İnan varya doğru düzgün araştırmamıştım ben kuzu ya ne iyi ne kötü hiç bilmiyordum genelde işlerim benim böyle yürür Allah’a şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Senle zevklerimizin aynı olmasına da sevindim önceden biliyormuşsun buda biraz rahatlattı açıkçasıKuzum hafiflik anlamında cybex ler hariç gayet iyi buben çok araştırdım
Evet öyleymiş lastikleri kauçuk dedi sanırım ya adam anlattı da ben bu üstündekine o kadar takıldım ki ablam dinledi iyi dediCanım bagi neo bu model. bende bundan alıcam muhtemelen. Az yer kaplaması ve estetik durmasıyla beraber şasesi de sağlammış. Puseti ayrı satılıyodu e ebebekte bi onu ayrı almak gerekiyor sanırım.
difembahyaa senin de ağrılı mesajını okumuştum yazıcaktım, temizliğe dalıp unutmuşum şimdi ikinize birden yazayım Siyatiğe baskı yapıyor olabilir mi ne denmişti bir grupta bir anneye okumuştum, onun da magnezyum dışında bir ilacı vardı sanırım belki doktora ağrıyı daha detaylı tarifleyerek anlatırsanız kafasında şimşekler çakar bir çözüm bulunur
Benim adet olduğum en son tarih 6 temmuzdu prolaktin hormonum yüksek diye ilaç kullandım 1 10 gün sonra doktora gittim prolaktin için orda hcg değerimin 1500 olduğunu öğrendim şimdi 4.5 aylık hamileyimKızlar benim sat 30 haziran bat 28 temmuz şuan tüm belirtilerim var dün beta verdim 0.10 çıktı ama bnce erkendi düşük riskim var diye erkenden öğrenip ilaç kullanmaya başlayayım dedim
Bende 18. Haftaya girdim henüz hissetmiyorum. Sadece bazen karnımın bir yerimde sertlik hissedip burda mı acaba diye düşünüyorumBebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum hahaftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik
Senin 22. Hafta mi kuzu senin doğum sanki marta mı geliyor2 haftadır hissetmeye başladım kuzum ben. Hatta ben geç hissettim herkes hissediyordu yani
Bagi neo adı canım sanırım bende bu markadan aldım buna çok benzer bi model vardı bagi flexfold2 onu aldım pusetiyle birlikte satılıyor falan diye onu tercih ettim güle güle kullansın bebiş inşallah güzel tercihAy markasını da bilmiyorumaslında şöyle oldu tam böyle mamas papas arabaların olduğu yerdeydi onlarda 20.000 üstüydü bende baktım geçtim ama kafamda arkaya gitti baktım baktım baktım ama o gibi yoktu amaaan dedim bi çağırayım kullanıllı mı bakayım sonra eşimi aradım ben alıyorum diye oda şaşırdı benden beklemiyordu ama ininceye kadar erken mi almasamıydım erken mi almasamıydım diye diye amaaaan dedim bir kere de artık rahat olmayı hak ettin Rabbim kullanmayı da nasip etsin sağlıkla cümlemize bunu aldım
Bebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum hahaftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik
Amin teşekkür ediyorum canım sağlıkla afiyetle kullanalım inşaAllah ogünleri de göstersin cümlemize RabbimSenin 22. Hafta mi kuzu senin doğum sanki marta mı geliyor
Bagi neo adı canım sanırım bende bu markadan aldım buna çok benzer bi model vardı bagi flexfold2 onu aldım pusetiyle birlikte satılıyor falan diye onu tercih ettim güle güle kullansın bebiş inşallah güzel tercih
Yok kız gerçekten fesatlanır mıyım hiç aşkolsun, komiklik olsun diye öyle yazdım mutlu oluyorum sizin bebekler dürtüp durunca, benimki ne zaman böyle olcak diye heyecanlanıyorumAmaaaCanım, benim bazen çok hareketli, bazen de hiç hareket yok, senin bebişko da muhakkak ediyordur ama anlamıyorsundur belki plasenta öndedir senin
101 de falan Şuan var onlardan. Alsam mı stok için tanesi baya uyguna geliyorBionatural güzel, extra olan berbat diyorum. Biri pamuk gibi yumuşak diğeri resmen naylon, bi kere aldım fena pişik yapmıştı
Evet kuzum 21+1 bugün. Benim doğum martta. Anca 40ı geçerse nisana sarkabilirSenin 22. Hafta mi kuzu senin doğum sanki marta mı geliyor
Bagi neo adı canım sanırım bende bu markadan aldım buna çok benzer bi model vardı bagi flexfold2 onu aldım pusetiyle birlikte satılıyor falan diye onu tercih ettim güle güle kullansın bebiş inşallah güzel tercih
Güle güle kullan kuzumİnan varya doğru düzgün araştırmamıştım ben kuzu ya ne iyi ne kötü hiç bilmiyordum genelde işlerim benim böyle yürür Allah’a şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Senle zevklerimizin aynı olmasına da sevindim önceden biliyormuşsun buda biraz rahatlattı açıkçası
Yok kız gerçekten fesatlanır mıyım hiç aşkolsun, komiklik olsun diye öyle yazdım mutlu oluyorum sizin bebekler dürtüp durunca, benimki ne zaman böyle olcak diye heyecanlanıyorumplasentam aşağıdaydı benim ama belki öne doğru gelmiştir biraz, dediğin gibi olabilir
Aynıyız.Bebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum hahaftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik
detaylı ultrasonda mı çıktı bunlarÇıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktısuyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri
Bionatural mi var canım?101 de falan Şuan var onlardan. Alsam mı stok için tanesi baya uyguna geliyor
Evet kuzum sabah gördüm bim de. Ama yerden yere değişiyor olabilirBionatural mi var canım?
Al o zaman canım memnun kalmayacağını sanmam bionaturaldenEvet kuzum sabah gördüm bim de. Ama yerden yere değişiyor olabilir
Tamam kuzum alayım o zamanAl o zaman canım memnun kalmayacağını sanmam bionaturalden
gaddar çükübikleri piste alalım fmlkdjAynıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?