Doktor tarlusal kullanırken bile adet olabilirsin dedi ama tık yok demek ki 10 gün boyunca kullancam. İlk defa başıma böyle bişey geliyor canım kist yok ama adette gelmiyor anlamadım vallaHadı inşallah☺ ınan bnm de günler boyle ev yemek bıde calısıyorum haricinde boyama falan yapıyorum bos duymuyorum elimden geldiğince. Bende bugın başlattım Netflix ı.
Aynen ya hormonlar aşırı etkiliyor sanırımBana verilen kağıtta cinsel ilişki yasak diyor
Bu kadar hormonu alarak az zor ama
bebiş gelsin de katlanmaya razıyız .
İnternette bile var hesaplama normal şartlarda bir embriyo 1 haftada oluşuyo 10 falanda rahime yerleşiyo 2 hafta 6 günKızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
Bende anlamadım yarın belli olucakBöle bi irilti oldum elime gelince bazen yumuşal oluyo rahat bazen böle şişiyo kapanıyo
Rüya görüyorum bende sadece normalde eşimi öpesim bile yokAynen ya hormonlar aşırı etkiliyor sanırım
Ee bi belirti falan varmııCumartesi test gunum
Diğer tecrübelerimde 5.gün embriyolarında transferin 5. Günü benim vücudumda belli oluyor.negatif olursa negatif devam ediyor ama bilmiyorum 10 gün dayanmak zor geliyor.5.günde teste başlıyom sonuçlarımın gününe kadar günlük bir test yapıyorumCanım yapma bende niye dersen 5. Gün negatif çıkıp 10. Gün pozitif çıkan oluyor modun düşmesin
Bende de kitabi bi bilgiydı bu basına gelenı ışl defa goruyorum. Tarlusal kullanırken ben lekelenmiştim. Suan tek umudum DesolettDoktor tarlusal kullanırken bile adet olabilirsin dedi ama tık yok demek ki 10 gün boyunca kullancam. İlk defa başıma böyle bişey geliyor canım kist yok ama adette gelmiyor anlamadım valla
Aynı gün transferimiz olmuşBenide eklermisiniz 17 ocak transferim yapıldı 27 si test günüm
Hayırlı olsun kuzum ❤ pozitif haberlerini alırız inşallahBugün transferim oldu kendimi yine burda buldum.sende yeni transfer oldun hadi bakalım hayırlısı
Var kuzum benceMerhaba bende 9 ocakta transfer oldum dün eşim gebelik testi almış sabah yaptım dayanamadım silik var gibi çıktı kızlar sizce var mıdır normalde bugünde adet günümdü. Cumartesi de kan vereceğim. Silik çıkması var olduğunu gösterir mi.
Benim sonucun pozitif kızlar. İnşallah bu sefer kalbini de duyarım bebisime kavusurum. 79 gelmiş HCG değerim, henüz doktorumla gorusmedim değerlendirmesi, bugün 11. Gün ama doğal döngü izlemistik daha bugün beklenen adet tarihim. Umarım güzel ilerler.
Olucak canım inanıyorumBende de kitabi bi bilgiydı bu basına gelenı ışl defa goruyorum. Tarlusal kullanırken ben lekelenmiştim. Suan tek umudum Desolett
Canım eğer tutunursa pozitifte devam ederse son adet günün ilk gününden itibari ile gebelik hesaplanıyor ve ultrasonla onaylıyorlar bir kaç gün önce bir kaçgün sonrada çıkıyor tutunmaya bağlıKızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
Canım kasıklarda agrı var bende transferden beri falan ama ara ara sızı giriyo ayakta durunca özellikleEe bi belirti falan varmıı
Kesin hamilesin tabi inşallah. Ben bacak agrisini güçlü belirtiiden sayıyorum. Hani böyle yağmurlu hava ağrısı gibi.Aynı benimde bacaklarıma vuruyo
Internette normal gebelıkse son adet tüp bebekse transfer gününe göre hesaplama aracları var kusumKızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
Hayırlı olsun kuzum çok sevindimKızlar
Çok şükür benim de kan testi sonucum pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?