KızRüyamda cinsiyetini parti yaparak öğrendim bide senden öğreniyim 28 kasım 1995 1 Nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızRüyamda cinsiyetini parti yaparak öğrendim bide senden öğreniyim 28 kasım 1995 1 Nisan
Erkek28.04.1994 3 Nisan benimkinide hesaplar misin
Çin takvimi değilmi canım ben baktım erkek dedi ama bilmiyom
Çin takvimi değilmi canım ben baktım erkek dedi ama bilmiyom
22.01.1997 sat 8 Nisan ay banada bakar mısınnnnHayr Çin takvimi değil canım
Bana da bakar mısın cnm 09.05.1990 sat 4 nisanÇin takvimi değil kuzum onda tutanda var tutmayanda bunda çevreme baktım doğru
Kız
Erkek22.01.1997 sat 8 Nisan ay banada bakar mısınnnn
Erkek başka çocuğunuz varsa teyit edelimBana da bakar mısın cnm 09.05.1990 sat 4 nisan
Beğenmemekle alakası yoktur canım artışı takip etmesi gerekiyor daha çok başında olduğumuz içinHerkese merhaba bat günü (Salı ) test yaptım çok silik çıktı dün kan verdim battan 2 gün sonra yani 138 çıkmış dr çok beğenmedi sanırım pazartesi tekrar bakmak istedi kana artışa bakacakmış inşallah sorun olmazsa bende bu grupta olacağım
Evet tabi şakası o :) bir çocuğum bide düşüğüm var onlarda bu günler 800-1000 civarıydı bana da az geldi ama var sonuçta artış iyi olursa sorunsuz devam ederim inşallah düşükte yaptığım için korkuyorum bi yandanBeğenmemekle alakası yoktur canım artışı takip etmesi gerekiyor daha çok başında olduğumuz için
Yok düşük bir değer bulunduğunuz haftaya göre benceEvet tabi şakası o :) bir çocuğum bide düşüğüm var onlarda bu günler 800-1000 civarıydı bana da az geldi ama var sonuçta artış iyi olursa sorunsuz devam ederim inşallah düşükte yaptığım için korkuyorum bi yandan
Hay ağzını sevem inşallah yaa rüyamda da pembe balonlar uçuştu kızmış hamile olduğumdan beri aklıma hiç erkek olacağı gelmiyor ya kaptırdım kız diye sağlıklı olsunlarda tabi
Teşekkur ederım canım Rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsallahBenimle aynısın sen bende ağustos doğumluyum 2 Nisan son adet bizim kızımız olacak ki inşAllah
erkek
Bana da dua et nolur ikimizde kızı olsun adım SevalHay ağzını sevem inşallah yaa rüyamda da pembe balonlar uçuştu kızmış hamile olduğumdan beri aklıma hiç erkek olacağı gelmiyor ya kaptırdım kız diye sağlıklı olsunlarda tabi