• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

difembahyaa difembahyaa senin de ağrılı mesajını okumuştum yazıcaktım, temizliğe dalıp unutmuşum şimdi ikinize birden yazayım 😅Siyatiğe baskı yapıyor olabilir mi ne denmişti bir grupta bir anneye okumuştum, onun da magnezyum dışında bir ilacı vardı sanırım belki doktora ağrıyı daha detaylı tarifleyerek anlatırsanız kafasında şimşekler çakar bir çözüm bulunur 🌸
Magnezyuma yeni başladım bakalım geçmezse tekrar gidicem teşekkürler canım 🩷

kızlar sorum özellikle yurt dışında yaşayanlara. arkadaşım ingiltereye gidecek. bebek için yurtdışından şunu alsa iyi olur dediğiniz şeyler var mı? ne istersem alabilecek, türkiyede olmayan ya da pahalı olan aklınıza gelenleri yazar mısınız

Resmen wc de yasıyorum 17+3 sizde durum nedir?
ay o kadar benzer ki halimiz. Bazen öğlene kadar zorluyorum işte kendimi eve zor atıyorum sonra. Artık öğle molasına kadar da bekleyemeyeceğim artık belli

kızlar sorum özellikle yurt dışında yaşayanlara. arkadaşım ingiltereye gidecek. bebek için yurtdışından şunu alsa iyi olur dediğiniz şeyler var mı? ne istersem alabilecek, türkiyede olmayan ya da pahalı olan aklınıza gelenleri yazar mısınız
Bendede tam tersi. Ben almanyadayim. Annem TR den gelince getirebileceklerini burdan trendyoldan siparis verip anneme getirticem. TRde daha ucuz. Ingiltereyi bilmemicem ama Londraya gitmisligim var ve aşırı pahalı geldi bana.
Heleki burdaki bebek arabaları muhabbetlerini takip edip Almanya-TR kıyaslaması yapıyorum. Normal fiyatlar almanyada daha ucuz ama şu anki kasım indirimleri çok şahane TRde. Keşke annem getirebilse, TRde bebek arabasınıda getirticem

Back