• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum hafiflik anlamında cybex ler hariç gayet iyi bu ❤️ ben çok araştırdım 😂😂
İnan varya doğru düzgün araştırmamıştım ben kuzu ya ne iyi ne kötü hiç bilmiyordum genelde işlerim benim böyle yürür Allah’a şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Senle zevklerimizin aynı olmasına da sevindim önceden biliyormuşsun buda biraz rahatlattı açıkçası 🥰🥰🥰

Canım bagi neo bu model. bende bundan alıcam muhtemelen. Az yer kaplaması ve estetik durmasıyla beraber şasesi de sağlammış. Puseti ayrı satılıyodu e ebebekte bi onu ayrı almak gerekiyor sanırım.
Evet öyleymiş lastikleri kauçuk dedi sanırım ya adam anlattı da ben bu üstündekine o kadar takıldım ki ablam dinledi iyi dedi 🤣 o derece bayılmışsam demekki 🤣 ama tek elle katlanıyor ve aşırı küçük oldu katlanınca 👍 o kadarını gördüm 🤣 puset ise bununla uyumlu uygun fiyatlı bulduk oda aparatı var çok basit imiş taktı çıkardı hemen bakalım sağlıkla kullanmayı da nasip etsin Rabbim cümlemize 🤍

difembahyaa difembahyaa senin de ağrılı mesajını okumuştum yazıcaktım, temizliğe dalıp unutmuşum şimdi ikinize birden yazayım 😅Siyatiğe baskı yapıyor olabilir mi ne denmişti bir grupta bir anneye okumuştum, onun da magnezyum dışında bir ilacı vardı sanırım belki doktora ağrıyı daha detaylı tarifleyerek anlatırsanız kafasında şimşekler çakar bir çözüm bulunur 🌸

Aslında söyledim ama normal bulunuyor dedi, günde 2 ye çıkar dedi magnezyumu bir sonraki kontrolde soracağım tekrar canım, benim de aklıma geldi aslında 🌺

Kızlar benim sat 30 haziran bat 28 temmuz şuan tüm belirtilerim var dün beta verdim 0.10 çıktı ama bnce erkendi düşük riskim var diye erkenden öğrenip ilaç kullanmaya başlayayım dedim
Benim adet olduğum en son tarih 6 temmuzdu prolaktin hormonum yüksek diye ilaç kullandım 1 10 gün sonra doktora gittim prolaktin için orda hcg değerimin 1500 olduğunu öğrendim şimdi 4.5 aylık hamileyim

Bebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum ha 😅 haftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik 🥲
Bende 18. Haftaya girdim henüz hissetmiyorum. Sadece bazen karnımın bir yerimde sertlik hissedip burda mı acaba diye düşünüyorum 😊

2 haftadır hissetmeye başladım kuzum ben. Hatta ben geç hissettim herkes hissediyordu yani 😂😂
Senin 22. Hafta mi kuzu senin doğum sanki marta mı geliyor
Ay markasını da bilmiyorum 🤭 aslında şöyle oldu tam böyle mamas papas arabaların olduğu yerdeydi onlarda 20.000 üstüydü bende baktım geçtim ama kafamda arkaya gitti 🤣 baktım baktım baktım ama o gibi yoktu amaaan dedim bi çağırayım kullanıllı mı bakayım 🤣 sonra eşimi aradım ben alıyorum diye oda şaşırdı benden beklemiyordu ama ininceye kadar erken mi almasamıydım erken mi almasamıydım diye diye amaaaan dedim bir kere de artık rahat olmayı hak ettin 🤭 Rabbim kullanmayı da nasip etsin sağlıkla cümlemize 🥰 bunu aldım 🥰👇
Bagi neo adı canım sanırım bende bu markadan aldım buna çok benzer bi model vardı bagi flexfold2 onu aldım pusetiyle birlikte satılıyor falan diye onu tercih ettim güle güle kullansın bebiş inşallah güzel tercih 👍🥰

Bebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum ha 😅 haftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik 🥲

Amaaa 🙈😅 Canım, benim bazen çok hareketli, bazen de hiç hareket yok, senin bebişko da muhakkak ediyordur ama anlamıyorsundur belki plasenta öndedir senin

Bagi neo adı canım sanırım bende bu markadan aldım buna çok benzer bi model vardı bagi flexfold2 onu aldım pusetiyle birlikte satılıyor falan diye onu tercih ettim güle güle kullansın bebiş inşallah güzel tercih 👍🥰
Amin teşekkür ediyorum canım sağlıkla afiyetle kullanalım inşaAllah ogünleri de göstersin cümlemize Rabbim 🤲markaları inan hiç bilmiyordum ben öyle aman aman araştırmamıştım ama buraya yazdıklarınız beni rahatlattı çok teşekkür ediyorum 🥰🥰🥰

Amaaa 🙈😅 Canım, benim bazen çok hareketli, bazen de hiç hareket yok, senin bebişko da muhakkak ediyordur ama anlamıyorsundur belki plasenta öndedir senin
Yok kız gerçekten fesatlanır mıyım hiç aşkolsun, komiklik olsun diye öyle yazdım mutlu oluyorum sizin bebekler dürtüp durunca, benimki ne zaman böyle olcak diye heyecanlanıyorum 🫶 plasentam aşağıdaydı benim ama belki öne doğru gelmiştir biraz, dediğin gibi olabilir 🌸

Evet kuzum 21+1 bugün. Benim doğum martta. Anca 40ı geçerse nisana sarkabilir 😂 ama ben mart Nisan mayıs hepsine bakıyorum 😂😂

İnan varya doğru düzgün araştırmamıştım ben kuzu ya ne iyi ne kötü hiç bilmiyordum genelde işlerim benim böyle yürür Allah’a şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Senle zevklerimizin aynı olmasına da sevindim önceden biliyormuşsun buda biraz rahatlattı açıkçası 🥰🥰🥰
Güle güle kullan kuzum ❤️ cinsiyeti ne minnoşunun belli oldu mu 😍

Yok kız gerçekten fesatlanır mıyım hiç aşkolsun, komiklik olsun diye öyle yazdım mutlu oluyorum sizin bebekler dürtüp durunca, benimki ne zaman böyle olcak diye heyecanlanıyorum 🫶 plasentam aşağıdaydı benim ama belki öne doğru gelmiştir biraz, dediğin gibi olabilir 🌸

Biliyorum canım, eyleee bi şımarasım geldi fırsatını bulmuşken 😬 inşallah inşallah benim haftan daha ileri de olduğu içindir, belki sen de bu haftalarda hissedersin 🙏🏻💐🥰

Çıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktı 🥰 suyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri 😍
detaylı ultrasonda mı çıktı bunlar

Back