gün kasık ve bel ağrısı var başka öyle aklıma gelen bişey yok çoğunu ilaçlara yordum ben

Hayırlı cumalar Rabbım emeklerimizi boşa vermesin bu mübarek cuma ve ay hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsınız belirtiniz var mı
Canım bende 15 ocakta transfer oldum gögsüm agrımaya başladı ve yüzümde sivilce çıktı adetime bir hafta var ve adetime yakın hep böyle olur tutmadı gibi sanki benim öyle hissediyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sende var mı gögüs agrısı

Eklentiler

• 17056499409007314569796872155394.jpg
    17056499409007314569796872155394.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 52
Canım bende 15 ocakta transfer oldum gögsüm agrımaya başladı ve yüzümde sivilce çıktı adetime bir hafta var ve adetime yakın hep böyle olur tutmadı gibi sanki benim öyle hissediyorum ama inşallah yanılıyorumdur. Sende var mı gögüs agrısı
Canım bende 15 ocakta transfer oldum ,benimde yüzümde sivilce çıktı 3-4 tane, göğsüme dokunduğumda hafif bir hassasiyet var bende regl öncesi böyle olurum aslında bide bu sabah bir ishal durumum var bir gaz Var mide bulantımda var biraz aldığımız o kadar ilaç varki hepsinin birer etkisi olabilir moralimizi bozmadan bekleyeceğiz çok belirti olmaz diyor bir çok kişi

Regl belirtileri ile gebelik belirtileri benzer. İnşallah tutmuştur. Benim goguslerimde önceden olmayan minik minik kabartilar çıktı. Reglden farklı olarak 😊

Arkadaşlar transferden sonra herkes kabız olduğunu söylüyor bende ishal var böyle bisey yaşayan oldu mu ya😞 araştırıyorum hiç rastlamadım var mı böyle benim gibi yaşayan aramızda

Back