• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hadı inşallah 🙏☺ ınan bnm de günler boyle ev yemek bıde calısıyorum haricinde boyama falan yapıyorum bos duymuyorum elimden geldiğince. Bende bugın başlattım Netflix ı.
Doktor tarlusal kullanırken bile adet olabilirsin dedi ama tık yok demek ki 10 gün boyunca kullancam. İlk defa başıma böyle bişey geliyor canım kist yok ama adette gelmiyor anlamadım valla

Kızlar sürekli yatıyor musunuz yoksa yemeklerinizi filan yapıyor musunuz. Ben sadece arada evde yürüyorum 🙄

Canım yapma bende niye dersen 5. Gün negatif çıkıp 10. Gün pozitif çıkan oluyor modun düşmesin
Diğer tecrübelerimde 5.gün embriyolarında transferin 5. Günü benim vücudumda belli oluyor.negatif olursa negatif devam ediyor ama bilmiyorum 10 gün dayanmak zor geliyor.5.günde teste başlıyom sonuçlarımın gününe kadar günlük bir test yapıyorum 😂

Doktor tarlusal kullanırken bile adet olabilirsin dedi ama tık yok demek ki 10 gün boyunca kullancam. İlk defa başıma böyle bişey geliyor canım kist yok ama adette gelmiyor anlamadım valla
Bende de kitabi bi bilgiydı bu basına gelenı ışl defa goruyorum. Tarlusal kullanırken ben lekelenmiştim. Suan tek umudum Desolett 🙏

Merhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.
Var kuzum bence 🧿 sağlıkla ilerlesin inşalah

Benim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
🧿🧿🧿🧿🧿 maşallah kuzum sağlıkla gelsin ❤❤❤

Kızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
Canım eğer tutunursa pozitifte devam ederse son adet günün ilk gününden itibari ile gebelik hesaplanıyor ve ultrasonla onaylıyorlar bir kaç gün önce bir kaçgün sonrada çıkıyor tutunmaya bağlı

Ee bi belirti falan varmıı 😍
Canım kasıklarda agrı var bende transferden beri falan ama ara ara sızı giriyo ayakta durunca özellikle
İstahım cok acık ilaclar yapıyomus onuda
Bide sık idrara cıkma var oda ilaclardan mı acaba var mı boyle olan?
Baska belirtim yok

Arkadaşlar evde ne yapıyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yoksa işlerinizi yapıyormusunuz? Doktorum bana normal yaşantına devam et dedi ama yinede normal davranamıyorum yine ufaktan işlerimi yapıyorum ya siz ?☺️

Back