• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum 😍
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim, oğluşun yakışıklı bi fotoğrafını da atarsın buraya 🌸🫶

Lütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
Canım bende çok farklı değilim 63 tüm gebe kaldığımda 17+4 bu gün mujtemelen 70 i geçtim tartılmaya korkuyorum

Hehe endiselerinizi uzaktan izliyorum. Burada doguma doktor secemiyorsun, öyle bir hakkin yok yani. O an görevde kim varsa o dogurtuyo lol :')

Ooo almaz mı hemde nasıl alıyor. 3 bölüm dizi çekiyorlar hastanede.1i doğumhanede. Ben çok isterdim doğunca annişimle yanak yanağa bir fotim olmasını. Bebişe de ondan heves ediyorum. Aslında birkaç foto olsa yeter doğumdan sonraki ilk gün. Ama bizim taraflar beceremez heyecandan. O yüzden anlaşmak istiyorum biriyle.
canım senin hangi hastaneydi

Hehe endiselerinizi uzaktan izliyorum. Burada doguma doktor secemiyorsun, öyle bir hakkin yok yani. O an görevde kim varsa o dogurtuyo lol :')
e ama senin eben başından sonuna yanında olmayacak mı, mızıkma :)

Kızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum 😍
hayırlı haberlerle gel inşallah canım. ben de 2 haftadır görmüyorum. haftaya çarşamba gidicem. eşim uzun süre görmeyince sanki aileden birini görmemişiz gibi geliyor, özlüyorum dedi :)

Hemenn anlatt her şey yolundadır eminim 😍💕

e ama senin eben başından sonuna yanında olmayacak mı, mızıkma :)

ay böyle dedim diye de üzüldüm, yazı dili çok ne tonla okunursa öyle bir dil ya düzeltmek istiyorum o yüzden. şunu demek istedim aslında, sürecin başından sonuna yanınızda olacak size destek verecek bir ebeniz var ve bu doktordan daha kıymetli bence. bir de aldığınız sağlık hizmeti o kadar standart ki muhtemelen nerede doğum yapacaksanız yapın aynı şekilde ilerleyecek doğum süreciniz. burada öyle olmayacağına dair yoğun endişe duyuyorum, yani gideceğim hastane depreme dayanıklı yeni bir bina mı diye bile düşünüyorum. biz manyak olmuşuz ya.

Bana denk gelince görürüz taşı kuyuyu. Bana gelir böyle şeyler. Buraya gelip ağlarım . 10 Nisan bayram 😐
benim de 11 nisan görünüyor takvime göre ama nedense bana hep erken doğurucam gibi geliyor. öyle hissediyorsam öyle olur diye ilerleyip bu bayram konusunu hiç takmamayı seçiyorum şu an o zaman :D

benim de 11 nisan görünüyor takvime göre ama nedense bana hep erken doğurucam gibi geliyor. öyle hissediyorsam öyle olur diye ilerleyip bu bayram konusunu hiç takmamayı seçiyorum şu an o zaman :KK70:
Erkek mi erken doğuyordu kız mı öyle bir şey vardı dimi

kızlar d vitamini ve demir ilaç takviyesi alıyor musunuz? alıyorsanız isimleri ne? benim çok düşük çıktı ikisi de. demir ilacı alıyordum ama yetmiyor demek ki şimdi doktora d vitamini de sordum. bi de bunları ilaç haricinde doğal gıdalarla nasıl sağlayabilirz

Back