2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canm Allah razı olsun

Ne kadar incesin cansın sağol İşi, sigarayı bir anda bırakınca tıkınmaya başladım. Devamlı evdeyim hareketsizim. Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun tabi

Normal bir şey, bütün organlar ve uzuvlar aynı hızda gelişmiyor bildiğim kadarıyla. Aradaki 2-3 günün bu aşamada bir anlamı yok. Bir anormallik olsa doktorun seni başka bir uzmana yönlendirirdi.

Doğuma fotoğrafçı alıyor mu doğum yapacağınız hastane, onu da sorun öğrenin bir fogis

Doğuma fotoğrafçı alıyor mu doğum yapacağınız hastane, onu da sorun öğrenin bir fogis
Ooo almaz mı hemde nasıl alıyor. 3 bölüm dizi çekiyorlar hastanede.1i doğumhanede. Ben çok isterdim doğunca annişimle yanak yanağa bir fotim olmasını. Bebişe de ondan heves ediyorum. Aslında birkaç foto olsa yeter doğumdan sonraki ilk gün. Ama bizim taraflar beceremez heyecandan. O yüzden anlaşmak istiyorum biriyle.

Her hastane kabul etmiyor ya doğumhaneye/ameliyathaneye ek insan o yüzden söyledim

Aynısını bana dedi doktor ilk gebeliğim takibi yapılsın dedi daha gitmedim doktora bakalım gidicem 1-2 haftaya

Yarın doğum için hastane değerlendirmeye gidiyorum, var mı onu sor bunu öğren şuna dikkat et dediğiniz şeyler? Kırmızı çizgim doğum esnasında eşimin yanımda olması, Allah korusun bir aksilik olursa diye de hastanede yenidoğan yoğun bakımı olsa iyi olur diye düşündüm. Ama anca bu kadar düşünebildim, beynim buna yetebildi

Kızlar bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim 20lik dişim apse yapmış çekilmesi gerekiyormuş antibiyotik verdi doktor 5-6 gün kullan gel çekicez dedi herkes diyor narkoz olmaz hamilesin antibiyotik de sıkıntı felan klomaks verdi doktor bişe olmaz dedi ama içim rahat değil

Narkozu bilmiyorum da antibiyotik kullanılıyor, enfeksiyon gebelik süresince olması istenen bir şey değil çünkü erken doğum vb riskleri arttırıyor. Geçmiş olsun bu arada

Aynısını bana dedi doktor ilk gebeliğim takibi yapılsın dedi daha gitmedim doktora bakalım gidicem 1-2 haftaya
Kiz kardeşime de aynısı söylendi bebek büyüdükçe yukarı cıktı ve normal doğum yaptı bizim de çıkar inşallah

Ben de 62 kilo başladım, 64 kilo oldum kızlar ama tartı çok değişiyor mesela bir kez çıktım 65 çıkmıştı sonra tekrar tartıldım 64, çok gazım var, diyorum herhalde o bir kilo gaz gazmana döndüm diyebilirim gerçekten

Kızlar bugün doktora gittim 17+3 deyim .Doktorum beyninde kist olduğunu iki tarafta da olabilecek bir durum olduğunu genelde de %90-95 ilerleyene haftalarda küçülerek kaybolduğunu söyledi gitmezse de genetik olabileceğini araştırılacağını söyledi . Kist neticede o yüzden korktum açıkçası daha önce duyan şahit olan var mı acaba ?

Ben duymuştum, iş arkadaşımın bebeğinde vardı kaybolmuş sonradan, endişelenecek bir şey yok, doktorun da demiş bak zaten kaybolur diye

İnşallah gönlümüzdeki gibi olsun kuzum sağlıkla alalım kucağımıza. Ben daha şimdiden zorlanıyorum çalışırken bel ağrısından
Kuzum sen ister istemez ayakta ders anlatıyorsun. Okulda rahatça azıcık uzanayım belimi dinlendireyim diyemezsin. Sürekli aktif ortam.

Kuzu seni doktorun perinatoloji için bilgilendirdi mi ? Şu haftada yaptır gel falan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…