• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay herkes aynıymıs ben iş olmasa sıkıntı etmemde işte tuvalet resmen uzayda eziyet gibi ya 😅😅

Kızlar merhaba hatırlıyor musunuz alışveriş yapmak hiç istemiyorum demiştim. Ablamla bugün ilk çıktığım alışverişte bebek arabasını almam peki benim 🤣🤣🤣 bir insan bebek arabasına aşık olur mu 🤣🤣🤣 oldum…
Hayırlı olsun cnm hangisini aldın

Hayırlı olsun cnm hangisini aldın
Yazdım kuzum nir önceki sayfalarda ismini söylediler ama hala ne aldım bilmiyorum bugün ablam benim yerime baya bir sunum yaptı kucaladı benden daha hevesli teyze oluyorum diye eşimde beğendi gerçi beğenmese ne olcek ben beğendikten sonra 😎🤣 sana da atayım dur aldık görgüsüz gibi herkese atıyorum zaten 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_4412.jpeg
    IMG_4412.jpeg
    125,6 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4410.jpeg
    IMG_4410.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 67
Yazdım kuzum nir önceki sayfalarda ismini söylediler ama hala ne aldım bilmiyorum bugün ablam benim yerime baya bir sunum yaptı kucaladı benden daha hevesli teyze oluyorum diye eşimde beğendi gerçi beğenmese ne olcek ben beğendikten sonra 😎🤣 sana da atayım dur aldık görgüsüz gibi herkese atıyorum zaten 🤣🤣
Bagi neo modelin adı kuzum

Çok güzel cnm güle güle kullan ben cok kararsızım markalarıda cok bilmiyorum birde pişer almak lazımmı onu merak ediyorum gereklimi cok

Çok güzel cnm güle güle kullan ben cok kararsızım markalarıda cok bilmiyorum birde pişer almak lazımmı onu merak ediyorum gereklimi cok
İlk 6 ay ana kucağı gerekiyormuş sonra da oto koltuğu almak lazımmış ablam bana bugün bi alınacaklar listesi yaptı ya ben sığ sularda yüzüyormuşum o neymiş bir de zaruret imiş hepsi gereksiz bişi yazmamış. Bir sayfa 🥱🥱🥱🥱 iyide diyorum bu neden? Öyle oluyor bu neden böyle oluyor. Ben ana kucağını oto koltuğu sanıyordum değilmiş mesela 🤣 Allah’ım bilmediğim konunun nasıl cahiliyim estağfurullah 🤣

Kızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki

Kızlar bir haftadır acayip kaşınıyorum ya. Göbüşüm ve memiktolarim öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yani kendime hakim olamasam yara olur. 10. Haftadan beri kremlenip güreşçiler gibi yağlanıyorum, kuru değil yani daha napayim ki
Gecmıs olsun iyiki yazdın canıms çatlak kremisimi surmeyı unutmusum 😅

Yaglaniyorun dedigin an bizim cevaplar tukendi 😂

Bir de benım sırtımda kararma kasınma oluyor gebe olmadan önce de
cildiyeci bir kitabını actı ve sadece sırtının ortası kararmamıs yani elin yetisemedigi yer normaldi resimde
kısacası kaşıma demıstı😅 tabi sen gene arastır canım

Offf kötü bi haberim var kaşınan yerler çatlıyor diğer çocuklarımda da kalçam kaşınmıştı çatlamıstı bunda da gece bi kaşındım eşim uyuz mu oldun diyo😂😂😂

bende kasinti degilde soyle bi hamammmm masaj istegi varrrr Allahimmmm anlatamammm 😂😂

Kasıntım yokta gogusumun altı olan gobegımın sıstıgı yer de resmen cızgı var burdan ayrıldım der gibi
Bi yandan mınnos kıpırdıyı yerim😍😍

Ayakları şişip ödem toplayan var mı? Şimdi yatağa uzandım ve ayaklarımı görünce şok oldum 😳 resmen tombik tombik parmaklarım ve ayağım. 4.aydan böyle şişmesi normaldir umarım

Ayakları şişip ödem toplayan var mı? Şimdi yatağa uzandım ve ayaklarımı görünce şok oldum 😳 resmen tombik tombik parmaklarım ve ayağım. 4.aydan böyle şişmesi normaldir umarım
Turşu şalgam suyu ya da tuzluyu abartınca şişiyor benim de. Tuzluları olabildiğince erken vakitte yiyip üstüne bolca su iç çözer sanırım

Ben de öyleyim göbeğimin iki yanınıda kaşıttım, kabuk bağlar gibi oldu hatta, yağlıyordum aslında ama çatlak kremleri aldım şimdi de, benim hamilelikten önce hiç göbeğim yoktu, memiktolarım geçmiyor ama sürekli sağ tarafta ki kaşınıyor bir tek kantaron yağı var o sakinleşitiriyor ne sürdüysem geçmedi

Back