• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dün başlattı doktor, kalbim o yüzden öyle yapıyordu o zaman demir yetersizliginden. Bana başlattığı ilaçlar bunlar, demir ilacını yemekten 2 saat önce iç dedi onu akşama bırakmayı düşünüyorum bi de vitamin verdi balık yağı bebek içinmiş
şifa olsun canım. kullandıkça yükselir değerin

Bizi de haberdar et çok geçmiş olsun canım
Her sey yolunda cok sukurr bebekte iyii ultrasondan kaciyor cihazi bastirdikca kacti valla 😂 poz alamiyoruz bir turlu hep yuzunu kapatiyor. Doktor olabilir bas agrisi tetanozla alakali olabilir dedi ama her sey yolunda dedi baska bir doktora gittim paldir kuldur

Çok iyi yapmışsın canım güzel indirim vardı. Eninde sonunda kullanılacak şeyler
Sağol canım. Ya bişey sorcam sana randevu bulamıyorum Okan beye bu hafta perşembe,cuma gitmem gerek yolculuk yapcam çünkü hem onu sorcam hemde 3 hafta olmuş oluyor bebisi görmeyeli ama randevu bulamıyorum ya senin hiç böyle oldu mu napiyoruz biliyor musun sekreterini falan arasam verirler inşallah randevu umarım ya

Ya açıkçası bir kızım var bir de oğlum olsun bu defter kapansın dedim, eşime de diğer randevulardan cinsiyet bu dedim şimdi kandırıyormus gibi hissettim, bir de sezeryan olunca ağır da geçiyor gebeliklerim, öyle işte
Benim de oğlum var aynısını dedim kızım olursa kapatırım defteri diye ama bu da oğlan, yine de üzülmedim benimki de sezaryen sıkma canını 😊

Sağol canım. Ya bişey sorcam sana randevu bulamıyorum Okan beye bu hafta perşembe,cuma gitmem gerek yolculuk yapcam çünkü hem onu sorcam hemde 3 hafta olmuş oluyor bebisi görmeyeli ama randevu bulamıyorum ya senin hiç böyle oldu mu napiyoruz biliyor musun sekreterini falan arasam verirler inşallah randevu umarım ya
Ben 3 haftada gidiyorum bir sonraki randevuyu muayeneden sonra alıyorum. Okan Bey arada hasta alıyor. Cep numarası vardır sende. Msj atıp durumu anlatırsan şu gün şu saatte gel diyecektir eminim. Seyahati de sorabilirsin hatta. Akşam 17-18 gibi cevaplıyor msjları

Ben 3 haftada gidiyorum bir sonraki randevuyu muayeneden sonra alıyorum. Okan Bey arada hasta alıyor. Cep numarası vardır sende. Msj atıp durumu anlatırsan şu gün şu saatte gel diyecektir eminim. Seyahati de sorabilirsin hatta. Akşam 17-18 gibi cevaplıyor msjları
Anladım canım öyle yapayım Ankara'ya gitcem burdan çok uzak değil aslında da yine de bi göreyim yola çıkmadan sıkıntı var mı yok mu diye merak ettim 1 hafta sonra da geri dönecem aslında.Bizde hep 3 haftada 1 gidiyoruz ya ayda 1e düşemedik hala 😅

Bayrama denk gelip doktorun olmama ihtimali 😩
Benim de aynen böyle. Doğum tarihi 10 Nisan, bayrama denk geliyor 🤣 Genelde 39 gibi doğuyorlarmış, ona güveniyorum. Yoksa da öncesinde suni sancıyla dalan planlayıp başlatıyorlarmış, en kötü sezeryan yapılır. Bayramda günü bilmediğim bir doktordansa önceden planlamayı tercih ederim ben.

Anladım canım öyle yapayım Ankara'ya gitcem burdan çok uzak değil aslında da yine de bi göreyim yola çıkmadan sıkıntı var mı yok mu diye merak ettim 1 hafta sonra da geri dönecem aslında.Bizde hep 3 haftada 1 gidiyoruz ya ayda 1e düşemedik hala 😅
Olsun sormalısın bence. Ben 1 saat bile araçta oturamıyorum kuyruk sokumum batıyor, ayaklarımı uzatmak istiyorum. En kötü arka koltukta ayaklarını uzatarak gidersin için rahat etmezse. Off sorma 1 ay uzun geliyor dayanamıyorum görmeyince bir de endişeleniyorum alıştım sık sık görmeye 😩

Benim de aynen böyle. Doğum tarihi 10 Nisan, bayrama denk geliyor 🤣 Genelde 39 gibi doğuyorlarmış, ona güveniyorum. Yoksa da öncesinde suni sancıyla dalan planlayıp başlatıyorlarmış, en kötü sezeryan yapılır. Bayramda günü bilmediğim bir doktordansa önceden planlamayı tercih ederim ben
Ya hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Ben normal doğum istiyorum 🙏🏻🥹

Ya hepimizin gönlüne göre olsun inşallah. Ben normal doğum istiyorum 🙏🏻🥹
Aynen, bende normal doğum istiyorum. Hatta doktorla pazarlık bile yaptım şimdiden, mecbur olmadıkça sezeryan olmasın diye. Umarım gönlümüze göre olur. Şöyle 1-2 nisan gibi kendiliğinden gelir 😂 Suni sancıyla da normal oluyormuş. Doğumu başlaıyorlarmış öyle. En kötü öyle olcak. Ama doktor rahattı, pek sona kalmıyorlar, planlanır dedi. Bakalım.

Aynen, bende normal doğum istiyorum. Hatta doktorla pazarlık bile yaptım şimdiden, mecbur olmadıkça sezeryan olmasın diye. Umarım gönlümüze göre olur. Şöyle 1-2 nisan gibi kendiliğinden gelir 😂 Suni sancıyla da normal oluyormuş. Doğumu başlaıyorlarmış öyle. En kötü öyle olcak. Ama doktor rahattı, pek sona kalmıyorlar, planlanır dedi. Bakalım.
Reformer pilates falan bir şeylere başlayayım diyorum doğal doğumu kolaylaştırır diye, ağrıdan başlayamadım. Belki onla şansı arttırırız. Bakalım. Kul plan yapar, kader gülermiş 😂

e ama senin eben başından sonuna yanında olmayacak mı, mızıkma :)
Valla secme hakkim olsaydi su an gittigim doktoru secerdim gercekten ama cok dert etmiyorum ben ya genel olarak tip insanlarina güvenim tamdir, o yüzden de bu güne kadar hep iyi doktorlar denk geldi. Özel bir durum filan diye de düsünmem, doktorda ayip olmaz mottosu var bende ehehe

Valla ebemi dogum sonrasi görücem ehehe yani simdilik cooook fazla bir fonksiyonu yok ama benim icin en önemli zaman bebek dogduktan sonraki ziyaretleri. O degil de bayagi bir yaklasiyoruz ya doguma, heyecan var bende birkac gündür dogum üzerine düsünüyorum <3

ay böyle dedim diye de üzüldüm, yazı dili çok ne tonla okunursa öyle bir dil ya düzeltmek istiyorum o yüzden. şunu demek istedim aslında, sürecin başından sonuna yanınızda olacak size destek verecek bir ebeniz var ve bu doktordan daha kıymetli bence. bir de aldığınız sağlık hizmeti o kadar standart ki muhtemelen nerede doğum yapacaksanız yapın aynı şekilde ilerleyecek doğum süreciniz. burada öyle olmayacağına dair yoğun endişe duyuyorum, yani gideceğim hastane depreme dayanıklı yeni bir bina mı diye bile düşünüyorum. biz manyak olmuşuz ya.
ben de nerdeyse engellicektim seni iyi oldu bunu yazdigin. Ay öyle anlamadim tabi ki :D

Evet bazi seyler Türkiye'de daha iyi ama acikcasi iyi bir dogumun parali olmasi gibi seyleri okudukca cok üzülüyorum. Bu bir haktir yani resmen paket haline gelmis. Burada ne jinekolog ne de dogum ücretli. Doktorlara da özel muayenehaneye gidiyorsun yani, hastaneye gitmek sadece belli durumlarda var. Bilemiyorum, hepinizin endisesini anliyorum aslinda cünkü bir standart yok ve finansal olarak insan sürekli ölcüp tartmak zorunda. Insan sonucta en iyisini istiyor ve HAK EDIYOR.

benim de 11 nisan görünüyor takvime göre ama nedense bana hep erken doğurucam gibi geliyor. öyle hissediyorsam öyle olur diye ilerleyip bu bayram konusunu hiç takmamayı seçiyorum şu an o zaman :KK70:
ay benim de bana öyle geliyor nedense ama bana öyle geliyor dedigim hicbir sey simdiye kadar cikmadi, o yuzden cok sallamiyorum.

ben de nerdeyse engellicektim seni iyi oldu bunu yazdigin. Ay öyle anlamadim tabi ki :KK70:

Evet bazi seyler Türkiye'de daha iyi ama acikcasi iyi bir dogumun parali olmasi gibi seyleri okudukca cok üzülüyorum. Bu bir haktir yani resmen paket haline gelmis. Burada ne jinekolog ne de dogum ücretli. Doktorlara da özel muayenehaneye gidiyorsun yani, hastaneye gitmek sadece belli durumlarda var. Bilemiyorum, hepinizin endisesini anliyorum aslinda cünkü bir standart yok ve finansal olarak insan sürekli ölcüp tartmak zorunda. Insan sonucta en iyisini istiyor ve HAK EDIYOR.
Tr de doğum oranı çok yüksek. Ülke çok kalabalık ve ulkenin başında ki de yardım etmekten çok daha yardım bekliyor halkından. Almanya dogum oranı düşük bir yer bu yüzden de zaten halk refah içinde ve sağlık sistemi daha işleyişli. TR yol geçen hana döndü, ülkede besleme fazla olduğu için tr halkı yararlanamiyor.

Mayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı😂😂

Back