- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Aminn canım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallahİkizde çok ailelerde ama bakalım hayırlısı bugün adetimin 4. Günü ben 5 gün olurum genelde ay bi tane olsun sağlıklı olsun başka bişey istemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunlar inşallahİkizde çok ailelerde ama bakalım hayırlısı bugün adetimin 4. Günü ben 5 gün olurum genelde ay bi tane olsun sağlıklı olsun başka bişey istemem
hayırlı olsun :))Merhabalar bende yeni hamile olduğunu öğrendim beta hCG 212 çıktı
şuan kanaman mı var canımKizlar test boyle çıkmış di Perşembe gunu sabah adet le uyandim anlamadjm bu isi yaEki Görüntüle 3278859
Gebelik belirtileri de öyle adet olacakmışım gibi hissediyordum bendeAynen sabah baktim kanamam gelmis. Devamida buyuk ihtimalle gelecek. Zaten adet olacakmisim gibi agrim vardi testi biyle gorunce teste yormusdum
Hayırlı olsunMerhabalar bende yeni hamile olduğunu öğrendim beta hCG 212 çıktı
Adet oldum kanama basladi.simdi bi test daha alip bakacam belki bi fikir verirGebelik belirtileri de öyle adet olacakmışım gibi hissediyordum bende
Canınızı sıkmayın herşey olacağına varır hayırlısı olsunAdet oldum kanama basladi.simdi bi test daha alip bakacam belki bi fikir verir
Kesinlikle. Ama 5 kez kimyasal bi bos gebelik insan birazyoruluyoCanınızı sıkmayın herşey olacağına varır hayırlısı olsun
Biraz ara verin bence yıpratmayin kendiniziKesinlikle. Ama 5 kez kimyasal bi bos gebelik insan birazyoruluyo
Bu bes kimyasal 8 senede aralarinda 1 yil vs gibi uzun zamanlarca oldu ama en son kurtaj nisandiBiraz ara verin bence yıpratmayin kendinizi
Rabbim gönülden isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Güzel haberlerinizi mutlaka bekliyoruz sağlıcakla kalınTestte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, nacizane bi tavsiyede bulunacağım size, 2018 yılından beri istiyoruz biz, ilk bebeğimin malesef kalbi durdu 9 haftalık, bu şimdi çok yeni diken üstündeyim tabi , ilk bebek düşünce bulunduğumuz ilin üniversite hastanesine gittik, bize genetik testler yaptılar, kan alarak yapılıyor bunlar, genetik sorun var mı , pıhtılaşma sorunu var mı onlara bakılıyor, bende pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan , o yüzden bence sizde bi genetik bölümüne gidip kan verin zaten 3 düşükten sonra doktorlar öneriyor ama sizin doktorunuz atladı belki de bilmiyorum. Rabbim hepimizin kucağına nasip etsin sağlıkla evlatlarımızıTestte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar
maşallah gayet güzel pazartesi düzenli artış var mı diye bakacaklardır Rabbim sağlıkla nasip etsin :)Merhaba kızlar bende yeni öğrendim beta Perşembe 312 idi pazartesi baktiracam bida iyi mi sizce