- Emoji Skoru
- 1.605
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ilk ne zaman hissettin canım yaa ben niye hissedemiyorum acaba yaaaHanımlar dün hiç hissetmedim hissetmiyorum yazdım. Bu sabah bebiş sen misin hissetmiyorum diyen, ben de buradayım dercesine hareket etmeye başladı
İlki sonu yok kuşum inan ki. Ben gerçekten hiç hiç hissetmedim bu zamana kadar. 18+5 oldu bugün. Amaaanınn sabah bir başladı bu, eşimle uyandım 7 gibi. Göbek deliğimin altında pır pır sanki kuş uçuyor gibi. Sonra biri içeride pinpon oynuyor gibi göbek deliğime doğru çarpma hissettim. Hala hissediyorum. (Bir daha biri gazdır o gaz derse atacam artık kendimiYa ilk ne zaman hissettin canım yaa ben niye hissedemiyorum acaba yaaa![]()
Buraya hissetmiyorum yazınca ertesi gün hissediyorsunuzBende ilkinden sonra geri hissedemedimm ama bugun aile hekiminde kalbi pir pirdi kendi sessiz![]()
Bende simdi de yokBuraya hissetmiyorum yazınca ertesi gün hissediyorsunuz![]()
Benimde oyleydi ama bi sey demedi doktorumGeçen ultrasonda bebişin kafası aşağıdaydı. Bazı yerlerde doğum sonuna kadar bu şekilde olabiliyor erken dönüyor demişler. Bilen duyan var mı
Ben hergün tatlı yiyorum ve kahve içiyorum maalesef. Evet dediğin gibi bunları yaptıktan sonra çok hissettim. Düne kadar çok fazla ağrım vardı sizin de ağrı varsa belki ayırt edemiyorsunuzdur. Olmaması da normalmiş zaten 23.haftaya kadarmerhaba kızlar şu an 18+5 im bebeği hiçbir şekilde hissetmiyorum çoğunuz hissetmişisniz ne güzel. acaba tatlı çikolata falan mı yemem gerekiyor
Daha kaçıncı haftadayız nasıl doğuracam diye strese girdimBenimde oyleydi ama bi sey demedi doktorum
Bebeğin gazıdır oİlki sonu yok kuşum inan ki. Ben gerçekten hiç hiç hissetmedim bu zamana kadar. 18+5 oldu bugün. Amaaanınn sabah bir başladı bu, eşimle uyandım 7 gibi. Göbek deliğimin altında pır pır sanki kuş uçuyor gibi. Sonra biri içeride pinpon oynuyor gibi göbek deliğime doğru çarpma hissettim. Hala hissediyorum. (Bir daha biri gazdır o gaz derse atacam artık kendimi)
Bir yere not et. Tam 32. haftanda gittiğin hastanenden rapor alacaksın.Normalde doğum iznimiz 32. haftadan itibaren başlıyor. Ancak çoğu kişi ben de de öyle yapacağım mesela. rapor alacağım hastaneden 37. haftaya kadar çalışabilir şeklinde. Sonra o raporu iş yerine muhasebe ya da ik artık kim ilgileniyor ise onlara vereceksin.kızlar doğum iznine nasıl çıkılıyor ben izne çıkıyorum deyip gidecek miyiz ? doktor rapor mu yazacak nasıl oluyor ??
Doğunca yandık desene. Küçük gazmanım benimBebeğin gazıdır o![]()
hiç ağrım yok bulantılarımda diğer belirtilerim de kesildiği için şüphelendim biraz tatlı hiç sevmiyorum kahvede günde bir bardak türk kahvesi içiyorum . ne sıklıkla tüketmem lazm kahve ve tatlıyıBen hergün tatlı yiyorum ve kahve içiyorum maalesef. Evet dediğin gibi bunları yaptıktan sonra çok hissettim. Düne kadar çok fazla ağrım vardı sizin de ağrı varsa belki ayırt edemiyorsunuzdur. Olmaması da normalmiş zaten 23.haftaya kadar
Bence hiç tüketmeyin ben oburluğuma yiyip içiyorum yememem konusunda herkes uyardı. Dediğim gibi 23. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş zatenhiç ağrım yok bulantılarımda diğer belirtilerim de kesildiği için şüphelendim biraz tatlı hiç sevmiyorum kahvede günde bir bardak türk kahvesi içiyorum . ne sıklıkla tüketmem lazm kahve ve tatlıyı
ben burda bi konuyu merak ediyorum diyelim ben 37. haftada rapor aldım aradaki kendi isteğimle çalışacağım 5 haftayı doğumdan sonraki rapora ekleniyor mu ?Bir yere not et. Tam 32. haftanda gittiğin hastanenden rapor alacaksın.Normalde doğum iznimiz 32. haftadan itibaren başlıyor. Ancak çoğu kişi ben de de öyle yapacağım mesela. rapor alacağım hastaneden 37. haftaya kadar çalışabilir şeklinde. Sonra o raporu iş yerine muhasebe ya da ik artık kim ilgileniyor ise onlara vereceksin.
E tabiki. Zaten 37.haftaya kadar çalışmanın amacı o. İzni geç başlatmak.ben burda bi konuyu merak ediyorum diyelim ben 37. haftada rapor aldım aradaki kendi isteğimle çalışacağım 5 haftayı doğumdan sonraki rapora ekleniyor mu ?