• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım 🤍🤍🤍 dur atayım fotosunu 🤭 çok hafif indirime girmiş baya özellikleri var tek el çift taraflı tam yatabiliyor falan acayip küçük oluyor kapatınca ama ben tabiki bundan önce görüntüsüne aşık oldum 🤣🤣🤣 zevkler işte diğeri bana çok hantal geldi bu genç işi biraz daha 🤭
Yaaaaa inanmazsın ama ben de bunu alcam ❤️❤️❤️❤️ nerden ne kadara aldın kuzum? İndirim bekliyorum. Kardeşim hediye alacak da o bekliyor daha doğrusu. Ben de bunu seçtim ❤️❤️ tarzlarımız benziyor demek ki ❤️❤️❤️ ikna etmeye çalışıyorlar bu olmasın diye ama ben de çok beğendim 😂😂😂

Ben de öyle olunca endişe ediyorum çikolata yiyorum vallahi 🙈 bugün mesela sabahtan beri tekme atıyor keyfi yerinde galiba

Benimki inat bir çocuk gerçekten bunu hissediyorum, asla ona bir şey yaptıramıyorum, mesela doktora gidiyoruz sırtı dönük asla dönmüyor ne çikolata yiyorum ne kahve içiyorum dönmezse dönmüyor, bazen evde kendim de yiyorum ama hareket etmiyor annesinin birixiği şimdiden fikirlerime saygı duy diyor herhalde 😍🥲

Yaaa oturmaktan oluyor ama ayağa da zor kalkıyorum bazen öyle acıyor ki. Genelde tahtadayım ama çocuklar yazarken oturuyorum sınıfı dolanmıyorum vallahi
Ayakta sabit durmak ve oturmak aynı etkiyi gösteriyor bende, hareket etmeye çalış, hareketten yorulunca otur

Yaaaaa inanmazsın ama ben de bunu alcam ❤️❤️❤️❤️ nerden ne kadara aldın kuzum? İndirim bekliyorum. Kardeşim hediye alacak da o bekliyor daha doğrusu. Ben de bunu seçtim ❤️❤️ tarzlarımız benziyor demek ki ❤️❤️❤️ ikna etmeye çalışıyorlar bu olmasın diye ama ben de çok beğendim 😂😂😂
E bebekte yüzde 25 indirim var kız koş 🤣🤣🤣 ya çok şaşırdım 10.400 e düşmüş, aldım daha uygun fiyatlılar vardı açıkçası ama hantal geldi adam anlatınca alıyorum dedim tek el çok basit hafif birde

Benimki inat bir çocuk gerçekten bunu hissediyorum, asla ona bir şey yaptıramıyorum, mesela doktora gidiyoruz sırtı dönük asla dönmüyor ne çikolata yiyorum ne kahve içiyorum dönmezse dönmüyor, bazen evde kendim de yiyorum ama hareket etmiyor annesinin birixiği şimdiden fikirlerime saygı duy diyor herhalde 😍🥲
Oyyy kurban olurum ya ❤️❤️

E bebekte yüzde 25 indirim var kız koş 🤣🤣🤣 ya çok şaşırdım 10.400 e düşmüş, aldım daha uygun fiyatlılar vardı açıkçası ama hantal geldi adam anlatınca alıyorum dedim tek el çok basit hafif birde
Ama galiba pusetsiz dediğin fiyat? Pusetli öyle olmaz. Ben Pusetli alcam

Ama ne yapacağım bilmiyorum, dün yemek masasından kalkamadım eşim kucağına aldı beni, adamın beli sakatlanacak, sürekli ağrım var, nasıl geçecek zaman böyle bilmiyorum, Allah gerçekten yardımcımız olsun 🤕 Allahtan sağ bacağım normalde de sürekli onun üzerine yükleniyorum bu sefer de 🥴
tam emin değilim ama sanki hamilelikte oluyor bu ağrı. bir kaç başka arkadaşımdan daha duydum. yani bazıları hiç kalkamıyor yerinden :( benim de geçen söylemesi ayıp lavabodayken öyle oldu, zor hareket ettim. ağırlaştıkça oluyor galiba

Ama galiba pusetsiz dediğin fiyat? Pusetli öyle olmaz. Ben Pusetli alcam
Puseti yok bunun, onu da uygun fiyata buldum onu alcam inşaAllah… ya ablam diyor ki çüş bu kadar hızlı beklemiyordum. 🤣🤣🤣 ama kendimi biliyorum bu aklımda kalacaktı beğenmeyecektim hiçbirini napalım nasip 🥰

Elleme benim oğlum da fazla hareketli değildi doğunca da öyle oldu, ilk gününden itibaren mışıl mışıl uyudu hep. Genelde de koyduğum gibi kalkardı uyurken 🧿

Allah razı olsun canım 🤍🤍🤍 dur atayım fotosunu 🤭 çok hafif indirime girmiş baya özellikleri var tek el çift taraflı tam yatabiliyor falan acayip küçük oluyor kapatınca ama ben tabiki bundan önce görüntüsüne aşık oldum 🤣🤣🤣 zevkler işte diğeri bana çok hantal geldi bu genç işi biraz daha 🤭
çok güzelmiş güle güle güzel günlerde kullanın. hangi marka canım

tam emin değilim ama sanki hamilelikte oluyor bu ağrı. bir kaç başka arkadaşımdan daha duydum. yani bazıları hiç kalkamıyor yerinden :KK43: benim de geçen söylemesi ayıp lavabodayken öyle oldu, zor hareket ettim. ağırlaştıkça oluyor galiba

Evet canım bebek vücuttaki her şeyi tüketiyor dedi doktor, bildiğin sömürüyor ve sna ahiçbir şey kalmıyor ağrılar da o yüzden oluşabilir dedi

Puseti yok bunun, onu da uygun fiyata buldum onu alcam inşaAllah… ya ablam diyor ki çüş bu kadar hızlı beklemiyordum. 🤣🤣🤣 ama kendimi biliyorum bu aklımda kalacaktı beğenmeyecektim hiçbirini napalım nasip 🥰
Ben de bir gün boyu araştırdım not ala ala. En son bunu beğendim buna karar verdim. Kardeşim cybex de alalım dedi yok dedim bu olsun. Bu tam benlik renkli renkli ❤️

Elleme benim oğlum da fazla hareketli değildi doğunca da öyle oldu, ilk gününden itibaren mışıl mışıl uyudu hep. Genelde de koyduğum gibi kalkardı uyurken 🧿
Maşallah kuzum 🧿🧿 bu nasıl peki?
Benim ki baya hareketli 🙈 sabahtan beri tekmeliyor mesela. Akşamları daha çok tekmeliyor

Back