2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar test boyle çıkmış di Perşembe gunu sabah adet le uyandim anlamadjm bu isi ya
IMG_20230727_193853.jpg

Aynen sabah baktim kanamam gelmis. Devamida buyuk ihtimalle gelecek. Zaten adet olacakmisim gibi agrim vardi testi biyle gorunce teste yormusdum

Aynen sabah baktim kanamam gelmis. Devamida buyuk ihtimalle gelecek. Zaten adet olacakmisim gibi agrim vardi testi biyle gorunce teste yormusdum
Gebelik belirtileri de öyle adet olacakmışım gibi hissediyordum bende

Testte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar

Testte negatif cikti. Benim macera 3 gunluktu. Umarım sizler saglicakla kucaginiza alirsiniz kizlar
Rabbim gönülden isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 💙 Güzel haberlerinizi mutlaka bekliyoruz sağlıcakla kalın

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, nacizane bi tavsiyede bulunacağım size, 2018 yılından beri istiyoruz biz, ilk bebeğimin malesef kalbi durdu 9 haftalık, bu şimdi çok yeni diken üstündeyim tabi , ilk bebek düşünce bulunduğumuz ilin üniversite hastanesine gittik, bize genetik testler yaptılar, kan alarak yapılıyor bunlar, genetik sorun var mı , pıhtılaşma sorunu var mı onlara bakılıyor, bende pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan , o yüzden bence sizde bi genetik bölümüne gidip kan verin zaten 3 düşükten sonra doktorlar öneriyor ama sizin doktorunuz atladı belki de bilmiyorum. Rabbim hepimizin kucağına nasip etsin sağlıkla evlatlarımızı

Merhaba arkadaslar.
Galiba ben de 2024 nisan annesi olacağım. Henüz kan testi ile kesinlestirmedim ama dün yaptığım iki test de pozitif cikti.
Yalniz benim adetlerim cok duzensiz. En son 8 mayista adet oldum. Ama hamileliğimin yeni olduğundan eminim. 5 temmuzda testim negatifti. Birkaç gündür belirti yaşıyordum. Dun durduk yerde test yapmak istedim.
Mart sonunda mi dogar haziran basinda mi bilemiyorum. Pazartesi gunu kan testi ile kesinlestiricem insallah.

Eklentiler

• IMG_20230728_195247.jpg
    IMG_20230728_195247.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 94
X