Teşekkürler canım
Geçmiş olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.
Bugün tv karşısında doğum izni keyfi yapacaktın değil miaynen sonunda biz de son haftalara yaklaştık çok şükür. Artık gerçekten rahim hazırlanıyor dediği gibi.60 ve 80 iki sancım çıkmıştı ama o zaman gen çok sancilanmistim önceki gecesinde. Gerci yine de yalancı sanciymiş onlar da, seninkiler de yalancı belli ki ama sonra sonra gerçek sanciya dönüşür yavaştan. Rahmimiz hazirlaniyor artık. Benden bidaha pembe su gelmedi, dün temisliktem sonra geldi, çamaşır değiştirip kotmrol ettim sık sık gelen giden bişey yok, bugün de tüm gün yattım sayılır ne kasılma ne su hiç bişey yok. Yarın gidince anlarız amniyon sıvısı mi yoksa doğal akıntı mi diye. Senin de 40 a gelmeden doğumun kolaylıkla olur umarım
Geçmiş olsun. Doktorlar ne diyorlar peki?Bense dün gece gene kanama olduğundan geceyi hastanede geçirdim. Bin çeşit tetkik yapıldı bebek henüz gelmesi yok acilma desen zirnik kadar bile yok anlamadım yani bu benim cilem ne olacak böyle
Evet bugün sadece yemek için kalktım hep yattım. Doğuma kadar kaç kilo olucam acabaBugün tv karşısında doğum izni keyfi yapacaktın değil miaynen sonunda biz de son haftalara yaklaştık çok şükür. Artık gerçekten rahim hazırlanıyor dediği gibi.
Bebek agirlastikca rahme baskı yapıyor olabilirnis aciklik vs de yok nst de de sancı var ama başka da bişey yok o yüzden mecbur geri gonderiyorlar. Çok yoruldum sürekli endise panik vs bir an once sağlıkla bitirmek istiyorum bu süreci inşaallahGeçmiş olsun. Doktorlar ne diyorlar peki?
Nurbanu doğum yaptıktan sonra müsait oldukça giriyor foruma. Geldiğinde etiketleri görüp listeyi düzenler hemen
Henüz çok erken sadece 2 gün geçmiş ve betanda çok çok düşük en az 5 olması gerekiyor ben ilk öğrendiğimde 9 du çok sonra yükseldi geç döllenme olduğu içinMerhaba bende diğer yerlerden yorumlarınıza bakarak siteye giriş yaptım inşallah bana uğurlu gelirsiniz benim son regli tarihim 6 aralık ve 6 ocakta olmam gerekiyordu olmadım hiç belirtimde yoktu o gün kan verdim 0.5 çıktı değerim yükselirmi acaba bi sonraki kan için ne kadaf beklemeliyim acaba sizin gibi geç döllenme olmuş olabilirmi merak içindeyim
Geçmiş olsuun neyse ki önemli bir durum yokmuş iyi düşün iyi olsun devamı. Kaç haftalıksın?Bense dün gece gene kanama olduğundan geceyi hastanede geçirdim. Bin çeşit tetkik yapıldı bebek henüz gelmesi yok acilma desen zirnik kadar bile yok anlamadım yani bu benim cilem ne olacak böyle
Haklısın canım. Sakin olmaya çalış pozitif düşün. Bebek zaten bir şekilde çıkacak içerde kalmayacak. Emin ol doğumun çok kolay ve çok güzel geçecek. Sonra da bebek konuşacağız seninle burda.Y
Bebek agirlastikca rahme baskı yapıyor olabilirnis aciklik vs de yok nst de de sancı var ama başka da bişey yok o yüzden mecbur geri gonderiyorlar. Çok yoruldum sürekli endise panik vs bir an once sağlıkla bitirmek istiyorum bu süreci inşaallah
Bide valizini hazırla madem artık sonra eşler tikistirio biliosunBen de anlamadım pek rahatım
Sen de haber edersin çıkınca.
Bir de şunu fark ettim, doktordan çıkınca hemen annemi arıyorum. Sonra da ilk fırsatta buraya yazıyorum nasıl bir öncelik olduysa burası bizler için
Ay ona bayilmistim çok komik bir filmdi cidden herşey gönlümuzce olsun dediğin gibi inşallah canım ❤Haklısın canım. Sakin olmaya çalış pozitif düşün. Bebek zaten bir şekilde çıkacak içerde kalmayacak. Emin ol doğumun çok kolay ve çok güzel geçecek. Sonra da bebek konuşacağız seninle burda.
Güzel bir komedi film aç izle. Can dostum diye bir film var çok güzel onu tavsiye ederim. Felçli adama bakıcı olarak gelen siyahi adamın dostluğunu anlatıyor gerçek hikaye.
Önemli birşey yok ama bende her seferinde o pskilojiyi tekrar tekrar yasamaktan çok yoruldumneyse hiç moral bozmak yok herşey güzel gececek inşallah. 38+6 canım benimGeçmiş olsuun neyse ki önemli bir durum yokmuş iyi düşün iyi olsun devamı. Kaç haftalıksın?
uyumadın mı beni de uyku tutmadı ya. Amin canımAy ona bayilmistim çok komik bir filmdi cidden herşey gönlümuzce olsun dediğin gibi inşallah canım ❤
Geçen instagramda bi kadın doğum doktoru denk geldi de çömelerek doğum yaptırıyormuş hastalarına. İnsan anatomisine uygun değil yatarak doğum diyordu. Yer çekiminin etkisi varsa biz onu yatarak yok ediyoruz gerçekten. Dünya sağlık örgütü de anne nasıl rahatsa öyle doğursun diyormuş şimdi. Pozisyon dayatmamak lazım belki deBen hep doğum öncesi anneyi yürüttüklerini, pilates topunda hareket ettirdiklerini, comelttiklerini görüyorum videolarda, bence yer çekiminin çok etkisi var, sadece ayakta doğum gerçekleştirmek ebe ve doktorlar için olanaksız yani yere yatmalari lazım ya da çocuğun aşağı düşme riski olabilir diye yatiriyorlar son ikinmalarda artık.
Olası bir komplikasyon da müdahale edilmesi çok zor diye hem anne için hem bebek için S Sariucurtma nın dediği hibi son dk çatala yada yatağa alıyorlar bende çok ısrarcı olmuştum çömelerek doğurma konusunda benim dr kabul etmişti ama doğuma başka dr gelince o kabul etmemişti ben risk alamam sorumluluk kabul ediyorsan deneriz demişti ama o gücen vermeyince bende vazgeçtim hoş mormal doğumda olmadım zatenGeçen instagramda bi kadın doğum doktoru denk geldi de çömelerek doğum yaptırıyormuş hastalarına. İnsan anatomisine uygun değil yatarak doğum diyordu. Yer çekiminin etkisi varsa biz onu yatarak yok ediyoruz gerçekten. Dünya sağlık örgütü de anne nasıl rahatsa öyle doğursun diyormuş şimdi. Pozisyon dayatmamak lazım belki de