- Emoji Skoru
- 1.767
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala tüp bebek doktorumla devam ediyorum kuzum Şahin zeteroğlu
59 kilo ile hamile kaldım, ilk 3 ay 57 ye dustum, simdi 17+3 58 kiloyumpeki kızlar sizin kilo durumunuz nasıl kaç kilo ile başlayıp kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kalmıştım 18+5 de 62 kiloyum şu an
Bu arada bana bu fiyatı çeken kendisiben daha hiç fiyat almadım canım. fotoğraf konusunda kararsızım nasıl yaptırsam diye ama en çok takip ettiğim buse dalan var. o da baya popüler muhtemelen fiyatları yüksektir diye tahmin ediyorum. düğün fotoğrafları ile fiyat kıyaslayınca bana çok ucuz geldi![]()
Ben 48 ile hamile kaldım şimdi 52yim. 16.haftadayımpeki kızlar sizin kilo durumunuz nasıl kaç kilo ile başlayıp kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kalmıştım 18+5 de 62 kiloyum şu an
Benim de ac 10.99 16+6 ile uyumlu görünüyor. Ama bu ölümlerden ben de hiçbir şey anlamadım. Bütün ölçümler farklı haftalarla uyuşmuş normal mi böyle olması?Kızlar benim bebis 17+3, karın cevresi bacak uzunluğu kafa çevresi falan hesapladı doktor, hepsi 17+3 çıkmadı, 2 -3 günlük oynamalar var bu normal bir şey mi bilen var mı?
Mesela AC = karin çevresi demek ve bebeğimin 16+5 ile uyumluymus. Umarım anlatabilmisimdir. Sizin de böyle mi ?
Duzenleme: bugün ki olcumlere göre bebisim 17+1 gözüküyor.
Canım biz temmuz zammından hemen önce başladığımız için ilaçlar vs hepsi birlikte 72bin TL tuttu şuan hala aldığım vitaminlerin fiyatı bile bu fiyatın içine dahilMerhabalar bende bursa da yasiyorum ve tup bebek arastrmasi yapiyorum
Acaba sahin hoca da masraflar ne kadar tuttu
Tup bebek icin
Allahm kucaginiza almayi nasip etsin bu arada evladinizi![]()
İyi ki doğdun canımKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
Hormonal bir sıkıntı mı var tiroit falanLütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
Kendimi tutamadım şaşıranımı bi güzel yapıştırdım kuzumLütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak
Benim özel sektör bebeğim. Hastaneden rapor alıp iş yerime vermem gerekiyor mutlaka.Kuzum biz de 32. Haftada sistem otomatik çıkarıyormuş. O yüzden gelmeden eğer çalışacaksan belge vermen gerekiyormuş
Anladım kuzum. Ben de duruma göre devam edeceğimBenim özel sektör bebeğim. Hastaneden rapor alıp iş yerime vermem gerekiyor mutlaka.
MArt sonuna kadar çalışma hedefim var bir sıkıntı olmaz ise zaten evden çalışıyorum. Eğer normal doğum olacak ise Nisan'ın ilk haftası da çalışıp doğmasını beklerim sonra ama sezeryan derse Mart sonu kesin son olur. Bebiş gelmeden 1-2 hafta kendi kendime kalmak istiyorum.Anladım kuzum. Ben de duruma göre devam edeceğim
Yok yiyorumHormonal bir sıkıntı mı var tiroit falan
İnşallah gönlümüzdeki gibi olsun kuzumMArt sonuna kadar çalışma hedefim var bir sıkıntı olmaz ise zaten evden çalışıyorum. Eğer normal doğum olacak ise Nisan'ın ilk haftası da çalışıp doğmasını beklerim sonra ama sezeryan derse Mart sonu kesin son olur. Bebiş gelmeden 1-2 hafta kendi kendime kalmak istiyorum.
Kilonu başkalarıyla karşılaştırıp hiç canını sıkma. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Bebek sağlıklı olsun, diyabet olmasın gerisi boş iş. Eminim yakışmıştır kilo da.Lütfen kimse şaşıran ifade atmasın. (Facianın farkındayım.) 18+5. Haftadayım 60kg ile yarışmaya başladım 74kg ile devam ediyorum. Hedefim sonunda 110 kilolara ulaşıp 2024 tüm anneleri içinde rekor kırmak