Seninki daha çok küçüktü değerin arkadaşınki 30 bini buldu değeri maşallahOy maşallah ya benimki neden bu kadar net değil ya maşallah maşallah acaba bebişi görmedi diye mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki daha çok küçüktü değerin arkadaşınki 30 bini buldu değeri maşallahOy maşallah ya benimki neden bu kadar net değil ya maşallah maşallah acaba bebişi görmedi diye mi
Canımnarkadaş Çin takviminden bakıyordu bende baktım kendiminki erkek çıktı sana baktım nisan'ı baz alınca kız martı alınca erkek çıkıyor ne kadar doğru bilemiyorumBenimki geç döllenme ben hangisini yazıcam 15.08.1989 doğum tarihim sat 14.03.2023 ama hamile kaldığım 7.04.2023 sen hangisini alacaksan onu al
ayyy anladım meraktan çatlıyorum ya evde bi ulturason makinesi olsada görsem hergün bakarım yaSeninki daha çok küçüktü değerin arkadaşınki 30 bini buldu değeri maşallah
Vardı canım o küçük yuvarlak bebekMaşallah gözün aydın canım darısı başıma benden de bugün kan aldılar artışa bakılacak sanırım ona göre bakarız keseye dedi sende sadece kesemi gözuktü bebekte varmıydı
Ay bende ne istediğimi o kadar bilmiyorum ki Çin takvimi bile net olamamış bana sağlıklı olsun daCanımnarkadaş Çin takviminden bakıyordu bende baktım kendiminki erkek çıktı sana baktım nisan'ı baz alınca kız martı alınca erkek çıkıyor ne kadar doğru bilemiyorum
Keşke olsa valla ne iyi olurduayyy anladım meraktan çatlıyorum ya evde bi ulturason makinesi olsada görsem hergün bakarım ya
Maşallah canım daha çok küçük için rahat etsin artık bir kalp atışı kaldı onuda duyarsın artıkVardı canım o küçük yuvarlak bebek
İlk çocukya ikiside olur senin için benim içinde öyle bir oğlum bir kızım var saglıklı olsunlardaAy bende ne istediğimi o kadar bilmiyorum ki Çin takvimi bile net olamamış bana sağlıklı olsun da
Fasülye kese olunca kız derler, yuvarlak olunca erkek derler ama tabiki Allah bilir işin eğlencesi sadece. Hadi hayırlı olsun güzel haberlerle inşallahKızlar devlete gittim kesem içinde bebeğim gözüktü kalp atışına 10 gün sonra gel dedi ama ben bugün öğlen sonu özele de gidicem artık oraya gideceğim için başlangıcı yaptircam fasulye gibi kesesi ya
Bende böyle duymuştum ama bakalımFasülye kese olunca kız derler, yuvarlak olunca erkek derler ama tabiki Allah bilir işin eğlencesi sadece. Hadi hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah
Haberlerini bekliyoruzzKızlar bana dua edin bugün doktora gidicem ilk defaa çok heyecanlıyım kesemi görürüm inşallah
Amiin inşallah bende bu grupta olmak istiyorum Allahım en hayırlı ve yakın zamanda bizlerede nasip etsinBigun bende burdayım demek nasip olur inşallah banada
Ayyy ml ne yaaa mmBebek kaç ml ben de haftaya gideceğim
Ay maşallah, ben bişeyşer yedikten sonra kusmayayım yeter bana kuru ıslak farketmez hiç ikinci hamilelikmiydi oğluş, belki birincide bünye alışıyo sonra ikicide daha az zorlanıyo falanmıE tabikiii. Kızımda serum takılmıştım artık hiçbirşey yiyemedim 12 haftaya kadar. Oğlumda ha bulantım bugğn başlar ha yarın diye diye bir baktım 4 aylık olmuşum bazı şeyleri yemek istemiyordum kokusu hoş gelmiyordu yemiyordum tost gibi kuru şeylerle geçiştiriyordum öyle geçivermişti o dönem.
Hayr Çin takvimi değil canımÇin takviminden mi bakıyorsun kız hesaplara söyle bakimmmmm
KızBanada bakıver zahmet olmazsa 03.09.1993.son adet 7 nisan
Erkek02.08.1998
09 Nisan
KıZBenimkine de bakar mısınız
14.01.1993 son adetim 26 Mart diye hesapladım gec döllenmeden dolayi normalde 11 marttı
Mart ise erkek nisan ise kızBenimki geç döllenme ben hangisini yazıcam 15.08.1989 doğum tarihim sat 14.03.2023 ama hamile kaldığım 7.04.2023 sen hangisini alacaksan onu al