- 10 Ağustos 2022
- 2.078
- 3.199
Mesela yatım saatte bir gelir birkaç saat sonra 20 dakikada bir sonra 10 dakikda bir gibiAra ara geliyor sancı uzun süre kalıyor ama düzenli değil anladığım kadarıyla bugün de gelmeyecek bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela yatım saatte bir gelir birkaç saat sonra 20 dakikada bir sonra 10 dakikda bir gibiAra ara geliyor sancı uzun süre kalıyor ama düzenli değil anladığım kadarıyla bugün de gelmeyecek bebiş
Hatırlıyorum megi ama profil resmini hatırlayamadım. Matmazel -Sen meg değil misin topiğe bekliyorum seni ,burası şuan çok rafine herkes birbirine yardımcı ve moral oluyor
Evet ben de doğum yaptım canım sağolasın bizi de haberdar et sağlıkla kavuş bebeğineAynen oyum :)
dogum yaptin mi sendeeee aaaa seninde gözün aydin olsun canim anali babali saglikli ömür nasip etsin Rabbim benimde nasipse haftaya dogumum ama tam netlesmedi cumartesi kontrolum var o zaman netlesecek cok heycanliyim bende, artik yer kalmadi zaten
Evet ya büyük oğlum yıkadıkça beyazlamıştı güzelleşmiştiSilikon göğüs ucu olmadan emziremiyorum meme ucum hiç yok, çocukta tutamiyor zaten nereye kadar uçla devam ederiz bilmiyorum ama şuan uçsuz yapamiyorum. 1 haftalıkken kordonumuz düştü düştükten 2 gün sonra yıkadık biz yikadikca rengi açıldı bebemin
Adimi browni yapinca profili de oyle yaptim bi ara cokca asermistim de kendisiniHatırlıyorum megi ama profil resmini hatırlayamadım. Matmazel -
Evet hatırladım beyaz fon kız resmi vardı.Adimi browni yapinca profili de oyle yaptim bi ara cokca asermistim de kendisini
Profilimde kiz fotosu vardi o zaman
Anladım canım benimkiler böyle değil bazen 10 dk da bir geliyor bazen yarım saat de bazense 1 saat sonra oluyor ritmik değil yani akşam gideceğim yine de doktora bebek ne durumda onu öğrenmek istiyorumMesela yatım saatte bir gelir birkaç saat sonra 20 dakikada bir sonra 10 dakikda bir gibi
Anladım canım benimkiler böyle değil bazen 10 dk da bir geliyor bazen yarım saat de bazense 1 saat sonra oluyor ritmik değil yani akşam gideceğim yine de doktora bebek ne durumda onu öğrenmek istiyorum
Beyaz fon muydu animsayamadim valla burdaki bazi arkadaslarin aralik ayina kayip, burayi birakip orada yazismalarini garip buldugum icin tepki goren üyeyim oyle soyleyeyimEvet hatırladım beyaz fon kız resmi vardı.
Canım gelir az kalmış zaten. Ağrın varsa yavaştan başlar bence.Doğuramayanlarda bugün, hep ağrım var çok kötüyüm artık yaa ne zaman gelicek bu sancılar
Ağrım son 4-5 gündür hep var, nstde de sancılar tavan ama hep düzensiz ve geçmeyen ağrılar işte ebe gel doğurtayım seni yarın demişti dün için, doktorum izin vermedi kendi sancılarını bekle vaktin var daha diye. Ama ben uyku uyuyamaz oldum artık ağrılardan ya. Şimdi yine gidip merdiven çıkıp ineyim birazCanım gelir az kalmış zaten. Ağrın varsa yavaştan başlar bence.
Kız sen nerelerdesin yaBeyaz fon muydu animsayamadim valla burdaki bazi arkadaslarin aralik ayina kayip, burayi birakip orada yazismalarini garip buldugum icin tepki goren üyeyim oyle soyleyeyim
Yok ben seni hatırladım. Kız resminin arkası beyazdı hatta kahküllü miydi öyle bişey. Bayadır yoksun o zaman. Keşke yazsaydın ne olduysa oldu o zaman ben de anlam veremedim. Aralığa kayanlardan sonra grupta hiç anlaşamamazlık olmadı hatta daha az kişi kalmıştık o zamanlar aktif olan. Beraber geldik işte sonlara. Sen bu arada normal doğum mu beklyiorsun?Beyaz fon muydu animsayamadim valla burdaki bazi arkadaslarin aralik ayina kayip, burayi birakip orada yazismalarini garip buldugum icin tepki goren üyeyim oyle soyleyeyim
Allah yardımcın olsun canım.Ağrım son 4-5 gündür hep var, nstde de sancılar tavan ama hep düzensiz ve geçmeyen ağrılar işte ebe gel doğurtayım seni yarın demişti dün için, doktorum izin vermedi kendi sancılarını bekle vaktin var daha diye. Ama ben uyku uyuyamaz oldum artık ağrılardan ya. Şimdi yine gidip merdiven çıkıp ineyim biraz
Evet devlet hastanesi kadın doğum acile gidecem umarım ilgilenirler randevu bulamıyorum yoksa sen de gitmeyi denesene biAcile mi? Ben de merak ediyorum bebeğimin ne durumda olduğunu. Pazartesine çok var.
Bdvde takiliyordum kvsiyle eltisiyle sorun yasayanlara cevap veriyordum ahahKız sen nerelerdesin ya
Çok ağrım yok bugün düşündüm de vazgeçtim sonra. Niye bışu boşuna geldin demesinler diye Sadece adet ağrısı gibi ağrım var 2 gündür . O da normal bence. Belimde ağrı yok. Doğum sancısında belim sanki açılıyormuş gibi olmuştu.Evet devlet hastanesi kadın doğum acile gidecem umarım ilgilenirler randevu bulamıyorum yoksa sen de gitmeyi denesene bi
Evet evet nerdeyse 4.5 aydir yokumYok ben seni hatırladım. Kız resminin arkası beyazdı hatta kahküllü miydi öyle bişey. Bayadır yoksun o zaman. Keşke yazsaydın ne olduysa oldu o zaman ben de anlam veremedim. Aralığa kayanlardan sonra grupta hiç anlaşamamazlık olmadı hatta daha az kişi kalmıştık o zamanlar aktif olan. Beraber geldik işte sonlara. Sen bu arada normal doğum mu beklyiorsun?