• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Evet canım 5/6 günlük embriyolara bylastocyt diyorlar yazılım hatası yapmış olabilirim.senle ve bir arkadaşla bire bir aynı gün transfer aynı gün sonuçlarımız
Eee ne durumdasın ne ilaç kullanıyosun belirti vs bişy varmı e tabi çok erken ama

Eee ne durumdasın ne ilaç kullanıyosun belirti vs bişy varmı e tabi çok erken ama
Arkadaşların dediği gibi arada ufak ufak kasık batmaları oluyor .başka hiç bir belirti yok.asit folik,provames Protestan fitil ve progiron iğne alıyorum günlük canım

Ben de Belllaa Belllaa nın dediği gibi biliyorum. Ben 15 Ocak'ta transfer oldum şuan 3 haftalık olarak görünüyor.

Yemeklerimi hafta sonu hazırlamıştım. Isıtıyorum sadece. Ev içinde rutin işleri kısa süreli olarak yapıyorum ama hep ayakta değilim, daha çok yatıyorum. Bugün transferin 3. Günü minik bi yürüyüş de yaptım.
15 ocakta transfer oldunuz şuan hamile misiniz

Kizlar ben estrifem kullanıyorum yumurta akı gibi gibi akintim oluyo bide kasiklarim agriyo size de olmuş muydu bide transfere kadar olan sürede iliski yasak mi doktorum bisey demedi bana

Hayır canım. Tüp bebekte gebelik hesaplamasını sormuş bir arkadaş ona cevap vermiştim. Hafta hesaplamasından bahsediyorum. Hamileyim demedim. Haftaya kan testim Allah nasip ederde pozitif çıkarsa "sanıyorum" o zaman 4 haftalık oluyor bebek.
Bende 15 ocakta transfer oldum o yüzden şaşırdım inşallah güzel sonuçlar alırız

Arkadaşlar evde ne yapıyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yoksa işlerinizi yapıyormusunuz? Doktorum bana normal yaşantına devam et dedi ama yinede normal davranamıyorum yine ufaktan işlerimi yapıyorum ya siz ?☺️

Transfer günü ve ertesi gün dinlendim, sonra işlerimi ufaktan yapmaya başladım ani hareket etmeden ve yormadan çünkü sürekli yatmanın iyi olmadığını embriyoya kan akışının sağlanması gerektiğini, günde yarım saat yürüyüş yapmamı söylediler.☺️

Merhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.
Merhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.

Ben daha önceki transferde 6. Gün idrarda pozitif görmüştüm.
Ben de 7. günde ucuz testte pozitifi görmüştüm.3 gün embriyosuydu.

Eklentiler

• IMG_4254.jpeg
    IMG_4254.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 55
Canım hesapladım 6 haftalık görünüyor ama bana çok saçma geldi ozman hemen test gününden sonra keseyi görmeye gidebiliriz öylemi hemen kese oluşur mu ki normalde 6 haftalık da oluşuyor ama 10 gün önce konulmuş oluyor aklım almadı yani anlayamadim
edahandro tamam canım yanlış hesaplamisim ama yine 3 haftalık göstermesi bile sasirtici

Canım hesapladım 6 haftalık görünüyor ama bana çok saçma geldi ozman hemen test gününden sonra keseyi görmeye gidebiliriz öylemi hemen kese oluşur mu ki normalde 6 haftalık da oluşuyor ama 10 gün önce konulmuş oluyor aklım almadı yani anlayamadim
Yok kuzum aynıyız senle bana 3 haftalık diyor. Yanlış giriyorsun sanırım bilgileri. 6 hafta olamaz zaten.

Back