• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzu seni doktorun perinatoloji için bilgilendirdi mi ? Şu haftada yaptır gel falan diye.
Hayır bana her şey normal dedi , öbür ay ayrintili usg ye giricem o kadar

Yarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi 😅
Normalde kliniğe falan mı gidiyorsun, ben doktora gittiğim hastanede yapacağım için hiç düşünmemiştim kriter olmalı mı diye 😅

Lütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
Ahahahahah kız üzme kendini ben diğer çocuklarımda 30kilodan fazla almıştım 60 kilo ile başlamıştım 100 kilo ile bitmişti bunda şimdi 70 ile başladım 73üm 16 haftayım

Normalde kliniğe falan mı gidiyorsun, ben doktora gittiğim hastanede yapacağım için hiç düşünmemiştim kriter olmalı mı diye 😅
doktorun kendi muayenehanesi var evet. bir türlü doktorda karar kılamadığım için tersten düşünüp bari hastane bakıyim demiştim, yine mi olmadı? 😅

doktorun kendi muayenehanesi var evet. bir türlü doktorda karar kılamadığım için tersten düşünüp bari hastane bakıyim demiştim, yine mi olmadı? 😅
Ahaha olur niye olmasın, zaten özel yeri olan doktorun anlaşmalı olduğu bir ya da iki hastane oluyor orda yapıyor doğumu. Doktoruna karar versen daha kolay olurdu aslında😁

Ne kadar incesin cansın sağol 💕 İşi, sigarayı bir anda bırakınca tıkınmaya başladım. Devamlı evdeyim hareketsizim. Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun tabi 🌸
Ne güzel bak sigarayı bırakmışsın. Tebrik ederim. Hem sigarayı bırak, hem bebek büyüt, yorgunluktan kıpırdamak zor oluyor. Vücudumuz mucize bir şekilde bebek yapıyor bize. Karnımızda elleri, tırnakları var. Kilo olmuş olmamış gerçekten önemli değil samimi söylüyorum.

Karşılaştırmalar da her zaman üzmekten başka bir işe yaramıyor. Kimsenin hayatını, vücudunu bilmiyoruz.

Hanımlar 16haftalık doktorun dediğine göre 17 haftalık bi gebeyim üçüncü hamileliğim bi haftadır içimde bişiler kıbırdıypr gibi hissediyorum ama gazdır diyorum fazla gaz sorunum var mağlesef ama bugün çok tuhaf bişi oldu annem tam karşımda oturmuştu b konuşuyorduk birden böyle sert bi darbe hissetim ki karnımda şok oldum sanırım ilk tekmemi yedim 😂😂 ay ben şok hep hissederim inşallah sağlıkla gelsin yavrum bebeğim 🥰🥰🥰

Kızlar 😞 bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil
Antibiotigi kullanabilirisin, hatta kullanmalisin abse icin. Aksi taktirde abse kötülesir ve cok daha kötü boyuta gelebilir. Narkoz dedigin büyük ihtimal lokal anestezi. Hicbir sakincasi yok. 2./3. Trimesterde hicbir sikinti yok dis tedavilerinde - röntgen haric tabiki

Yarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi 😅
Canım benim doğum yapacağım gün hem çocuk Dr hem de anestezi Dr uzmaninin cenazesi vardı böyle bir tesadüf olunca apar topar başka bir hastanede tanımadığım bir Dr de doğum yapmıştım yolda ağlaya ağlaya beni dogurtmayin eve götürün dedigimi hatırlıyorum 😂😂😂 sen bütün riskleri hesapla değerlendir ama bir yandanda sürprizlere açık ol şartlama kendini🥰🥰🙏🙏🙏

Kızlar 😞 bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil
Ben 12 haftalık gebeyken göğsümdeki apse alındı lokal anestezi ile üstüne antibiyotik kullandım hiçbir şey olmaz merak etme

Canım benim doğum yapacağım gün hem çocuk Dr hem de anestezi Dr uzmaninin cenazesi vardı böyle bir tesadüf olunca apar topar başka bir hastanede tanımadığım bir Dr de doğum yapmıştım yolda ağlaya ağlaya beni dogurtmayin eve götürün dedigimi hatırlıyorum 😂😂😂 sen bütün riskleri hesapla değerlendir ama bir yandanda sürprizlere açık ol şartlama kendini🥰🥰🙏🙏🙏
Oy kıyamam 🥺🌸 doğru diyorsunuz, aslında her şey olabilir diye açık olmaya çalışıyorum ama düşünmemiş olmayayım bir iki seçenek de kafada kalsın istiyorum.

Bayrama denk gelip doktorun olmama ihtimali 😩

Hanımlar 16haftalık doktorun dediğine göre 17 haftalık bi gebeyim üçüncü hamileliğim bi haftadır içimde bişiler kıbırdıypr gibi hissediyorum ama gazdır diyorum fazla gaz sorunum var mağlesef ama bugün çok tuhaf bişi oldu annem tam karşımda oturmuştu b konuşuyorduk birden böyle sert bi darbe hissetim ki karnımda şok oldum sanırım ilk tekmemi yedim 😂😂 ay ben şok hep hissederim inşallah sağlıkla gelsin yavrum bebeğim 🥰🥰🥰
Gitmedin mi doktora cinsiyeti neeee 🥹

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN😊

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍
ben de bilgilerimi hemen şöyle bırakayım :emir_bebek:

yaş 25 sat 21.07.2023 kese 5+2 kalp atışı 6+5 cinsiyet erkek

Kızlar, az önce özel doktordan randevu aldım, bebeğimin genel durumu hakkında bilgi almak için, 11 gibi gideceğim inşallah, uzun zaman sonra onu göreceğim, ultrason fotoğrafını da alırım, içim rahatlar, çok özledim, onu görmek için sabırsızlanıyorum 😍

Back