ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Hayır bana her şey normal dedi , öbür ay ayrintili usg ye giricem o kadarKuzu seni doktorun perinatoloji için bilgilendirdi mi ? Şu haftada yaptır gel falan diye.
Normalde kliniğe falan mı gidiyorsun, ben doktora gittiğim hastanede yapacağım için hiç düşünmemiştim kriter olmalı mı diyeYarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi
Ahahahahah kız üzme kendini ben diğer çocuklarımda 30kilodan fazla almıştım 60 kilo ile başlamıştım 100 kilo ile bitmişti bunda şimdi 70 ile başladım 73üm 16 haftayımLütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
doktorun kendi muayenehanesi var evet. bir türlü doktorda karar kılamadığım için tersten düşünüp bari hastane bakıyim demiştim, yine mi olmadı?Normalde kliniğe falan mı gidiyorsun, ben doktora gittiğim hastanede yapacağım için hiç düşünmemiştim kriter olmalı mı diye
Aynen onu sordum işte belli bi hafta belirtti mi 20inci 22inci hafta falan diyeHayır bana her şey normal dedi , öbür ay ayrintili usg ye giricem o kadar
Ahaha olur niye olmasın, zaten özel yeri olan doktorun anlaşmalı olduğu bir ya da iki hastane oluyor orda yapıyor doğumu. Doktoruna karar versen daha kolay olurdu aslındadoktorun kendi muayenehanesi var evet. bir türlü doktorda karar kılamadığım için tersten düşünüp bari hastane bakıyim demiştim, yine mi olmadı?
İnşallahBen duymuştum, iş arkadaşımın bebeğinde vardı kaybolmuş sonradan, endişelenecek bir şey yok, doktorun da demiş bak zaten kaybolur diye
Ne güzel bak sigarayı bırakmışsın. Tebrik ederim. Hem sigarayı bırak, hem bebek büyüt, yorgunluktan kıpırdamak zor oluyor. Vücudumuz mucize bir şekilde bebek yapıyor bize. Karnımızda elleri, tırnakları var. Kilo olmuş olmamış gerçekten önemli değil samimi söylüyorum.Ne kadar incesin cansın sağolİşi, sigarayı bir anda bırakınca tıkınmaya başladım. Devamlı evdeyim hareketsizim. Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun tabi
21. Hafta git dedi bana. Ben kontrollerime hep 4 haftada bir gittimAynen onu sordum işte belli bi hafta belirtti mi 20inci 22inci hafta falan diye
Afiyet şifa olsun. Hamama giren terler şeker falan çıkmazsa çok da umursama emzirirken gider hepsiYok yiyorum
Antibiotigi kullanabilirisin, hatta kullanmalisin abse icin. Aksi taktirde abse kötülesir ve cok daha kötü boyuta gelebilir. Narkoz dedigin büyük ihtimal lokal anestezi. Hicbir sakincasi yok. 2./3. Trimesterde hicbir sikinti yok dis tedavilerinde - röntgen haric tabikiKızlarbugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil
Canım benim doğum yapacağım gün hem çocuk Dr hem de anestezi Dr uzmaninin cenazesi vardı böyle bir tesadüf olunca apar topar başka bir hastanede tanımadığım bir Dr de doğum yapmıştım yolda ağlaya ağlaya beni dogurtmayin eve götürün dedigimi hatırlıyorumYarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi
Ben 12 haftalık gebeyken göğsümdeki apse alındı lokal anestezi ile üstüne antibiyotik kullandım hiçbir şey olmaz merak etmeKızlarbugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil
Oy kıyamamCanım benim doğum yapacağım gün hem çocuk Dr hem de anestezi Dr uzmaninin cenazesi vardı böyle bir tesadüf olunca apar topar başka bir hastanede tanımadığım bir Dr de doğum yapmıştım yolda ağlaya ağlaya beni dogurtmayin eve götürün dedigimi hatırlıyorumsen bütün riskleri hesapla değerlendir ama bir yandanda sürprizlere açık ol şartlama kendini
Bayrama denk gelip doktorun olmama ihtimaliCanım benim doğum yapacağım gün hem çocuk Dr hem de anestezi Dr uzmaninin cenazesi vardı böyle bir tesadüf olunca apar topar başka bir hastanede tanımadığım bir Dr de doğum yapmıştım yolda ağlaya ağlaya beni dogurtmayin eve götürün dedigimi hatırlıyorumsen bütün riskleri hesapla değerlendir ama bir yandanda sürprizlere açık ol şartlama kendini
Gitmedin mi doktora cinsiyeti neeeeHanımlar 16haftalık doktorun dediğine göre 17 haftalık bi gebeyim üçüncü hamileliğim bi haftadır içimde bişiler kıbırdıypr gibi hissediyorum ama gazdır diyorum fazla gaz sorunum var mağlesef ama bugün çok tuhaf bişi oldu annem tam karşımda oturmuştu b konuşuyorduk birden böyle sert bi darbe hissetim ki karnımda şok oldum sanırım ilk tekmemi yedimay ben şok hep hissederim inşallah sağlıkla gelsin yavrum bebeğim
ben de bilgilerimi hemen şöyle bırakayımMerhabalar güzel Nisan anneleri
BİLGİLERİ TAM YAZIP ETİKETLEYİNİZ LÜTFEN
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi EKSİKSİZ yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
bayram ne zaman ya, deli deli konuşup kuyuya taş atmaBayrama denk gelip doktorun olmama ihtimali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?