• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz temmuz zammından hemen önce başladığımız için ilaçlar vs hepsi birlikte 72bin TL tuttu şuan hala aldığım vitaminlerin fiyatı bile bu fiyatın içine dahil
İlaçlarsız sadece
tüp bebek ücreti 32000tl
Transfer ücreti de 11000tl
Ama şuan bu fiyatlar baya artmıştır diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin inşallah hem maddi hem manevi olarak zor bir süreç
Amin canm Allah razı olsun🤲🙏

Kilonu başkalarıyla karşılaştırıp hiç canını sıkma. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Bebek sağlıklı olsun, diyabet olmasın gerisi boş iş. Eminim yakışmıştır kilo da. ❤️
Ne kadar incesin cansın sağol 💕 İşi, sigarayı bir anda bırakınca tıkınmaya başladım. Devamlı evdeyim hareketsizim. Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun tabi 🌸

Kızlar benim bebis 17+3, karın cevresi bacak uzunluğu kafa çevresi falan hesapladı doktor, hepsi 17+3 çıkmadı, 2 -3 günlük oynamalar var bu normal bir şey mi bilen var mı?

Mesela AC = karin çevresi demek ve bebeğimin 16+5 ile uyumluymus. Umarım anlatabilmisimdir. Sizin de böyle mi ?
Duzenleme: bugün ki olcumlere göre bebisim 17+1 gözüküyor.
Normal bir şey, bütün organlar ve uzuvlar aynı hızda gelişmiyor bildiğim kadarıyla. Aradaki 2-3 günün bu aşamada bir anlamı yok. Bir anormallik olsa doktorun seni başka bir uzmana yönlendirirdi.

@tuver G gezginimsi @lishna kızlar şu bebek fotoğrafı muhabbeti var ya. Bizim ailelerde bu işi koparacak kimse yok biz de dedik sadece doğum için fotoğrafçıyla konuşalım zam gelecekmiş. Saadecee doğumda fotoğraf, video falan yok. 3.500 lira fiyat çektiler.(kasım sonuna kadar) Haberiniz var mı bu piyasadan, eğer yapacaksanız bildiğiniz yerler. Yada farklı fikirler
Doğuma fotoğrafçı alıyor mu doğum yapacağınız hastane, onu da sorun öğrenin bir fogis 😅

Doğuma fotoğrafçı alıyor mu doğum yapacağınız hastane, onu da sorun öğrenin bir fogis 😅
Ooo almaz mı hemde nasıl alıyor. 3 bölüm dizi çekiyorlar hastanede.1i doğumhanede. Ben çok isterdim doğunca annişimle yanak yanağa bir fotim olmasını. Bebişe de ondan heves ediyorum. Aslında birkaç foto olsa yeter doğumdan sonraki ilk gün. Ama bizim taraflar beceremez heyecandan. O yüzden anlaşmak istiyorum biriyle.

Ooo almaz mı hemde nasıl alıyor. 3 bölüm dizi çekiyorlar hastanede.1i doğumhanede. Ben çok isterdim doğunca annişimle yanak yanağa bir fotim olmasını. Bebişe de ondan heves ediyorum. Aslında birkaç foto olsa yeter doğumdan sonraki ilk gün. Ama bizim taraflar beceremez heyecandan. O yüzden anlaşmak istiyorum biriyle.
Her hastane kabul etmiyor ya doğumhaneye/ameliyathaneye ek insan o yüzden söyledim 🌸

Selam hanımlar. Kontrolüme bir hafta vardı dün cok ağrım olunca bugün doktorda aldım soluğu. Minigim 15+5 olmuş kıza benziyo dedi. Yalniz plasenta aşağıda rahmin önünü kapatmış dedi.diğer gebeliklerimde böyle bişey yasamamistim var mı benimle aynı durumda olan.
Aynısını bana dedi doktor ilk gebeliğim takibi yapılsın dedi daha gitmedim doktora bakalım gidicem 1-2 haftaya

Yarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi 😅

Kızlar 😞 bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil

Kızlar 😞 bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil
Narkozu bilmiyorum da antibiyotik kullanılıyor, enfeksiyon gebelik süresince olması istenen bir şey değil çünkü erken doğum vb riskleri arttırıyor. Geçmiş olsun bu arada 🌸

Aynısını bana dedi doktor ilk gebeliğim takibi yapılsın dedi daha gitmedim doktora bakalım gidicem 1-2 haftaya
Kiz kardeşime de aynısı söylendi bebek büyüdükçe yukarı cıktı ve normal doğum yaptı bizim de çıkar inşallah🌺

Ben de 62 kilo başladım, 64 kilo oldum kızlar ama tartı çok değişiyor mesela bir kez çıktım 65 çıkmıştı sonra tekrar tartıldım 64, çok gazım var, diyorum herhalde o bir kilo gaz 😬 gazmana döndüm diyebilirim gerçekten 🥲

Kızlar bugün doktora gittim 17+3 deyim .Doktorum beyninde kist olduğunu iki tarafta da olabilecek bir durum olduğunu genelde de %90-95 ilerleyene haftalarda küçülerek kaybolduğunu söyledi gitmezse de genetik olabileceğini araştırılacağını söyledi . Kist neticede o yüzden korktum açıkçası daha önce duyan şahit olan var mı acaba ?

Kızlar bugün doktora gittim 17+3 deyim .Doktorum beyninde kist olduğunu iki tarafta da olabilecek bir durum olduğunu genelde de %90-95 ilerleyene haftalarda küçülerek kaybolduğunu söyledi gitmezse de genetik olabileceğini araştırılacağını söyledi . Kist neticede o yüzden korktum açıkçası daha önce duyan şahit olan var mı acaba ?

Ben duymuştum, iş arkadaşımın bebeğinde vardı kaybolmuş sonradan, endişelenecek bir şey yok, doktorun da demiş bak zaten kaybolur diye 🙏🏻

İnşallah gönlümüzdeki gibi olsun kuzum 🙏 sağlıkla alalım kucağımıza. Ben daha şimdiden zorlanıyorum çalışırken bel ağrısından 😞
Kuzum sen ister istemez ayakta ders anlatıyorsun. Okulda rahatça azıcık uzanayım belimi dinlendireyim diyemezsin. Sürekli aktif ortam.

Kızlar benim bebis 17+3, karın cevresi bacak uzunluğu kafa çevresi falan hesapladı doktor, hepsi 17+3 çıkmadı, 2 -3 günlük oynamalar var bu normal bir şey mi bilen var mı?

Mesela AC = karin çevresi demek ve bebeğimin 16+5 ile uyumluymus. Umarım anlatabilmisimdir. Sizin de böyle mi ?
Duzenleme: bugün ki olcumlere göre bebisim 17+1 gözüküyor.
Kuzu seni doktorun perinatoloji için bilgilendirdi mi ? Şu haftada yaptır gel falan diye.

Back