• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn biliyorum valla ne yapacağım bilmiyorum 🫢 sekiz yaşında ve evin küçüğü Babasına aşık biri inşallah çok zor olmaz
Ben süt sağmak için bir şey almayı düşünmüyorum. İhtiyaca göre o an alırım diyorum çünkü alıp kullanmayanlar var. Sen 2 çocuk annesi olarak kullandın mı veya ihtiyaç duydun mu

ay böyle dedim diye de üzüldüm, yazı dili çok ne tonla okunursa öyle bir dil ya düzeltmek istiyorum o yüzden. şunu demek istedim aslında, sürecin başından sonuna yanınızda olacak size destek verecek bir ebeniz var ve bu doktordan daha kıymetli bence. bir de aldığınız sağlık hizmeti o kadar standart ki muhtemelen nerede doğum yapacaksanız yapın aynı şekilde ilerleyecek doğum süreciniz. burada öyle olmayacağına dair yoğun endişe duyuyorum, yani gideceğim hastane depreme dayanıklı yeni bir bina mı diye bile düşünüyorum. biz manyak olmuşuz ya.
Doğum anında deprem olması benim ilk hamileliğimdeki fobimdi biliyor musun, büyük depremden sonra da beni yokluyor arada düşünmemeye çalışıyorum. Hastaneye gittiğimde katlarına, kolonlara falan bakıyorum. Masadayken deprem olursa diye arkadaşlarıma söylerdim bana gülerlerdi ama ciddiydim yani 🫠

Kesinlikle ebebekten daha güzel ve çeşitli bence de. Aaa hangi beşikten aldın.

bu indirimdeydi. pek kullanışlı değilmiş kızlar öyle söylüyor. ama benim annem çok heves ediyordu bebek görmeye gelenler böyle sepette görsün diye onun için aldım. salona koycam, bebek görmeye gelen içinden baksın bebeğe

Doğum anında deprem olması benim ilk hamileliğimdeki fobimdi biliyor musun, büyük depremden sonra da beni yokluyor arada düşünmemeye çalışıyorum. Hastaneye gittiğimde katlarına, kolonlara falan bakıyorum. Masadayken deprem olursa diye arkadaşlarıma söylerdim bana gülerlerdi ama ciddiydim yani 🫠
yani benim fobi aşamasında değil çok şükür ama şaka yapmıyorum gerçekten doğum yapacağım binanın kaç yılında hangi yönetmeliğe göre yapıldığını öğrenmek isterim ve bu benim için belirleyici olur, o yüzden seni çok iyi anlıyorum 🫠

Tahlillerim çıkmış az dimi demir falan , bi de enfeksiyon var sanırım vücudumda

Eklentiler

• Screenshot_20231110_115735_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20231110_115735_e-Nabz.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 51
Ben süt sağmak için bir şey almayı düşünmüyorum. İhtiyaca göre o an alırım diyorum çünkü alıp kullanmayanlar var. Sen 2 çocuk annesi olarak kullandın mı veya ihtiyaç duydun mu
Ben kızımda ilk başta göğüs ucum kayıp olmuştu ilk üç gün bi kullandım biberona sonra kızım biberona alıştı ve meme tutmamaya başladı sonra aç bıraktım mecburen memeye alıssın diye oğlumda başta hiç kullanmadım gerek yoktu ama oğlum birden hastalandi yoğun bakıma düştü mecburen sağıp doktora verdim ama eve gelince bidaha sağmadım Gerek duymadım çok gerekmedikçe almamak lazım bebek biberona alışıyor ve emmiyor bebek emmeyince de sağdıkça memeyi süt azalıyor ve kesiliyor çok gerekmedikçe yapma valla

bu indirimdeydi. pek kullanışlı değilmiş kızlar öyle söylüyor. ama benim annem çok heves ediyordu bebek görmeye gelenler böyle sepette görsün diye onun için aldım. salona koycam, bebek görmeye gelen içinden baksın bebeğe
0-12 ay kullanım diyor gayet uzun ömürlüymüş bu çok da şık. Güle güle büyüsün bebiş içinde 💕

Ben kızımda ilk başta göğüs ucum kayıp olmuştu ilk üç gün bi kullandım biberona sonra kızım biberona alıştı ve meme tutmamaya başladı sonra aç bıraktım mecburen memeye alıssın diye oğlumda başta hiç kullanmadım gerek yoktu ama oğlum birden hastalandi yoğun bakıma düştü mecburen sağıp doktora verdim ama eve gelince bidaha sağmadım Gerek duymadım çok gerekmedikçe almamak lazım bebek biberona alışıyor ve emmiyor bebek emmeyince de sağdıkça memeyi süt azalıyor ve kesiliyor çok gerekmedikçe yapma valla
Ben sağıp kaşık biberonla vermeyi düşünüyorum, manuel vardı elektrikli alacam bu sefer, sağdıkça çoğaldığını düşünüyorum sütün hem ekstra kalori yakarım 😂

Merhaba arkadaşlar, 15-17 randevularinda erkek dedi, şimdi de iki haftadır göstermiyor, doktor da erkek mi demişim alla alla dedi, ama pozisyon uygun degil değil gönderdi 19. Hafta oldu bıktım belirsizlikten

Merhaba arkadaşlar, 15-17 randevularinda erkek dedi, şimdi de iki haftadır göstermiyor, doktor da erkek mi demişim alla alla dedi, ama pozisyon uygun degil değil gönderdi 19. Hafta oldu bıktım belirsizlikten
canını sıkma, niye bıkıp kendini üzüyorsun sağlıklı olsun da gerisi hiç kafa takacak şeyler değil. cinsiyet detaylıda belli olur en kötü <3

evet canım demirin düşük. alıyor musun demir ilacı
Dün başlattı doktor, kalbim o yüzden öyle yapıyordu o zaman demir yetersizliginden. Bana başlattığı ilaçlar bunlar, demir ilacını yemekten 2 saat önce iç dedi onu akşama bırakmayı düşünüyorum bi de vitamin verdi balık yağı bebek içinmiş

Eklentiler

• 20231110_122707.jpg
    20231110_122707.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 47
Ya açıkçası bir kızım var bir de oğlum olsun bu defter kapansın dedim, eşime de diğer randevulardan cinsiyet bu dedim şimdi kandırıyormus gibi hissettim, bir de sezeryan olunca ağır da geçiyor gebeliklerim, öyle işte
canını sıkma, niye bıkıp kendini üzüyorsun sağlıklı olsun da gerisi hiç kafa takacak şeyler değil. cinsiyet detaylıda belli olur en kötü

0-12 ay kullanım diyor gayet uzun ömürlüymüş bu çok da şık. Güle güle büyüsün bebiş içinde 💕
5. Aydan itibaren tutunup ayağa kalkıyorlar kaç tane düşen bebek oldu çok dikkatli olunması lazım.

Demirle magnezyumu aynı anda içme dedi bir de doktor bana birini sabah birini akşam alıcam. Demirden çok korkuyorum fena kabızlık yapıyor bende 😩
Ben çocukluğumdan beri ara ara demir ilacı kullanıyorum. Evet kabızlık yapıyor maalesef ama kuru kayısı bol bol tüketin su için işe yarıyorlar🌸 yani ben çocukluğumdan beri ilacı kullandığım zamanlarda kabızlık yaşarım ve bunları tüketince rahatlıyorum biraz. Şimdi de o şekilde devam ediyorum. Kayısıyı sabah kahvaltıdan önce tüketirseniz daha çok işe yarıyor

Ben çocukluğumdan beri ara ara demir ilacı kullanıyorum. Evet kabızlık yapıyor maalesef ama kuru kayısı bol bol tüketin su için işe yarıyorlar🌸 yani ben çocukluğumdan beri ilacı kullandığım zamanlarda kabızlık yaşarım ve bunları tüketince rahatlıyorum biraz. Şimdi de o şekilde devam ediyorum. Kayısıyı sabah kahvaltıdan önce tüketirseniz daha çok işe yarıyor
Ben iğne+c vitamini alıyordum hap sevmediğim için. Gün kurusu falan yiyeyim bari kayısı da sevmem 😩 Teşekkür ederim 😍

Bende bugun tekrar doktordayimm dunku tetanozdan dolayi midir bilmiyorum korkunc bir bas agrisiyla uyudumm gece de 4 te uyandim ve bas agrim devam ediyordu birde mide bulantim oldu . Sonrasinda kasiklarimda agri oldu sabah butun gece kasilmaktan bence .

Bende bugun tekrar doktordayimm dunku tetanozdan dolayi midir bilmiyorum korkunc bir bas agrisiyla uyudumm gece de 4 te uyandim ve bas agrim devam ediyordu birde mide bulantim oldu . Sonrasinda kasiklarimda agri oldu sabah butun gece kasilmaktan bence .
Bizi de haberdar et çok geçmiş olsun canım

Aynen öyle kastığın için olmuştur. Bulantıda strestendir. Papatya falan iç istersen yatıştırır

Back