- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli aralıklarla gelmesi lazım diye biliyorum yani mesela her 20 dk da bir her 10 dk da birBelden karna yayılan ağrıların ne sıklıkla olması gerekiyordu yalancı sancidan ayrılması icin
Yalancı sancıdır o zaman, sürekli ağrı var çünkü, belki de ishal olmuyorumdur yine.Düzenli aralıklarla gelmesi lazım diye biliyorum yani mesela her 20 dk da bir her 10 dk da bir
2 gece kaldim canim bebek kilo kaybetti bugün ciktim. Bebis nazli nazli emiyor sütüm yeni gelmeye basladi.Hemencecik toparlanırsın inşallah. Hastanede ne kadar kaldın? Bebiş güzel emiyor mu sütün var mı?
Önce pozisyon değiştirdiğinde geçiyor mu ona bak. Sonra devam ediyorsa yarım saatte bir sancı geliyor sonra bu 20 dakikada oluyor sıklığı kişiden kişiye değişir. Özellikle ikinci hamileliklerde aniden 10-15 dakikada bire inebiliyormuş.Belden karna yayılan ağrıların ne sıklıkla olması gerekiyordu yalancı sancidan ayrılması icin
Emsin de nazlansın yani hakkıdır maşallah size.2 gece kaldim canim bebek kilo kaybetti bugün ciktim. Bebis nazli nazli emiyor sütüm yeni gelmeye basladi.
İlkinde yaşamadım bu şekilde, kasılma değil de adet sancısı gibi, uzun süredir olunca size sorayım dedim. Gerçek sancı olsa belli araliklarla gelir sonuçta dimi. Bu öyle değil. Bu arada bazen bu adet sancısı gece giriyor belime ya da karnıma, uyku esnasında adet oluyorum sanıyorum (nefret ederim adet sancısından) sonra uyaniyorum ve şükrediyorum, adet olmuyorum hamileyim ben, biraz agriyip geçecek diyorum adetlerimde ben bazen hastanelik oluyorum çünkü. Nasıl sınmışsam o ağrıdan, uykumda bile üzülüyorum adet sancısı sanıpÖnce pozisyon değiştirdiğinde geçiyor mu ona bak. Sonra devam ediyorsa yarım saatte bir sancı geliyor sonra bu 20 dakikada oluyor sıklığı kişiden kişiye değişir. Özellikle ikinci hamileliklerde aniden 10-15 dakikada bire inebiliyormuş.
10 gün yoğun bakımda sen mi kaldın bebek mi? Güzel düşün güzel olsun inşallah
Canım bende bahsetmiştim o adet ağrısından 2 gündür hissediyorum ara ara ama düzenli değil özellikle karnımda hissediyorum normal adet sancılarım kadar yoğun değil daha hafif, pozisyon değiştirip dinlenince geçiyor.Ara ara ishal de oluyorum , üsüttum Biraz da öyle hissediyorum ayaklarım üşüyor.Ama artık bunlar yalancı sancılar sanırım, salı günü gittiğimde artık bu hafta alalım bebişi diyeceğim zaten 38 olacağım Perşembe günüİlkinde yaşamadım bu şekilde, kasılma değil de adet sancısı gibi, uzun süredir olunca size sorayım dedim. Gerçek sancı olsa belli araliklarla gelir sonuçta dimi. Bu öyle değil. Bu arada bazen bu adet sancısı gece giriyor belime ya da karnıma, uyku esnasında adet oluyorum sanıyorum (nefret ederim adet sancısından) sonra uyaniyorum ve şükrediyorum, adet olmuyorum hamileyim ben, biraz agriyip geçecek diyorum adetlerimde ben bazen hastanelik oluyorum çünkü. Nasıl sınmışsam o ağrıdan, uykumda bile üzülüyorum adet sancısı sanıp