• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar d vitamini ve demir ilaç takviyesi alıyor musunuz? alıyorsanız isimleri ne? benim çok düşük çıktı ikisi de. demir ilacı alıyordum ama yetmiyor demek ki şimdi doktora d vitamini de sordum. bi de bunları ilaç haricinde doğal gıdalarla nasıl sağlayabilirz

Bana bugün yazdı canım d vitamini ve demir ilacı

Aynen, bende normal doğum istiyorum. Hatta doktorla pazarlık bile yaptım şimdiden, mecbur olmadıkça sezeryan olmasın diye. Umarım gönlümüze göre olur. Şöyle 1-2 nisan gibi kendiliğinden gelir 😂 Suni sancıyla da normal oluyormuş. Doğumu başlaıyorlarmış öyle. En kötü öyle olcak. Ama doktor rahattı, pek sona kalmıyorlar, planlanır dedi. Bakalım.
Benim 15.04'e kadar kendisi gelmezse suni sanci ile normal dogum olacak. Hamilelik sekeri var cünkü bebegin normalden fazla büyüme tehlikesi oldugu icin seker hastalarini geciktirmiyorlar. Insallah vaktinde gelir. Burada sezaryen de bir secenek degil, yasam tehlikesi olmadigi sürece normal zorunlu.

Sen benim aldiklarimi görsen............
Ay neler aldın söyle kizzz 😂😂 ben sayayım dur 😅 bebek arabası,park yatak,ateş ölçer,nebülizatör,oioi tabakları,Yataş juno reflü yatağı gibi olan küçük yatak var ya ondan da sipariş verdim bugün,1-2 tane Müslin,5-6 tane zıbın,1 tane pike battaniye şimdilik bu kadar sanırım evet 😅

Çıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktı 🥰 suyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri 😍

Ay neler aldın söyle kizzz 😂😂 ben sayayım dur 😅 bebek arabası,park yatak,ateş ölçer,nebülizatör,oioi tabakları,Yataş juno reflü yatağı gibi olan küçük yatak var ya ondan da sipariş verdim bugün,1-2 tane Müslin,5-6 tane zıbın,1 tane pike battaniye şimdilik bu kadar sanırım evet 😅
cok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecen :KK43: örnek manasinda seyediyim...... Cünkü her seyi tam bir oyun cadiri eksik...............

Ama 3 avroydu ya simdi nasil kacirayim bana bir söyleyin. biri gelse size bunu 10 liraya veriyorum dese almaz misiniz HIH?

Eklentiler

Çıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktı 🥰 suyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri 😍
Çok sevindim gönülden. Maşallah 🥹💕💕

Eksik kalmadı sanıyordum. Ben hiçbir şey almamışım…

Onun yumrugunu yiyem. Cok sevindim <3

cok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecen :KK43: örnek manasinda seyediyim...... Cünkü her seyi tam bir oyun cadiri eksik...............

Ama 3 avroydu ya simdi nasil kacirayim bana bir söyleyin. biri gelse size bunu 10 liraya veriyorum dese almaz misiniz HIH?
çok tatlı bu 😋

Kızlar ben hiçbir şey alamadım hala kendime çatlak kremi dışında 🥲 hala çekimser davranıyorum ama alacağım ben de, ne alsam onu da bilmiyorum, annem bir sürü şey almış, habire bana atıyor bunu alalım mı, şunu alalım mı, evi doldurdu şimdiden, yorganlar, battaniyeler bile almış 🙈

Kızlar ben hiçbir şey alamadım hala kendime çatlak kremi dışında 🥲 hala çekimser davranıyorum ama alacağım ben de, ne alsam onu da bilmiyorum, annem bir sürü şey almış, habire bana atıyor bunu alalım mı, şunu alalım mı, evi doldurdu şimdiden, yorganlar, battaniyeler bile almış 🙈
Bende de vardi o cekimserlik ama saldim ben. Aliyorum ben güzel ve uygun bir sey görünce asla kacirmiyorum. Heves cok güzel bir sey. Almayayim etmeyeyim ya bir sey olursa diye düsündügüm zamanlardan daha mutluyum, cünkü zaten hicbir sey üzerinde kontrolümüz yok. O esyalari gördükce icim kipir kipir oluyor. Al gitsin <3

Kızlar fikrinizi almaya geldim. Doktorum ses kaydı attı ikili tarama testimin sonucu güzel gelmiş çok şükür. Down sendromu riski 10.000’de 1’den de düşük çıktı demiş. Ama istersen fetal dna yaptırabilirsin onda başka kromozomlar da çalışıldığı için sadece down değil başka hastalıklara da bakılıyor dedi. Kafam allak bullak biraz fikir alışverişine ihtiyacım var 😞

Aşırı sevindim güzelim, doktorun güzel güzel her şeyi anlatmasına da ayrıca çok sevindim. Maşallah tosunuma, yirim o yumruk ellerini 🥰

Aaa çok tatlı iyi yapmışsın canım al gitsin ucuza buldukça 😅

kızım ben seni sanıyorum ki hiçbi şey almıyorsun falan meğer çocuğun oyuncak çadırına kadar almışsın, seni gidi ya :D
çok güzel bu arada, güle güle kullanın tospiğinin güzel fotoğraflarını çekip bizle de paylaşırsın inşallah heuehu<3

Back