• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Elleme benim oğlum da fazla hareketli değildi doğunca da öyle oldu, ilk gününden itibaren mışıl mışıl uyudu hep. Genelde de koyduğum gibi kalkardı uyurken 🧿

Maşallah 🧿 Kız ben onu dürtüyorum ya sürekli, habire rahatsız ediyorum hareket etmiyor diye, eşim de diyor uyuyor çocuk, geçen kardeşim diyor ki abla Allah aşkına içeride ne telefon var, ne İnternet var, karanlık yer, çocuk niye uyansın, uyuyacak tabi 😅 uyku düzenini bozuyorum belki de

Maşallah 🧿 Kız ben onu dürtüyorum ya sürekli, habire rahatsız ediyorum hareket etmiyor diye, eşim de diyor uyuyor çocuk, geçen kardeşim diyor ki abla Allah aşkına içeride ne telefon var, ne İnternet var, karanlık yer, çocuk niye uyansın, uyuyacak tabi 😅 uyku düzenini bozuyorum belki de
Çok dürtükleme uyumaya alışsın, sevsin uykuyu 😂

Kızlar merhaba hatırlıyor musunuz alışveriş yapmak hiç istemiyorum demiştim. Ablamla bugün ilk çıktığım alışverişte bebek arabasını almam peki benim 🤣🤣🤣 bir insan bebek arabasına aşık olur mu 🤣🤣🤣 oldum…
Ahahaha hadi ilk alışverişin hayırlı olsun daha devamı gelir 😅 ne aldın araba

2 haftadır hissetmeye başladım kuzum ben. Hatta ben geç hissettim herkes hissediyordu yani 😂😂
Ben de senin gibi geç hissetmiştim sanırım ya normal, bunu daha erken hissettim ama günlük hissetmiyorum hala. Sonlara doğru da yerleri daralınca hareket etmemeye başlıyorlar, en güzel bu haftalar 😊

Kızlar, benim çok aşırı sol kalçama ağrı giriyor özellikle akşamları oluyor, böyle belime vuruyor aslında doktora söyledim, magnezyuma devam et dedi, ben bayağıdır kullanıyorum ama geçmiyor, bir de kuyruk sokumum da ağrıyor, sizler de var mı? Ya da ne yapmam lazım hiç bilmiyorum, işim gereği de hep oturuyorum herhalde ondan oluyor diyorum
Benim de aynı sağ kalçamdan bacağıma doğru ağrı giriyor asla yerimden kalkamıyorum hareket edemiyorum bile acıdan ve kolay geçmiyor zamanla azalsa da kalçamda biraz kalıyor ne yapılır bilemedim dün gece ağlaya ağlaya uyumuşum çare bulursan bana da söyle 🙄

Ahahaha hadi ilk alışverişin hayırlı olsun daha devamı gelir 😅 ne aldın araba
Ay markasını da bilmiyorum 🤭 aslında şöyle oldu tam böyle mamas papas arabaların olduğu yerdeydi onlarda 20.000 üstüydü bende baktım geçtim ama kafamda arkaya gitti 🤣 baktım baktım baktım ama o gibi yoktu amaaan dedim bi çağırayım kullanıllı mı bakayım 🤣 sonra eşimi aradım ben alıyorum diye oda şaşırdı benden beklemiyordu ama ininceye kadar erken mi almasamıydım erken mi almasamıydım diye diye amaaaan dedim bir kere de artık rahat olmayı hak ettin 🤭 Rabbim kullanmayı da nasip etsin sağlıkla cümlemize 🥰 bunu aldım 🥰👇

Eklentiler

• IMG_4410.jpeg
    IMG_4410.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 51
Ay markasını da bilmiyorum 🤭 aslında şöyle oldu tam böyle mamas papas arabaların olduğu yerdeydi onlarda 20.000 üstüydü bende baktım geçtim ama kafamda arkaya gitti 🤣 baktım baktım baktım ama o gibi yoktu amaaan dedim bi çağırayım kullanıllı mı bakayım 🤣 sonra eşimi aradım ben alıyorum diye oda şaşırdı benden beklemiyordu ama ininceye kadar erken mi almasamıydım erken mi almasamıydım diye diye amaaaan dedim bir kere de artık rahat olmayı hak ettin 🤭 Rabbim kullanmayı da nasip etsin sağlıkla cümlemize 🥰 bunu aldım 🥰👇
Kuzum hafiflik anlamında cybex ler hariç gayet iyi bu ❤️ ben çok araştırdım 😂😂

Benim de aynı sağ kalçamdan bacağıma doğru ağrı giriyor asla yerimden kalkamıyorum hareket edemiyorum bile acıdan ve kolay geçmiyor zamanla azalsa da kalçamda biraz kalıyor ne yapılır bilemedim dün gece ağlaya ağlaya uyumuşum çare bulursan bana da söyle 🙄

Bulursam yazarım tabi, çok zor ağrı gerçekten 😑 yeter ki iyi olsunlar, bu süreci de atlatacağız 🙏🏻💐

Canım bagi neo bu model. bende bundan alıcam muhtemelen. Az yer kaplaması ve estetik durmasıyla beraber şasesi de sağlammış. Puseti ayrı satılıyodu e ebebekte bi onu ayrı almak gerekiyor sanırım.

Tecrübeli annelerim bebek bezi için ne öneriyorsunuz? Primalar çok uçuk fiyat 🥲 sleepy nin çeşitleri var çeşitlerinde fark ne mesela

Bebeğini hissedenlere minik bi fesatlanıyorum ha 😅 haftada bi kere falan acaba mı dediğim durumlar yaşanıyor ama bunun dışında hiç hissetmiyorum ve üzülüyorum. 18inci haftamız bitti, ne zaman karşılıklı tık tıklaşıcaz artık vicdansız çükübik 🥲

difembahyaa difembahyaa senin de ağrılı mesajını okumuştum yazıcaktım, temizliğe dalıp unutmuşum şimdi ikinize birden yazayım 😅Siyatiğe baskı yapıyor olabilir mi ne denmişti bir grupta bir anneye okumuştum, onun da magnezyum dışında bir ilacı vardı sanırım belki doktora ağrıyı daha detaylı tarifleyerek anlatırsanız kafasında şimşekler çakar bir çözüm bulunur 🌸

Tecrübeli annelerim bebek bezi için ne öneriyorsunuz? Primalar çok uçuk fiyat 🥲 sleepy nin çeşitleri var çeşitlerinde fark ne mesela
Bionatural güzel, extra olan berbat diyorum. Biri pamuk gibi yumuşak diğeri resmen naylon, bi kere aldım fena pişik yapmıştı

Back