Canım benim sonuç günüm 27 Ocak vaktin olursa güncellersin
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü Durum @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak 1 15 Ocak @Eylultos 20 Ocak 1 31 Ocak @Utkukuss arimayarimaya 16 Ocak 1 29 Ocak belki2903 @umayaks 17 Ocak 1 27 Ocak @Dengirrr 22 Ocak 1 2 Şubat @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun 24 Ocak 1 2 Şubat @Sensedimm 29 Ocak @cnsu93 27 Ocak 1 7 Şubat @kedileriseviyorumm 23 Ocak 1 2 Şubat @Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak @Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak @Esra_123 8 Ocak 1 20 Ocak @majalogy 11 Ocak 2 22 Ocak @nisayasemin 2 Ocak 1 12 Ocak @Gzm233 11 Ocak 2 21 Ocak @Ebruburak59 9 Ocak 2 19 Ocak @sero0509 5 Ocak 1 15 Ocak @turuncukivircik 10 Ocak 1 22 Ocak @yazbitmeden 15 Ocak 2 25 Ocak @rahablug67 15 Ocak 1 27 Ocak @kas01 15 Ocak 1 25 Ocak dumansmom 9 Ocak 1 20 Ocak @Sensedimm 29 Ocak 1 10 Şubat Seraphinex 12 Ocak 1 24 Ocak @dilberomin 9 Ocak 1 19 Ocak @melosa9541 3 Ocak 1 15 Ocak @aresmom 8 Ocak 1 19 Ocak edahandro 15 Ocak 1 26 Ocak @sinemcglrr 10 Ocak 2 19 Ocak @Mervedz 2 Ocak 1 12 Ocak @ZUB344 15 Ocak 2 25 Ocak @portakal09 5 Ocak 1 15 Ocak @parkingcelery 19 Ocak 1 29 Ocak @Dilekr 23 Ocak 1 2 Şubat @Eylul Eren Duman 6 Ocak 2 18 Ocak @nurhayat05 4 Ocak 1 14 Ocak @ruse16 22 Ocak 2 2 Şubat elizaaaa 13 Ocak 1 23 Ocak @bridgetj 22 Ocak 1 2 Şubat @pofolperisi 30 Ocak 2 10 Şubat @esoraekil 9 Ocak 2 18 Ocak @firuzecaglar 11 Ocak 2 20 Ocak @FFBY 11 Ocak 1 23 Ocak @eddaa89 10 Ocak 1 22 Ocak @Eftelya3535 Belllaa 17 Ocak 1 28 Ocak @Betbetul 29 Ocak 1 9 Şubat M Melek annesiii 15 Ocak 1 25 Ocak @Papattyaaa 11 Ocak 2 20 Ocak E elf0633 17 Ocak 1 27 Ocak
Kızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
Ben deCanım eğer tutunursa pozitifte devam ederse son adet günün ilk gününden itibari ile gebelik hesaplanıyor ve ultrasonla onaylıyorlar bir kaç gün önce bir kaçgün sonrada çıkıyor tutunmaya bağlı
Yemeklerimi hafta sonu hazırlamıştım. Isıtıyorum sadece. Ev içinde rutin işleri kısa süreli olarak yapıyorum ama hep ayakta değilim, daha çok yatıyorum. Bugün transferin 3. Günü minik bi yürüyüş de yaptım.Arkadaşlar evde ne yapıyorsunuz sürekli yatıyormusunuz yoksa işlerinizi yapıyormusunuz? Doktorum bana normal yaşantına devam et dedi ama yinede normal davranamıyorum yine ufaktan işlerimi yapıyorum ya siz ?
Ağrı ve lekelenme normal kabul ediliyor canım. Transfer yapabiliyor böyle şeyler.Kızlar bende bugün transfer oldum sol kasigimda çok ağrım var merdiven çıktım bugün baya ağrıdi hala çok ayakta kalınca ağrıyor neden acaba
İnşallah kasığımdaki ağrı yavaşca bacaklarıma vuruyo varis gibiKesin hamilesin tabi inşallah. Ben bacak agrisini güçlü belirtiiden sayıyorum. Hani böyle yağmurlu hava ağrısı gibi.
Varisi bilmiyorum ama iki poztifimde de bacağım kitlendi ağrı girdi bıraktı. Bu sefer uzun sürdü. Kasik ağrıları bazen yanıltıcı olabiliyor ben hiç belirti arayan biri olmadım ama bacak fark etmişti baya.İnşallah kasığımdaki ağrı yavaşca bacaklarıma vuruyo varis gibi
Daha çok transfer sonrası yiyip içtiklerimiz önemli diye biliyorum , bir sorun olacağını sanmıyorum içiniz rahat olsunKızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim
Daha zaman var bence hic kafana takıp kendini strese sokma, transfer sonrası onemli o zamana daha varmısKızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim
Canım hiç bir şey olmaz. Transfer öncesi aldığın antibiyotik de sorun olmaz. Sonrası önemli.Kızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim
Canım bildiğim kadarıyla transferden sonra bitki çayı içmeyin diyorlar. Öncesinde sanki bir uyarı yapmıyor ama tabi belki bilgi verebilecek başka arkadaşlar vardırKızlar rahim kalınlaştırma sürecindeyim, malum embriyo ay sonunda transfer edilecek şu an hazırlık aşamasındayım ama ben bir halt yedim. Bağışıklık sistemim güçlü dursun salgın var hasta olmayayım diye 2 bardak kış çayı içmişim. Allahtan henüz transfer yapılmadı. Ay sonuna kadar atarım üstümden ama çok kafaya taktım. Sizce bir zararı var mıdır? Sürecimi olumsuz etkilemez değil mi üzgünlerdeyim
Çok az ama böle ön bacak kız bugün rahmim çok ağrıdı ya sızladı sızladı şimdi rahmim aşşağı doğru basınc yapuyoVarisi bilmiyorum ama iki poztifimde de bacağım kitlendi ağrı girdi bıraktı. Bu sefer uzun sürdü. Kasik ağrıları bazen yanıltıcı olabiliyor ben hiç belirti arayan biri olmadım ama bacak fark etmişti baya.
O aşağı doğru basınç bende ilk günden varÇok az ama böle ön bacak kız bugün rahmim çok ağrıdı ya sızladı sızladı şimdi rahmim aşşağı doğru basınc yapuyo
Ozaman uyarılmaktanO aşağı doğru basınç bende ilk günden var
Anlamı 5.gün embriyosu demekse evet canım öyle :)Aynı gün transferimiz olmuşbenim blastosit senin ?
Ayakta çok durma canım. İnşallah hayirlisyla sağlıkla tutunuyordurÇok az ama böle ön bacak kız bugün rahmim çok ağrıdı ya sızladı sızladı şimdi rahmim aşşağı doğru basınc yapuyo
Benim anlamadığım sol kasıkta bi acı oluyo o ne yaaa inşalalh tutunuyodur allahım iltihap olurda zonklar ya öleAyakta çok durma canım. İnşallah hayirlisyla sağlıkla tutunuyordur
Evet biliyorum sızı ve batma . İnşallah canımBenim anlamadığım sol kasıkta bi acı oluyo o ne yaaa inşalalh tutunuyodur allahım iltihap olurda zonklar ya öle
Son adet tarihi ile hesaplanıyor, embriyo tutunup gebelik oluşunca normal gebelik gibi oluyor tüp bebek de.Bunu bende cok merak ediyorum
Embriyo günü artı
adetin son gününden itibaren gecen gün sayısı mı oluyo acaba, ama doktor hesapları hep farklı cıkıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?