- 15 Aralık 2021
- 263
- 162
- 53
Cumartesi test gunumYok parfüm kullanmadım bugün transferin ertesi günü içimi kemirdi bu konu sizin sonuçlandımı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi test gunumYok parfüm kullanmadım bugün transferin ertesi günü içimi kemirdi bu konu sizin sonuçlandımı peki
Ben çok güzel tarif etcem şimdi hani böle iltihap olurda kasıklarımıza birden zonglama gelir cız diye ay inşallah iltihap falan yoktur ya
Pişman oldum sorma her bir haltı özelde yapıpta testi neden böyle yaptım ki,Yok dimi daha haber testten
Sen söle belirtilerini arkadaşımTeşekkür ederim ama galiba öyle bir şey yaşamadım
Cnm iltihap ağrısını ben daha evvel yaşamıştımBen çok güzel tarif etcem şimdi hani böle iltihap olurda kasıklarımıza birden zonglama gelir cız diye ay inşallah iltihap falan yoktur ya
Aminnn dünmü ne çok küçük sümük gibi yeşil bişey gördüm ben ay moralım bozuldu yaCnm iltihap ağrısını ben daha evvel yaşamıştım
Emin olun iltihaplanma olsa yeşilimsi sümüksü akıntımız olurdu.
Ben ağrıyı hissettiğimde içimde yaşıyor diye seviniyorum
Hatta bir gün hiç bir şey hissetmeyince korktum içimde bir şeyler iyi mi gitmiyor acaba diye
Allahım bunlar hamilelik belirtilerimiz olsun lütfen
Sen söle belirtilerini arkadaşım
Aynı benimde bacaklarıma vuruyoYani belirti midir bilmiyorum ama bence ilaçlardan da kaynaklı olabilir; Adet olacakmışım gibi bir ağrı var, bazen bacaklarıma dahi vuruyor. Onun dışında bir şey yok sanırım
Elizaa ama bizim şuanki durumumuz çok farklı cnmAminnn dünmü ne çok küçük sümük gibi yeşil bişey gördüm ben ay moralım bozuldu ya
Bende kendimi dizilere verdim canım netflixten dizi izliyorum kafam dağılıyor. Zaten yarı zamanlı çalışıyorum ev işi yemek derken pek de oturup düşünmeye vaktim kalmıyor aslında. Doktorun verdiği tarlusalı kullanıyorum şimdi balımNe diyim valla. Baska seylere odaklan barı kafanı dagıt. Ben mesela boyle bı bekleme sürecınde vucut ha bire stresten kist yapıo transferım ertelenıyor diye internetten sayılarla boyama siparıs etmiştim 3 kocaman tablo... Bi süre iyi gelmişti kafam dagılmıştı..
Ben sekinci gün yaptım negatifti kan verdim 35 çıktı. 5. Kaset test için erken benceKızlar 5. Gün embriyo transferinde idrarda 5. Gün kaset test negatif çıktı kanda pozitif gören var mı?
Bunu bende cok merak ediyorumKızlar bebek tutup pozitif olunca bebek kaç haftalık oluyor? Nasıl hesaplanıyor biliyormusunuz?
İnşallah bakalım umudum var pozitif olsun hepimizin dualarım hep böyleBen sekinci gün yaptım negatifti kan verdim 35 çıktı. 5. Kaset test için erken bence
Hadı inşallah ☺ ınan bnm de günler boyle ev yemek bıde calısıyorum haricinde boyama falan yapıyorum bos duymuyorum elimden geldiğince. Bende bugın başlattım Netflix ı.Bende kendimi dizilere verdim canım netflixten dizi izliyorum kafam dağılıyor. Zaten yarı zamanlı çalışıyorum ev işi yemek derken pek de oturup düşünmeye vaktim kalmıyor aslında. Doktorun verdiği tarlusalı kullanıyorum şimdi balım
Ayyy özür dileme canım bu düşünce bende vardııı sende yazınca inandım sizinde aynıysa sevindim şimdi diğeride böleydi biraz ondan kafam da kuruyorum senle alakası yok kız birbirimize uardımcı oluyoruzElizaa ama bizim şuanki durumumuz çok farklı cnm
Özür dilerim seni tedirgin ettiğim için
Biz hergün fitil alıyoruz ve vajınamız bir fiil hep ıslak,
bu da vajınadaki yararlı ve yararsız bütün bakterilerin öldüğü , aktif bir şekilde çalıştığı bir dönemdeyiz.
Emin ol iltihap olsa ki bunu ben de düşündüm akıntılarımı görünce
Asla duramayız doktora gidecek şekilde ağrımız olurdu.
Şuan bizimkisi sağ ve soldan batma şeklinde, zonklamalı,küçük sızılı ağrımız..
Lütfen o yazımı o şekilde dikkate al.
Ben mantardan , sistitten çok fazla tedavi görmüş birisiyim deneyimlerime dayanarak söylüyorum.
Eğer içine en ufak bir acaba duygusu katmışsam senden özür dilerim ..
İnşaallahİnşallah bakalım umudum var pozitif olsun hepimizin dualarım hep böyle
Vardır bunda da bi hayır güzel sonuç gelecek bence Ocak ayı hepimize uğur getirsin sonra anneler grubunda buluşuruz inşallahPişman oldum sorma her bir haltı özelde yapıpta testi neden böyle yaptım ki,
2 kere negatif aldığımdan hastanemden bu sefer başka bir uğur arayışındaydım sanırım.
Yarın öğlene haber veririm cnm.Teşekkürler ilginiz için
Buradaki ocak ayı tüp bebek transferi paylaşımı altında toplanan bütün çiçek kadınlarım hepinize çok teşekkürler
Kızlar 2 hafta oluyoBunu bende cok merak ediyorum
Embriyo günü artı
adetin son gününden itibaren gecen gün sayısı mı oluyo acaba, ama doktor hesapları hep farklı cıkıyomus
Bana verilen kağıtta cinsel ilişki yasak diyorKızlar bu süreçte ilişkiden uzak mı duruyorsunuz? Doktorunuza sordunuz mu