- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim, oğluşun yakışıklı bi fotoğrafını da atarsın burayaKızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim, oğluşun yakışıklı bi fotoğrafını da atarsın buraya
Canım bende çok farklı değilim 63 tüm gebe kaldığımda 17+4 bu gün mujtemelen 70 i geçtim tartılmaya korkuyorumLütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
canım senin hangi hastaneydiOoo almaz mı hemde nasıl alıyor. 3 bölüm dizi çekiyorlar hastanede.1i doğumhanede. Ben çok isterdim doğunca annişimle yanak yanağa bir fotim olmasını. Bebişe de ondan heves ediyorum. Aslında birkaç foto olsa yeter doğumdan sonraki ilk gün. Ama bizim taraflar beceremez heyecandan. O yüzden anlaşmak istiyorum biriyle.
e ama senin eben başından sonuna yanında olmayacak mı, mızıkma :)Hehe endiselerinizi uzaktan izliyorum. Burada doguma doktor secemiyorsun, öyle bir hakkin yok yani. O an görevde kim varsa o dogurtuyo lol :')
Ay benim 1 hafta erken gelse direk bayrama denk geliyorBayrama denk gelip doktorun olmama ihtimali
hayırlı haberlerle gel inşallah canım. ben de 2 haftadır görmüyorum. haftaya çarşamba gidicem. eşim uzun süre görmeyince sanki aileden birini görmemişiz gibi geliyor, özlüyorum dedi :)Kızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum
Medicana şuancanım senin hangi hastaneydi
Hemenn anlatt her şey yolundadır eminimKızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum
Bana denk gelince görürüz taşı kuyuyu. Bana gelir böyle şeyler. Buraya gelip ağlarım . 10 Nisan bayrambayram ne zaman ya, deli deli konuşup kuyuya taş atma
Valla gidemedim gerçekten on gün sonraya randevu buldum yine her sabah daha erkene bulurum diye bakıyorumGitmedin mi doktora cinsiyeti neeee
Ben meraklandım valla 3.nün cinsiyetine. Senin gönlünden ne geçiyorValla gidemedim gerçekten on gün sonraya randevu buldum yine her sabah daha erkene bulurum diye bakıyorum
Hehe endiselerinizi uzaktan izliyorum. Burada doguma doktor secemiyorsun, öyle bir hakkin yok yani. O an görevde kim varsa o dogurtuyo lol :')
e ama senin eben başından sonuna yanında olmayacak mı, mızıkma :)
benim de 11 nisan görünüyor takvime göre ama nedense bana hep erken doğurucam gibi geliyor. öyle hissediyorsam öyle olur diye ilerleyip bu bayram konusunu hiç takmamayı seçiyorum şu an o zamanBana denk gelince görürüz taşı kuyuyu. Bana gelir böyle şeyler. Buraya gelip ağlarım . 10 Nisan bayram
Erkek mi erken doğuyordu kız mı öyle bir şey vardı dimibenim de 11 nisan görünüyor takvime göre ama nedense bana hep erken doğurucam gibi geliyor. öyle hissediyorsam öyle olur diye ilerleyip bu bayram konusunu hiç takmamayı seçiyorum şu an o zaman
erkek erken gelir diye duymuştum ama böyle şeylere hiç inanmıyorum ya, tutmuyor.Erkek mi erken doğuyordu kız mı öyle bir şey vardı dimi
Babymalldan 40tlye organik pamuklu uzun kollu zıbın aldımcanım senin hangi hastaneydi
baya uygun almışsın. siteden mi aldın yoksa mağazadan mıBabymalldan 40tlye organik pamuklu uzun kollu zıbın aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?