- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Babymall canımHangi mağaza bu yorumlarda göremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babymall canımHangi mağaza bu yorumlarda göremedim
Sen benim aldiklarimi görsen............Kızlar doğmamış çocuğumun ek gıda alışverişini de yapıp oioiden kase,tabak,çatal kaşık,pürelik falan aldım geldi bugünGerekli mi bilmiyorum heves sadece inş pişman olmam
![]()
BeeeeennnnMayıs annesiyim daha cinsiyet öğrenemedim yumurtlamadan önce ilişki olursa kız diyorlar bu teori tutan var mı![]()
kızlar d vitamini ve demir ilaç takviyesi alıyor musunuz? alıyorsanız isimleri ne? benim çok düşük çıktı ikisi de. demir ilacı alıyordum ama yetmiyor demek ki şimdi doktora d vitamini de sordum. bi de bunları ilaç haricinde doğal gıdalarla nasıl sağlayabilirz
Yaaa birkaç kişi daha duyduk böyle tutanBeeeeennnnyumurtlama günü ilişki oldu sonra eşim yurtdışına çıktı o yüzden çok net hatırlıyorum. Cinsiyeti erkek
Benim 15.04'e kadar kendisi gelmezse suni sanci ile normal dogum olacak. Hamilelik sekeri var cünkü bebegin normalden fazla büyüme tehlikesi oldugu icin seker hastalarini geciktirmiyorlar. Insallah vaktinde gelir. Burada sezaryen de bir secenek degil, yasam tehlikesi olmadigi sürece normal zorunlu.Aynen, bende normal doğum istiyorum. Hatta doktorla pazarlık bile yaptım şimdiden, mecbur olmadıkça sezeryan olmasın diye. Umarım gönlümüze göre olur. Şöyle 1-2 nisan gibi kendiliğinden gelirSuni sancıyla da normal oluyormuş. Doğumu başlaıyorlarmış öyle. En kötü öyle olcak. Ama doktor rahattı, pek sona kalmıyorlar, planlanır dedi. Bakalım.
Ay neler aldın söyle kizzzSen benim aldiklarimi görsen............
cok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecenAy neler aldın söyle kizzzben sayayım dur
bebek arabası,park yatak,ateş ölçer,nebülizatör,oioi tabakları,Yataş juno reflü yatağı gibi olan küçük yatak var ya ondan da sipariş verdim bugün,1-2 tane Müslin,5-6 tane zıbın,1 tane pike battaniye şimdilik bu kadar sanırım evet
![]()
Çok sevindim gönülden. MaşallahÇıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktısuyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri
![]()
Eksik kalmadı sanıyordum. Ben hiçbir şey almamışım…Ay neler aldın söyle kizzzben sayayım dur
bebek arabası,park yatak,ateş ölçer,nebülizatör,oioi tabakları,Yataş juno reflü yatağı gibi olan küçük yatak var ya ondan da sipariş verdim bugün,1-2 tane Müslin,5-6 tane zıbın,1 tane pike battaniye şimdilik bu kadar sanırım evet
![]()
Onun yumrugunu yiyem. Cok sevindim <3Çıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktısuyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri
![]()
çok tatlı bucok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecenörnek manasinda seyediyim...... Cünkü her seyi tam bir oyun cadiri eksik...............
Ama 3 avroydu ya simdi nasil kacirayim bana bir söyleyin. biri gelse size bunu 10 liraya veriyorum dese almaz misiniz HIH?
Icinde dombiklendigini düsündükce deliriyorum.çok tatlı bu![]()
Bende de vardi o cekimserlik ama saldim ben. Aliyorum ben güzel ve uygun bir sey görünce asla kacirmiyorum. Heves cok güzel bir sey. Almayayim etmeyeyim ya bir sey olursa diye düsündügüm zamanlardan daha mutluyum, cünkü zaten hicbir sey üzerinde kontrolümüz yok. O esyalari gördükce icim kipir kipir oluyor. Al gitsin <3Kızlar ben hiçbir şey alamadım hala kendime çatlak kremi dışındahala çekimser davranıyorum ama alacağım ben de, ne alsam onu da bilmiyorum, annem bir sürü şey almış, habire bana atıyor bunu alalım mı, şunu alalım mı, evi doldurdu şimdiden, yorganlar, battaniyeler bile almış
![]()
Aşırı sevindim güzelim, doktorun güzel güzel her şeyi anlatmasına da ayrıca çok sevindim. Maşallah tosunuma, yirim o yumruk elleriniÇıktım doktordan kızlar, oğluşum büyümüş, aşırı duygulandım ve ağladım orada, ellerini yumruk yapmıştı, bir hafta ileriden gidiyor, 18+4 bugün ama ultrasonda 19+3 çıktısuyun gayet iyi dedi halbuki geçen bana suyun aşırı fazla demişlerdi, öyle bir şey yok dedi, bu haftalarda organlar için konuşmak çok erken ve sağlıksız olur dedi, en başta 22. haftalarda böbrek, mide, pankreas, dalak vb organlara 26. İla 28. Haftalarda da kalp için bakılır dedi. Demir ilacı ve D vitamini verdi, kanım çok düşükmüş, hareketlerini hissetmen de çok normal dedi elleri hep yumruk şeklinde, bizden bu kadar teyzeleri
![]()
Aaa çok tatlı iyi yapmışsın canım al gitsin ucuza buldukçacok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecenörnek manasinda seyediyim...... Cünkü her seyi tam bir oyun cadiri eksik...............
Ama 3 avroydu ya simdi nasil kacirayim bana bir söyleyin. biri gelse size bunu 10 liraya veriyorum dese almaz misiniz HIH?
kızım ben seni sanıyorum ki hiçbi şey almıyorsun falan meğer çocuğun oyuncak çadırına kadar almışsın, seni gidi yacok fazla ayrintiya girmek istemiyorum :'( ama resimdekine benzer bir cadir aldim gecenörnek manasinda seyediyim...... Cünkü her seyi tam bir oyun cadiri eksik...............